Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kurtajdan sonra cok cabuk baslamiisin ben kurtajdan sonra 2 kere adet gordum denemeye basladik tabiki hayırlısı olsun insallah bide karnimin ici seyiriyo benim
5-6 haftalıktı Ben kürtaj olmadım kanamam oldu bir hafta sürdü adet gibiydi. Bir Doktor 5 ay hamile kalma dedi. Diğeri hiç öyle bişey demedi. Bir diğer doktor ise adetin 1 buçuk 2 ay a anca olur dedi. Ben de korunmadım. Ama şimdi bu belirtiler ya adet ya hamilelik ikisi de erken sanki doktorların dediğine göre... valla onu bilmiyorum ama kramp iğne batması gibi oluyordu benim de

Benimde ayni sekilde oluyo iste

15 aralik adet oldm iste dusun
Ha doğru senin şu an yumurtlama günlerin yani valla dediğim gibi herşey olabilir. Bana doktor dediğine göre yumurtalama günlerim 8-14 kasım arasıydı. Ben 9 kasımda hamile kalmışım. Tam da o günler agrı başlamıştı. Ümitlendirmek istemem tabi ama benim belirtilere benzediği için söyledim. Bir hafta sonra bence test yaptır

Bakalim canim hayielisi sen kac haftalikain

kızlarrr adetten sonra gün aşırı ilişki diyolar doktorlar ama insan sıkılıyoda yanii ama yapacak bişi yok mecbur olacak.. ben sadece sırt üstü yatıyorum bi kaç arkadaşım kalçanın altına yastık koyup ayakları havaya kaldırmak gerektiğini sölemişti ben hiç o şekilde şeyler yapmıyorum ya.. hatta sırt üstü yatıyorum o zaman dışarı biraz da akıyoo.. siz neler yapıyosunuzz varmı böle değişik fikirler siz de de ???

Aynen sıkılıyo insan walla ya sadece hanile kalmak icin yatiyo gibi hissediyo insan bende sirt ustu yatiyorum yarim saat falan kalcamin altina yastik koyuyorum bacaklar hawada belim cikacakmis gibi oluyo walla :) ama yapicak bisey yok yani birde dusunuyorum sanki her hamile kalan bizim gibi yapmiyo ya diye ama genede o sekilde yatiyorum ben iste zaten ne kadar yatarsak yatalim ayagi kalkinca gene sivi su gibi bisey akiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…