Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sacmalamasinlar. Evlilik yasi artik cok ilerilere gitti. Senin yasinda insanlar hala okul okuyor. Onlari takma sen. Coook zamanin ve sansin var emin ol. Ben saglikcym oyle her doktorun dediginide takma
Burası sizlerin sayesinde bazen gerçekten terapi gibi oluyor insan çok rahatlıyor. Ama işte sadece ya olmazsa korkusu hep. Yoksa doktorumdan çok memnunum bana hep pozitif yaklaşıyo sağolsun

Burası sizlerin sayesinde bazen gerçekten terapi gibi oluyor insan çok rahatlıyor. Ama işte sadece ya olmazsa korkusu hep. Yoksa doktorumdan çok memnunum bana hep pozitif yaklaşıyo sağolsun
Ya olursa :) olsa mi hayirli olmasa mi hayirli bunu biz bilemeyiz bu yuzden bekleyip gorecegiz ve razi gelecegiz. Bazi insanlar korunurken hamile kaliyor yeterki kaderinde olsun. Eger olmamasi icin allah korusun cok ciddi bi sorunumuz olmadigi surece o bebis olacak hic merak etme. Sadece biraz suresi uzayacak belki. Sukur ki seninde boool bol zamanin var inan bana ne agir tedaviler ne buyul sorunlar oluyor kadinlarda

Ya Allah senden razı olsun ne kadar bilinçlisin sağlıkçı olman bi yana tevekküle baglisin belli çok sağolasın

Ya Allah senden razı olsun ne kadar bilinçlisin sağlıkçı olman bi yana tevekküle baglisin belli çok sağolasın
Ah canim bir bilsen neler var neler. Bak sana anlatayim. Gecen bir hasta geldi cok istemisler ugrasmislar hamile kalmis suanda 6 aylik ama bize ne icin geldi memesinde kitle var ve kanser. Simdi dusun ne yapsin bu anne. Nasil karar versin. Olmadiginda da bir hayir varmis demekki aci bir t3crubeyle anlamak zorunda kalmayalim yeterki.. Insallah yakin zamanda bebislere isim dusunuruz burda :)

Uffff çok feci Rabbim yardımcısı olsun ınsallah inan ki içim cız etti gerçekten herseyde var bi hayır

Selamlar
6 yıllık evliyim
Neredeyse 6 senedir de hap kullandım

Zaten hemen hamile kalmak istemiyorum
Şu an denemiyoruz da
Önce bi doktora gideyim aradan 2-3 ay geçsin en az istiyorum
28 yaşına girmek üzereyim
Bana hala erken geliyor ama sonra da sağlık sorunu olabilir diye çok ertelemek istemiyorum
1,5 ay sonra sağlık sigortamın 12 aylık bekleme süresi dolacak zaten en erken o zaman denemeye başlayabiliriz yoksa doğumu kapsamıyormuş

Senin durumunda da folik asit falan başlaman için önce doktora gitmen daha iyi olmaz mı?

bende 27 yaşındayım cnm dahada fazla geciktirmeyelim bence her şey zmanında güzell.. daha ikinci çocuğu yapıcaz allah izin verirse inşallah :) erken deil bence artık zmaanı cnm benim
evet aslında folik asit başlanması gerekiyomuş ama doktora da gitmek istemiyorum açıkcası kararsızım..

Canım bana sadece bir kutu kullandırmıştı. Gebelik öncesi bir kutu yeterli demişti ama bilemiyorum ne kadar doğru

evet gerçekten öle herkese derdimizi anlatamıyoruz başka seyler düşünüyolar.. burası gercekten banada iyi geliyo herşeyi herkesle konuşabiliyoruz..rahatlatıyo beni de birde bağımlılık yaptı işteyim şuan ama girmeden duramıyorum :)
bebiş olmucak korkusu herkese var demekki allahım aratmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah

amin canım amin aynen bende öyle valla her sabah işe gelince ilk işim bu sayfayı açmak oluyor :) ya aslında anlatabileceğin insanlar oluyor ama çoğunun çocuğu var olur merak etme sen diyorlar sadece çok tatminsiz bir cevap oluyo bu benim için :) o yüzden burası tam bizlik

kesinlikle cnm..

Umarım gönlüne göre olur
ben şimdilik tek çocuk düşünüyorum.
tabi bilemem ama maddi durumum buna yeter sanki

hamile kalınca mecbur doktorlara gidiceksin bence önceden git ki kist vs bi şey varsa icabına bakarsın inşallah her şey yolunda gider

gecen yıl kadın doğum uzmanına görünmüştüm kasıklarım ağrıyo diye.. doktorda smear testi yaptı alttan muayene etti biraz kızarıklık var dedi fitil vermişti ilaç kullanmıştım bide akıntı var diye ozaman muayene olduğum için şuan gitmek istemedim gerçi ozaman bebek düşünmüyoduk.. ayrıca üstelik ben hastanede çalışıyorum :)

aaa ne güzel canım istanbulda dimi

aaay terzi kendini söküğünü dikemez hesabı olmuş seninki
o zaman hayırlısı diyelim

Herkese merhaba arkadaslar Allahım bir an önce isteyen herkese saglikli bir evlat nasip etsin (amiin) insallah kucagimiz boş kalmaz rabbim hepimize nasip eder insallah yazilarinizi okudum bende sizler gibi bir evlat sahibi olmak istiyorum o yuzden yazmak istedim.

Amiiiiin sana, bizlere ve isteyen herkese Rabbim bu mübarek günün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…