2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende 10.günde idrar testi yaptım çıkmadı zaten ümidimde yokdu nasip değilmiş demek salı günü kan İçin hasteneye Dicez nasipse
Amin cnm darısı sana olsun..idrarda çıkmayabilir .normal gebelik testi bende 15.gün çıktı...erken gebelik testinde belli olur...ümitsizliğe kapılma kanda beta baktır sen...

Hayr canim onu hic kullanmadim
Yumurta toplama işleminden 36 saat önce yapılan bir iğne cnm ..eğerki onu yaptırmadıysan testin pozitif olma ihtimali var ama testler ilk 10 dk içinde gerçek sonucu veriyor...şu günlerde takılma sen testlere...yanıltabilir cnm...5.gün çok erken...

Yok canim igne kullanmadim Cunku dondurulmus embriyo transfer ettiler yurt disinda tek embriyo koyuyolar bzm sorunumuz bnm sol taraf yumurtalikta 15 mm kis vardi canim trioit hormonum cok yuksek baska sorun Yok canm

Ne güzel işte canım günü gününe gelmesi
Hiiiç belli olmuyo canım bazen gününden erken geldiği oluyo.
Bu sefer geçikmesinin sebebi negatiften sonraki 2.adet olcak doktor olabilir normal demişti

Kızlar merhaba üstteki 7.gün çok silik alttakini şimdi yaptım 9. Gün. Heyecan yaptım ama azcık testle ilgili yorumları okudum pozitif çıkıp kanda negatifi görende çok olmuş çok kafam karıştı. Test günüm çarşamba

Yani toplamadan önce kullanmıştım ayın 27sinde
Ben ilk denememde igne kullanmistim 3 günden sonra kocamla her gun test yaptik her gun hep 2 cizgi cikti 9 gun yaptim cikmadi 10 gunde cikmadi bence var canim doktora Sordum bole bole o igenenin etkisi demisti yarin gene yap yada bence kn ver

Gözün aydın canım fazla strese girme istersen test gününü bekle kesin sonuç almak için her yaptığın test stres olarak geri dönüyor

9/gün testin ise hamile gibisin cnm...kan ver sen..inşallah pozitif çıkacak...hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…