2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olsunda bir tane olsun kısmet. Darısı bana inşallah pazartesi bende gidecem bakalım.
Darısı sana olsun cnm..sen kese görmeye gitmemişmiydin?bizde 1 tane istiyorduk ama ikinciye de üzüldüm açıkçası...Rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin cnm...

Darısı sana olsun cnm..sen kese görmeye gitmemişmiydin?bizde 1 tane istiyorduk ama ikinciye de üzüldüm açıkçası...Rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin cnm...
Yok canım gitmedik daha pazartesi kısmet olursa gidecez.hayirlisi canım rabbim bir tane nasip ettiyse yapacak birşey yok sağ salim kucağımiza alalım da gerisi önemli değil.

Kızlar merhaba transferden sonra doktor bana progestan iğne vermişti. 10 gün oldu iğneye başlayalı ama şuan bütün suratım sivilceyle doldu böyle olan varmı aranızda varsa iğneyi bırakana kadar hep böylemi olacak

Canim normal sivilce olmasi bebeklerimiz tutsunda sivilceler hepsi gecer

Sağolasın cnm...kasıklarında ağrı yokmu peki?öyle çok bi belirti bekleme...bazısında hiç olmamış okudum burada...

Bende cirinone JEL kullanıyorum. .benimde sivilce doldu cnm. Ama benim tedavi başında başladılar çıkmaya

Benim beta HCG kanda 65.5 iken idrar testinde hiç çıkmadı cnm...10.günden sonra çok silik çıkıyordu...idrar testi şuan sonuç vermez...illaki idrar da bakıcam diyosan 8.günden sonra erken gebelik testleri var 20 TL civarında onlardan alıp bak...ben onlardan aldım ona rağman hayalet gibi çok silik zorla farkedilen ikinci çizgiyi gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…