- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.701
Darısı sana olsun cnm..sen kese görmeye gitmemişmiydin?bizde 1 tane istiyorduk ama ikinciye de üzüldüm açıkçası...Rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin cnm...Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olsunda bir tane olsun kısmet. Darısı bana inşallah pazartesi bende gidecem bakalım.
Yok canım gitmedik daha pazartesi kısmet olursa gidecez.hayirlisi canım rabbim bir tane nasip ettiyse yapacak birşey yok sağ salim kucağımiza alalım da gerisi önemli değil.Darısı sana olsun cnm..sen kese görmeye gitmemişmiydin?bizde 1 tane istiyorduk ama ikinciye de üzüldüm açıkçası...Rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin cnm...
Evet canım..çok şükür..Rabbim hamilelikleri mizi tamamına erdirsin...sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin bizlere...henüz tedavi olan arkadaşlara da tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...[/QUOTE. hayrli olsun cnim allah sag sakin kucaginiza almayi nasip etsin darisi bekleyen herkesin basina benimde Basima insallah benim bgn 5 gunum hic bir belirti yok
Canim normal sivilce olmasi bebeklerimiz tutsunda sivilceler hepsi gecerKızlar merhaba transferden sonra doktor bana progestan iğne vermişti. 10 gün oldu iğneye başlayalı ama şuan bütün suratım sivilceyle dolduböyle olan varmı aranızda varsa iğneyi bırakana kadar hep böylemi olacak
Bende cirinone JEL kullanıyorum. .benimde sivilce doldu cnm. Ama benim tedavi başında başladılar çıkmayaKızlar merhaba transferden sonra doktor bana progestan iğne vermişti. 10 gün oldu iğneye başlayalı ama şuan bütün suratım sivilceyle dolduböyle olan varmı aranızda varsa iğneyi bırakana kadar hep böylemi olacak
Amin cnm..Rabbim tamına erdirsin hepimizinkini.Yok canım gitmedik daha pazartesi kısmet olursa gidecez.hayirlisi canım rabbim bir tane nasip ettiyse yapacak birşey yok sağ salim kucağımiza alalım da gerisi önemli değil.
Canım çıkmayabilir daha erken.ben 9.gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ikinci çizgi.Kizlar idrar Testi yptim cikmadi 5 gunum sigir cizgi
Cok uzuldum yaCanım çıkmayabilir daha erken.ben 9.gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ikinci çizgi.
Üzmemeye çalış kendini çünkü idrar için erken.çok nadir öyle erkenden çıkan çünkü onların kanda davet yüksek çıkıyor.benim beta da düşük başlamıştıCok uzuldum ya
Erken yapmişsin canım cikmaz kendi kendini niye bu kadar strese sokuyorsun ki erken yapmayın diyor doktorlarımız boşuna üzüntü yasamişsinKizlar idrar Testi yptim cikmadi 5 gunum sigir cizgi
Çok erken ama...zaten beta HCG transferden sonraki 6 ve 7.ci günlerde önce kanda dolanmaya başlıyor. .idrarda çıkması için bi 9 gün geçmesi lazım cnm...Kizlar idrar Testi yptim cikmadi 5 gunum sigir cizgi
Benim beta HCG kanda 65.5 iken idrar testinde hiç çıkmadı cnm...10.günden sonra çok silik çıkıyordu...idrar testi şuan sonuç vermez...illaki idrar da bakıcam diyosan 8.günden sonra erken gebelik testleri var 20 TL civarında onlardan alıp bak...ben onlardan aldım ona rağman hayalet gibi çok silik zorla farkedilen ikinci çizgiyi gördüm...Cok uzuldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?