2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı olsun...maşallah değerin çok güzel..Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim, amin inşallah :) senin de transferinin 6.günü sanırım bugün değil mi? Beklemek zor ama bu mübarek günlerde sizin aileye de müjde gelir inşallah

Hadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninle

Ben dayanamadım test yaptım biraz önce ve iki çizgi çıktı, şu an şoktayım 5.gün transferi olmuştu bana çıkmaz bişi diye düşünüyordum pztsi kan testi var inşaalah güzel devam eder

Ka

Hayirli olsn cnm ne guzel kacinci gunundu

canım benim 8.günüm transferden sonra; pztsi ye gel demişlerdi tüp bebek merkezinden kan tahlili için 2 gün önce yaptım

Hadi inşallah bir güzel haber de senden alalım, dualarım seninle
d

dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı, biraz önce acilden kan vermeye gittim şoktayım bugün transfer sonrası 8.günümdü , pztsi normalde kan vericektim hayırlısı inşallah güzel devam eder

Hayırlı olsun simdiden inş sağlıkla buyur bebisiniz. Bize de duanizda yer verin olur mu. Sizin embriyo tek mi yoksa iki mi transfer edıldı acaba.

Silikmi yoksa net cift cizgimi bende heyecanlandim darisi basima insallah yasiniz kac ? Ilk tedavimi

kan yaptırdım beta hcg 225 çıktı iyi bir değer mi
Masallah cnm bence cok iyi burda gorduklerim kadariyla ay insallah darisi basima cok heyecanlandim bende 10 gun kan vericem Allah izin verirse ama cok korkuyorum hemde cok merak ediyorum. Senin varmiydi transferden bu yana agrin yada naska bseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…