- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.041
Benim ilk denemem de hic agri olmamisti insallh bu sefer olur neler yaptin Masela[/QUOTE
Ağrının olması bebeğin tutunmaya çalıştığının işareti oluyor...ve bugün 10 gün oldu hala kasık ağrılarım var..adet olacakmışsın gibi alt kasıkta ağrıların olabilir...benim 5. Gün titreme hafif ateş ve basınçlı kasık ağrım oldu...zaten özellikle 4 ve 5. Ci günlerde tutunma oluyormuş...hissettiriyor kendini ama her bünyede farklı yanıt olabilir...illaki olması gerekiyordu bilmiyorum..
Canim benmki fitil bide bana demediler yuruyus falan yap diye bide bn fitili transferden 5 gun once basladimCnm hemsire demedimi yuru fln die bana hemsire tarif etti jelden snra 1 dakika yat snra 15 dk yuru yavas yavas dedi yayilmasi icin rahime. Belki snnki farklidir bilemiyrm crinone jel benimkisi
Bnde once basladim herkez once basliyor cnm. O zaman bilemiyrm bir sor istersen.Canim benmki fitil bide bana demediler yuruyus falan yap diye bide bn fitili transferden 5 gun once basladim
Anladim sali gunu transfer war cok heyecanliyimBnde once basladim herkez once basliyor cnm. O zaman bilemiyrm bir sor istersen.
Hayırlı olsun canım şimdiden.ben de salı günü kese görmeye gidicem Rabbim sizlere de en kısa zamanda yaşatsın inşallah.Anladim sali gunu transfer war cok heyecanliyim
Aminn inşallahh canım
Dualarını esirgeme[/QUOTE
Elimizden gelen sadece dua tabiki ederim canım ne demek
Insllah canim cok dua edinHayırlı olsun canım şimdiden.ben de salı günü kese görmeye gidicem Rabbim sizlere de en kısa zamanda yaşatsın inşallah.
Hayirli olsun canim inşallah sende bu mübarek ayda güzel sonuçlar alirsin rabbim hayırlısını nasip etsin
Progestanmi kullaniyodun canimYa kizlar vajinal tablet yapiyorum meni gibi cikiyo yavas yavas doktor dio normal bole olmasi normal mi
Hyr cnm progesteron lutinus vajinal tabletProgestanmi kullaniyodun canim
Onu bilmiyorum canim ben progestan kapsul kullandim oda geri geliyodu o yuzden sordumHyr cnm progesteron lutinus vajinal tablet
Canim senindemi geri geliyodu ayni vajinal yollami almistin peki tuttumu bebeginOnu bilmiyorum canim ben progestan kapsul kullandim oda geri geliyodu o yuzden sordum
Bi kismi geri geliyo canim endiselenme uzan biraz vajinaga koydukdan sonra tuttu cok sukur ikizlerim olacak rabbim nasip ederdeCanim senindemi geri geliyodu ayni vajinal yollami almistin peki tuttumu bebegin
Hadi inşallah kuzum merakla bekliyoruz.insallah çok iyi bir şekilde yükselmiştir. Bugünde seni için mutlu oluruz insallahKızlar ıkı gun yoktum neler yaptınız yarın bende kan vereceğim işallah yukselmiştır Cinar1453 cok sevındım cnm dua et bnm de yukselsın world21 sende mı yarın verecen
Bekleme tup bebege basla. Banada herkez bekle dedi ama doktor bekleme dedi 24 yasindaym amh.1.8 di doktor cok sinir dedi bnde normal yolla kalamadim 2 sene kimseyi dinleme esinle karar verin ve baslayn bnce bekledikce cunku iyi olmuyor degerler hep dusuyor cnm hakkinda hayirlisi olsn insallahHerkese hayılı geceler daha yeni üye oldum bir kaç kişiyi takip ettim am ilk sayfalardan aranızda dediğim gibi yeniyim kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var 2.bebiş için kendimi tam hazır hissettim dedim ama 7 aydır olmuyor malesef ilk olarak normal bir jinekolağa gittim görünürde bişey yok hormanlar falan gayet iyi çıktı ama olmuyor diye iyice kafaya taktım ve 1 hafta içinde 3 hastane ye gittim sonuç hormanlar iyi ama yumurlama az geçen hafta amh tahlili yaptırdım sonuç 0.88 fsh da.5.52 aranızda bu sonuçlar hakkında bilgisi olan varmı ne yapmam gerek kafam çok karışık normal kendi doktorum bekle diyor sorun yok ama tüp bebek merkezi bekleme diyor lütfen bana yardımcı olun ne sizlerin bilgilerine ve tecrübelerine ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?