- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.721
Yaptıgın gibimi çıktı 2.çizgiKizlar bakin
Yok cnm durdu birazYaptıgın gibimi çıktı 2.çizgi
Kaçıncı günün canım
Bugun 5 canimKaçıncı günün canım
İların etkisi oluyormu ki bence değildir senin kaçıncı denemen sorun neydi canım sizde....Bugun 5 canim
Kızlar merhaba transferden sonra doktor bana progestan iğne vermişti. 10 gün oldu iğneye başlayalı ama şuan bütün suratım sivilceyle dolduböyle olan varmı aranızda varsa iğneyi bırakana kadar hep böylemi olacak
Gittik cnm...1 tane kese göründü şükür...ikincisi görünmedi...10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah...3 ay hele devam edecekmişim...
Canımmm nerelerdesin hiçAğzından bal damlıyo resmen canım
İnşallah ikimizinde yüzü güler bir birimize enerji veririz
Kizlar idrar Testi yptim cikmadi 5 gunum sigir cizgi
Canim test durdu biraz cizgi cikti ilacin etkisi olabilirmi5.gün idrar testi için inan çok erken..Ben oğlumda 9.gün idrar testi yapmıştım negatifti, 10.gün kanda pozitifti.
Hiç yok yere moralini bozma lütfen, iyi düşün iyi olsun
Idrar Testi resminide koydum bkarsn canim5.gün idrar testi için inan çok erken..Ben oğlumda 9.gün idrar testi yapmıştım negatifti, 10.gün kanda pozitifti.
Hiç yok yere moralini bozma lütfen, iyi düşün iyi olsun
Olabilir, bir kaç gün daha sabretmeye çalış..Biliyorum beklemek çok zor ama moral çok önemli bugünlerdeCanim test durdu biraz cizgi cikti ilacin etkisi olabilirmi
Vajinal tablet ve estradiol kullaniyorum canimOlabilir, bir kaç gün daha sabretmeye çalış..Biliyorum beklemek çok zor ama moral çok önemli bugünlerde
Kullandığın ilaçların etkisinden emin değilim ama 5.günde kanda bile çıkması zor, b-hcg önce kana sonra idrara karışıyorVajinal tablet ve estradiol kullaniyorum canim
Bilmiyorum canim valla hcg idrar Testi vermisti doktorum onunla yaptimKullandığın ilaçların etkisinden emin değilim ama 5.günde kanda bile çıkması zor, b-hcg önce kana sonra idrara karışıyor
Canım senin sonuç belli oldumuKullandığın ilaçların etkisinden emin değilim ama 5.günde kanda bile çıkması zor, b-hcg önce kana sonra idrara karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?