2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı olsun cnm...çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin..benimde beta HCG bugün 4225 çıktı iki günde 4 katı artmış o yüzden yarın dr gidicem kese muayenesi için...ikizmi diye şüphedeyiz...
Sagol kuuzm bnm ayy hadı işallah ya cok sevındım guzel yukselmis bende vereyım Bı kan merak ettim

Evet cnm anlamlı bir rüya görmüşsün..bende olsam senin yerine aynı kararı verirdim ..

Ağzından bal damlıyo resmen canım
İnşallah ikimizinde yüzü güler bir birimize enerji veririz
Canım ben de umut bile olmuyor çalar saat gibi günü gününe gelirmi yahu bazılarının adet düzensizlikleri oluyor ya acaba mı diyebilirler ben de o da olmuyor anlıcan senin adet düzensizliklerin oluyormu ki bence cidden neden bir süpriz olmasınnnn

Keseyi gören arkadaşlar ilaçlara devam ediyormusunuz ? Doktorunuz ne kadar daha kullanmanizi söyledi.
Canim ben progestani 10.haftaya kadar kullandim tetradox vardi sanirim onuda keseyi gordu 1 hafta sonraydi galoba onda biraktim aspirini hala iciyorum folik asiti 12.haftada biraktim

cnim özür dilerim.başka bi arkadaşı etiketleyecrktim yanlışlıkla seni etiketlemisim isim karışıklığı yani

Ayy cnm cok guzel Bı duygu demı allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım..çok şükür..Rabbim hamilelikleri mizi tamamına erdirsin...sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin bizlere...henüz tedavi olan arkadaşlara da tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...

Gittik cnm...1 tane kese göründü şükür...ikincisi görünmedi...10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah...3 ay hele devam edecekmişim...
Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olsunda bir tane olsun kısmet. Darısı bana inşallah pazartesi bende gidecem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…