Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım. Ama Rabbim henüz nasip etmedi. Doktorumda rahim filmi istedi bu ay ara verdim soğan kürü uyguluyorum şuan. Önümüzdeki ay adet olursam gitmeyi düşünüyorum rahim filmi çektirmeye
Canim bende sogan ve bogurtlen kuru yapıyorum rahim filmi cektirdikten sonra kolay hamile kaliniyor diye duydum insallah seninde oyle olur

Canim bende sogan ve bogurtlen kuru yapıyorum rahim filmi cektirdikten sonra kolay hamile kaliniyor diye duydum insallah seninde oyle olur
ay inşallah canım ya birde tüpler tıkalı derse çok üzülürüm. Tabi ki dünyanın sonu değil ama uğraştırıcı bir durum olur. Neyse güzel şeyler düşüneyim güzel olur inşallah. böğürtlen kürünü ilk kez duydum o ne işe yarıyor acaba

Arkadaşlar merhaba,
3 senelik evliyim hiç doğum kontrol haplarını kullanmadan korundum. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyoruz :) ilk defa bu ay kendimce hesapladığım yumurtlama haftasında gün aşırı ilişkiye girdik ama adet olmama daha 9 gün var kasıklarımda hafif agrılar var erkenden testte yapmak istemiyorum ama acaba mı diye de düşünmeden edemiyorum:) benzer durumu yaşayan var mı?

ay inşallah canım ya birde tüpler tıkalı derse çok üzülürüm. Tabi ki dünyanın sonu değil ama uğraştırıcı bir durum olur. Neyse güzel şeyler düşüneyim güzel olur inşallah. böğürtlen kürünü ilk kez duydum o ne işe yarıyor acaba
Canim bogurtlen kuru pko da öneriliyor yumurta catlamasina yardimci oluyormus kistler icin calan öneriliyor bende ilk kez bu ay denedim bakalim ise yarayacak mi. Canim hic uzulme tupler tıkalı dersede ameliyatla aciyorlar bizim bir tanidik var tupleri tikaliydi ameliyatla açıldı ilk iki cocugu pes pese oldu ucuncuye de cocuk dusunmezken korunurken hamile kaldi hatta dr falan gülmüş senin tupleri biraz fazla acmisiz heralde cok kolay hamile kaliyorsun diye:)

Arkadaşlar merhaba,
3 senelik evliyim hiç doğum kontrol haplarını kullanmadan korundum. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyoruz :) ilk defa bu ay kendimce hesapladığım yumurtlama haftasında gün aşırı ilişkiye girdik ama adet olmama daha 9 gün var kasıklarımda hafif agrılar var erkenden testte yapmak istemiyorum ama acaba mı diye de düşünmeden edemiyorum:) benzer durumu yaşayan var mı?
Canim benim erken belirtim de kasiklarda agri ve bulantiydi. Insallah hamilesindir :)

Canim bogurtlen kuru pko da öneriliyor yumurta catlamasina yardimci oluyormus kistler icin calan öneriliyor bende ilk kez bu ay denedim bakalim ise yarayacak mi. Canim hic uzulme tupler tıkalı dersede ameliyatla aciyorlar bizim bir tanidik var tupleri tikaliydi ameliyatla açıldı ilk iki cocugu pes pese oldu ucuncuye de cocuk dusunmezken korunurken hamile kaldi hatta dr falan gülmüş senin tupleri biraz fazla acmisiz heralde cok kolay hamile kaliyorsun diye:)
:)) güldürdün beni valla Allah razı olsun canım. Insan böyle şeyler duyunca biraz rahatlıyor. Allah'tan umudumu kesmem asla. En doğru zamanda nasip edecek inşallah

Kızlar merhaba ben ilk adet olduğum günden beri sık sık 2 haftada bir adet görüodum ve pko var. 1,5 yıllık evliyim, 6 aydan beride eşimle çocuk düşünüyoruz. Doktorum ilk ay Klomen verdi daha sonra 3 ay progestan kullan öle gel dedi. Adetim biteli 5 gün oldu sizce gecikmesi ilaçlardan mıdır?

Merhaba kızlar
Benim bat 9 şubat geçen ay yumurtlama akıntım oldu o günleri değerlendirdik çok ümitliydim ama hüsranla sonuçlandı bu ayda yumurtladığıma dâir hiç belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne kasık nede akıntım oldu hamile kalabilme olasılığım nedir acaba 6 gün kaldı adetime yine de bi umut diyorum :işsiz:

Merhaba kızlar
Benim bat 9 şubat geçen ay yumurtlama akıntım oldu o günleri değerlendirdik çok ümitliydim ama hüsranla sonuçlandı bu ayda yumurtladığıma dâir hiç belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne kasık nede akıntım oldu hamile kalabilme olasılığım nedir acaba 6 gün kaldı adetime yine de bi umut diyorum :işsiz:
Mrb canım her ay yumurtlamanı anlayamazsın kii akıntıda olmayabbilir benim hamile kalan arkdş akıntı falan olmamış ama hamile kaldı genelde adetinin 10. Gününden itibaren gün aşırı diyolar ama yumurtlama gerçekten garip olay yumurtan belki geç çatlıycak bu hafta içindede olabilir bilemeyiz bunu rabbim ne zmana hayırlı gördüyse inşallah bebişlerimiz olcak ama bu ayda şansın var her ay olduğu gibi %25

Mrb canım her ay yumurtlamanı anlayamazsın kii akıntıda olmayabbilir benim hamile kalan arkdş akıntı falan olmamış ama hamile kaldı genelde adetinin 10. Gününden itibaren gün aşırı diyolar ama yumurtlama gerçekten garip olay yumurtan belki geç çatlıycak bu hafta içindede olabilir bilemeyiz bunu rabbim ne zmana hayırlı gördüyse inşallah bebişlerimiz olcak ama bu ayda şansın var her ay olduğu gibi %25

Canım inşallah Allah izin verir de hayırlısıyla olur bizimde mayıs.ta 2 yıl olucak evleneli benimle hatta benden sonra evlenen herkesin oldu annelerin baskısı bi taraftan yaşım 32 oldu o geçiyo bi taraftan kocamdaki rahatlık diğer taraftan :kızgın:ister istemez stres oluyorum artık ne kadar stres yaptıysam hiçbir belirti olmıycak derecesine geldim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim senin de buradaki isteyen herkesinde gönlüne göre versin inşallah :dua:

Merhaba orta derece pko var bende 3 aydır düzenli adet oluyordum 4 gün geçti hcg 1.2 çıktı tarlusal verdi bitti ilaç 5 gün geçti olmadım dün kan verdim 3.36 çıktı acildeki doktor şüpheli negatif diyemiyorum dedi kafam karıştı ben 0 bekliyordum ki hep böyle çıkardı böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar?

Merhaba orta derece pko var bende 3 aydır düzenli adet oluyordum 4 gün geçti hcg 1.2 çıktı tarlusal verdi bitti ilaç 5 gün geçti olmadım dün kan verdim 3.36 çıktı acildeki doktor şüpheli negatif diyemiyorum dedi kafam karıştı ben 0 bekliyordum ki hep böyle çıkardı böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar?[/QUOTE

Canım daha önce başıma hiç gelmedi ama geç döllenme olabilir belki. Bi kaç gün daha bekleyip bi kan testi daha ver istersen o zaman kesinleşir. Acil.deki doktor başka bişey söylemedi mi

Canım muayene saati bitmemiş ti kadın doğum cuma çıktım o da gel dedi pazartesi tekrar bakalım okula başlayacağım ne zaman müsait olursam o zaman gideceğim

Back