- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.641
5.gündeyiz kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok..sen ne durumdasın??Merhaba cnm bende salı transfer oldum evet vakit gecmıyor ama belirti arama cunku kendimizi kandırıyoruz şu mubarek gu ler de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlı olsun...maşallah değerin çok güzel..Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...bHCG değerim 556 çıkmış arkadaşlarİnanamıyorum
Hayırlı olsun...maşallah değerin çok güzel..Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim, amin inşallah :) senin de transferinin 6.günü sanırım bugün değil mi? Beklemek zor ama bu mübarek günlerde sizin aileye de müjde gelir inşallahHayırlı olsun...maşallah değerin çok güzel..Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Hadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninlehayırlısı olsun sağlıkla da kucağına alırsın inşallah benimde pazartesi test günüm inşaalah hayırlı haberler alırım ve yazarım buraya..
5.gün cnm 3.gün eöbriyosuydu..Çok teşekkür ederim, amin inşallah :) senin de transferinin 6.günü sanırım bugün değil mi? Beklemek zor ama bu mübarek günlerde sizin aileye de müjde gelir inşallah
Hadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninle[/QUO
Amin inşallah çok teşekkür ederim..ama pek umutlu değilim..olmadı gibi hissediyorum..hayırlısı artık...
Amin insallahMerhaba cnm bende salı transfer oldum evet vakit gecmıyor ama belirti arama cunku kendimizi kandırıyoruz şu mubarek gu ler de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin cnm çok teşekkür ederim..inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ..Hadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninle
Hadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninle
Hayirli olsn cnm ne guzel kacinci gununduBen dayanamadım test yaptım biraz önce ve iki çizgi çıktı, şu an şoktayım 5.gün transferi olmuştu bana çıkmaz bişi diye düşünüyordum pztsi kan testi var inşaalah güzel devam eder
İnşallah canım sağol.sen yinede yavaş yürü hoplayıp zıplama.hareket ettikçe kan dolaşımı oluyor yinede yavaş hareket et ani hareketlerden kaçın.bir de kızlar gece yatarken yada gündüz yan yatmaya çalışın sırt üstü rahime fazla kan gitmiyormuş bana oğluma hamileyken doktorum demişti.
Ka
Hayirli olsn cnm ne guzel kacinci gunundu
dHadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninle
Cnm senin kaçıncı gün. 8 de idrar da belli oluyor . Sanırım ben 10 gunu bekleyemem. Senide çok merak ediyorum ya . İnş mutlu haberi alırsın.Ka
Hayirli olsn cnm ne guzel kacinci gunundu
Hayırlı olsun simdiden inş sağlıkla buyur bebisiniz. Bize de duanizda yer verin olur mu. Sizin embriyo tek mi yoksa iki mi transfer edıldı acaba.d
dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı, biraz önce acilden kan vermeye gittim şoktayım bugün transfer sonrası 8.günümdü , pztsi normalde kan vericektim hayırlısı inşallah güzel devam eder
Silikmi yoksa net cift cizgimi bende heyecanlandim darisi basima insallah yasiniz kac ? Ilk tedavimid
dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı, biraz önce acilden kan vermeye gittim şoktayım bugün transfer sonrası 8.günümdü , pztsi normalde kan vericektim hayırlısı inşallah güzel devam eder
Hayırlı olsun simdiden inş sağlıkla buyur bebisiniz. Bize de duanizda yer verin olur mu. Sizin embriyo tek mi yoksa iki mi transfer edıldı acaba.
Silikmi yoksa net cift cizgimi bende heyecanlandim darisi basima insallah yasiniz kac ? Ilk tedavimi
Cnm senin kaçıncı gün. 8 de idrar da belli oluyor . Sanırım ben 10 gunu bekleyemem. Senide çok merak ediyorum ya . İnş mutlu haberi alırsın.
Masallah cnm bence cok iyi burda gorduklerim kadariyla ay insallah darisi basima cok heyecanlandim bende 10 gun kan vericem Allah izin verirse ama cok korkuyorum hemde cok merak ediyorum. Senin varmiydi transferden bu yana agrin yada naska bseyinkan yaptırdım beta hcg 225 çıktı iyi bir değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?