2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cnm hemsire demedimi yuru fln die bana hemsire tarif etti jelden snra 1 dakika yat snra 15 dk yuru yavas yavas dedi yayilmasi icin rahime. Belki snnki farklidir bilemiyrm crinone jel benimkisi
Canim benmki fitil bide bana demediler yuruyus falan yap diye bide bn fitili transferden 5 gun once basladim

Selam kizlar ben vajinal tablet kullaniyorum ama yaptiktan sonra parca parca cikiyo meni gibi toz gibi bole olmasi normal mi doktora soruyoruz normal diyo bole olup Titan varmi sizin doktorunuz bu duruma be diyo

Herkese hayılı geceler daha yeni üye oldum bir kaç kişiyi takip ettim am ilk sayfalardan aranızda dediğim gibi yeniyim kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var 2.bebiş için kendimi tam hazır hissettim dedim ama 7 aydır olmuyor malesef ilk olarak normal bir jinekolağa gittim görünürde bişey yok hormanlar falan gayet iyi çıktı ama olmuyor diye iyice kafaya taktım ve 1 hafta içinde 3 hastane ye gittim sonuç hormanlar iyi ama yumurlama az geçen hafta amh tahlili yaptırdım sonuç 0.88 fsh da.5.52 aranızda bu sonuçlar hakkında bilgisi olan varmı ne yapmam gerek kafam çok karışık normal kendi doktorum bekle diyor sorun yok ama tüp bebek merkezi bekleme diyor lütfen bana yardımcı olun ne sizlerin bilgilerine ve tecrübelerine ihtiyacım var....

Kızlar ıkı gun yoktum neler yaptınız yarın bende kan vereceğim işallah yukselmiştır Cinar1453 cok sevındım cnm dua et bnm de yukselsın world21 sende mı yarın verecen
Hadi inşallah kuzum merakla bekliyoruz.insallah çok iyi bir şekilde yükselmiştir. Bugünde seni için mutlu oluruz insallah

Bekleme tup bebege basla. Banada herkez bekle dedi ama doktor bekleme dedi 24 yasindaym amh.1.8 di doktor cok sinir dedi bnde normal yolla kalamadim 2 sene kimseyi dinleme esinle karar verin ve baslayn bnce bekledikce cunku iyi olmuyor degerler hep dusuyor cnm hakkinda hayirlisi olsn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…