2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

saol canım moralim yüksek allaha şükür iyiyim . inşallah bnde güzel haberler yazarım sizlere buradan

Kızlar bende sabah kan testi yaptırdım beta değerim 12,75 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. İlaçlara bağlı da olabilirmiş normal gebelikte olabilirmiş. Sınırdasın dedi pazartesi kan testinde beta değeri kendini ikiye katlaması lazımmış. Olumlu sonuç alanlar sizin beta değeriniz kaç çıkmıştı yada kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar beta değeriniz kaçtı?

İnşallah katlanır canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ay hadi insallah kat kat katlanir cnm ...guzel haberler bekliyoruz pazartesi

Canim cok sevindim. Hayirli olsun. Allah saglicakla kucagina almayi da nasip eder insallah. Darisi bizlerin de başina

Hayırlısı olsun canım kaçıncı günde yaptın testi? Katlanarak gitsin inşallah

Bugun son kontrolum vardi. Insallah carsamba gunu transferim var
Anladım canım
Adet olduktan sonra neler kullandin canım suan kaçıncı gunundesin biraz anlatirmisin canım

Bende hafta ya baslicam adetimle birlikte dondurulmuşlarla tedaviye de

Kizlar bugun benim dogum gunum
Ayrica tedavimin Allah nasip ederse ilk gunu olacak
Sabah kan verdim
Ultrasonla da bakti dr. Bakalim
Saat 4te yaninda olacagim insallah baslariz degerlerim iyi cikarsa

Kizlar bugun benim dogum gunum
Ayrica tedavimin Allah nasip ederse ilk gunu olacak
Sabah kan verdim
Ultrasonla da bakti dr. Bakalim
Saat 4te yaninda olacagim insallah baslariz degerlerim iyi cikarsa
D
O
Ğ
U
M

G
Ü
N
Ü
N

K
U
T
L
Ü

O
L
S
U
N

C
A
N
İ
M

İnşallah tedavinde hayırlı ugurlu olur senin için

Anladım canım
Adet olduktan sonra neler kullandin canım suan kaçıncı gunundesin biraz anlatirmisin canım

Bende hafta ya baslicam adetimle birlikte dondurulmuşlarla tedaviye de
Adet olduktan sonra cyclo progynova diye bir hap kullandim gunde 3 kere. Bugun 14. Gunum bu ilaca ek olarak crinone jel baslandi bugun. Gunde 2 kere bunuda kullaniyorum. Toplamda 2 defa muayene oldum. Carsambada insallah transfer olacak

merhaba kızlar ohss sendromu olmuşum bu ay transferim ertelendi bir sürü yumurtam var . 23 tane yumurtam toplanmıştı ama ne hikmetse yumurta olumşymu devam etmiş bu durumda hastane suclu oluyor mu ? verdikleri tedaviden dolayı böyle oldu, transfer ertelendi , karnım 5 aylık gibi oldu yürüyemiyorum agrıdan , bu durum yanlış tedaviden dolayı mıyaşayan arkadaşlar var mı

yok aslında bu bir risk bugün banada söylendi daha fazla yumurta yapmak için dozu fazla başladık bnde bu riske girebilirim tedavim bir ay ertlenebilir önemli olan yumurtaları topladılarsa embriyoları yapıp dondurmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…