Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar devlet hastanesinde hormon testi yapıyorlar mı? Ve adetin 3. günü mü yapılıyor sadece? Adetim biteli 3 gün oldu. Şimdi yaptıramaz mıyım?
Adetin 3. günü hormon düzeyine bakıp yumurta gelişimi ve çatlamasında etkili hormonları kontrol ediyorlar. Adet bittikten 3 gün sonra yapılacak testler fikir vermeyebilir. Bu nedenle bir sonraki adeti beklemelisin bence canım.

Mrb kzlr bnm reglme 3 gün var ve ne göğüs şişliği nede karın şişliği var regli olamama yakn 1 hft kala başlard belirtiler ama bu ay yok bu şekilde hamile olan varm aranızda

Merhaba ben 2 yıl2aylık evliyim uzun zamandır vajinismus belasıyla uğraşıyordum sonunda yendim eşimle 2defa birlikte olduk..bebek istiyoruz ama ben kayganlaştırocı veya bebek yağı olmadan ilişkiye giremem sanırım çünkü çok kuruluğum var...bunların bebek olmasına bir zararı olur mu??ya da ne yapmak gerekir

Merhaba ben 2 yıl2aylık evliyim uzun zamandır vajinismus belasıyla uğraşıyordum sonunda yendim eşimle 2defa birlikte olduk..bebek istiyoruz ama ben kayganlaştırocı veya bebek yağı olmadan ilişkiye giremem sanırım çünkü çok kuruluğum var...bunların bebek olmasına bir zararı olur mu??ya da ne yapmak gerekir
Spermlerı öldurdugunu bılıyorum su bazlı olanları kullan derım kayganlastorıcıda cnm eczaned n bılgı alabılırsın

Kızlar merhaba,

Bende 29 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. Adetim 16 Ocak. Test yaptım negatif çıktı malesef. Daha erken mi acaba.

Hanımlar yardım edin bana!!! Cuma günü kürtaj oldum burada yazmıştım biliyorsunuz iki gün önce iyiydim kanamam durmuştu ama şu iki gündür kasık bölgem kalçam çok sancılıyım bıçak saplanır gibi sancılar wc çıkamıyorum ıkınamıyorum işkence gibi ağlıyorum resmen normalmi bu cuma dr gidicem ama çok korkuyorum ilaçlarda fayda etmiyor nedir bu bilen varmı?

benide yazın 14 aylık evliyim ve yaşım 37. bu ay ilk defa deniyorum bu günler önemli günler. olmasa gelecek aya ovülasyon testlerinden alıcam. 2018 bebek yılım olsun içim bir tuhaf oluyor inşallah isteyen herkes bebek özlemine kavuşur bu sene.

Spermlerı öldurdugunu bılıyorum su bazlı olanları kullan derım kayganlastorıcıda cnm eczaned n bılgı alabılırsın
Ben en son su bazlı kayganlaştırıcı kullandım ilişkiye gireli 4gün oldu...yumurtlama dönemime denk gelmişti ilişki dünden beri kasıklarım ağrıyor ve normalden çok fazla akıntım oluyor...ama adetime daha10 gün var böyle birşey yaşayan oldu mu bu akıntı nedir böyle ki

Ben en son su bazlı kayganlaştırıcı kullandım ilişkiye gireli 4gün oldu...yumurtlama dönemime denk gelmişti ilişki dünden beri kasıklarım ağrıyor ve normalden çok fazla akıntım oluyor...ama adetime daha10 gün var böyle birşey yaşayan oldu mu bu akıntı nedir böyle ki
Dıkkat et enfeksıyon olmadn cnm bekle bıraz daha

Back