- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.741
Amin cnm darısı sana olsun..idrarda çıkmayabilir .normal gebelik testi bende 15.gün çıktı...erken gebelik testinde belli olur...ümitsizliğe kapılma kanda beta baktır sen...Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende 10.günde idrar testi yaptım çıkmadı zaten ümidimde yokdu nasip değilmiş demek salı günü kan İçin hasteneye Dicez nasipse
Çatlatıcı iğne yaptırmışmıydın ?Yok cnm durdu biraz
Hayr canim onu hic kullanmadimÇatlatıcı iğne yaptırmışmıydın ?
Yumurta toplama işleminden 36 saat önce yapılan bir iğne cnm ..eğerki onu yaptırmadıysan testin pozitif olma ihtimali var ama testler ilk 10 dk içinde gerçek sonucu veriyor...şu günlerde takılma sen testlere...yanıltabilir cnm...5.gün çok erken...Hayr canim onu hic kullanmadim
Yok canim igne kullanmadim Cunku dondurulmus embriyo transfer ettiler yurt disinda tek embriyo koyuyolar bzm sorunumuz bnm sol taraf yumurtalikta 15 mm kis vardi canim trioit hormonum cok yuksek baska sorun Yok canmYumurta toplama işleminden 36 saat önce yapılan bir iğne cnm ..eğerki onu yaptırmadıysan testin pozitif olma ihtimali var ama testler ilk 10 dk içinde gerçek sonucu veriyor...şu günlerde takılma sen testlere...yanıltabilir cnm...5.gün çok erken...
Ne güzel işte canım günü gününe gelmesiCanım ben de umut bile olmuyor çalar saat gibi günü gününe gelirmi yahu bazılarının adet düzensizlikleri oluyor ya acaba mı diyebilirler ben de o da olmuyor anlıcan senin adet düzensizliklerin oluyormu ki bence cidden neden bir süpriz olmasınnnn
Yeni ev aldık canım temizlikle yerleştirmeyle uğraşıyorum.Canımmm nerelerdesin hiç
sesin çıkmıyor .....
Canim igne kullanndinmi catlatma ignesiEki Görüntüle 2155688 Kızlar merhaba üstteki 7.gün çok silik alttakini şimdi yaptım 9. Gün. Heyecan yaptım ama azcık testle ilgili yorumları okudum pozitif çıkıp kanda negatifi görende çok olmuş çok kafam karıştı. Test günüm çarşamba
Ha bu arada bence var canim Cunku 9 gun kan ver canim lands belli olurEki Görüntüle 2155688 Kızlar merhaba üstteki 7.gün çok silik alttakini şimdi yaptım 9. Gün. Heyecan yaptım ama azcık testle ilgili yorumları okudum pozitif çıkıp kanda negatifi görende çok olmuş çok kafam karıştı. Test günüm çarşamba
Yani toplamadan önce kullanmıştım ayın 27sindeCanim igne kullanndinmi catlatma ignesi
Ben ilk denememde igne kullanmistim 3 günden sonra kocamla her gun test yaptik her gun hep 2 cizgi cikti 9 gun yaptim cikmadi 10 gunde cikmadi bence var canim doktora Sordum bole bole o igenenin etkisi demisti yarin gene yap yada bence kn verYani toplamadan önce kullanmıştım ayın 27sinde
Kan testi ver canım. Hamılesin benceYani toplamadan önce kullanmıştım ayın 27sinde
Insallah canim allah hepimizin kucagini bos birkmsin rabbimAy hadi inşallah yaayarın hemen gitcem
Canım sen birde erken çıkanlardan yapmışsın gözün aydın diyelim.bence bugünde acilde yaptırabilirsin test günün ne zaman acaba.Ay hadi inşallah yaayarın hemen gitcem
Gözün aydın canım fazla strese girme istersen test gününü bekle kesin sonuç almak için her yaptığın test stres olarak geri dönüyorEki Görüntüle 2155688 Kızlar merhaba üstteki 7.gün çok silik alttakini şimdi yaptım 9. Gün. Heyecan yaptım ama azcık testle ilgili yorumları okudum pozitif çıkıp kanda negatifi görende çok olmuş çok kafam karıştı. Test günüm çarşamba
9/gün testin ise hamile gibisin cnm...kan ver sen..inşallah pozitif çıkacak...hayırlı olsun...Eki Görüntüle 2155688 Kızlar merhaba üstteki 7.gün çok silik alttakini şimdi yaptım 9. Gün. Heyecan yaptım ama azcık testle ilgili yorumları okudum pozitif çıkıp kanda negatifi görende çok olmuş çok kafam karıştı. Test günüm çarşamba
İdrarda çıktıyda kanda 50 nin üzerindedir mutlaka ..Test günüm çarşamba 12. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?