- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.621
Amin canım inşallah.vakti saati gelince olur zaten yeterki biz sabırla bekleyelim.inşallah sen de bizlere güzel haberler verceksin.
Gozun aydın cnm Allah saf salım kucağına alsın yemın ediyorum Sevinc den agladım işallah bizde guzel sonuclarım alırız
İnşallah canım sağol.sen yinede yavaş yürü hoplayıp zıplamahayırlısı olsun sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Doktorum da bana dedi yan yat sırt üstü yatmak bel ağrısına sebep oluyormuş birde yaşadınız bel ağrısı sırt üstü yatmaktan kaynaklaniyormuş bilginiz olsun kizlarİnşallah canım sağol.sen yinede yavaş yürü hoplayıp zıplama.hareket ettikçe kan dolaşımı oluyor yinede yavaş hareket et ani hareketlerden kaçın.bir de kızlar gece yatarken yada gündüz yan yatmaya çalışın sırt üstü rahime fazla kan gitmiyormuş bana oğluma hamileyken doktorum demişti.
Kizlar ogleden beri vajinamda igne batmasi gibi sanci var ara ara cok keskin nie olur ki korkmam mi gerek ? Transferin 5 gunundeym
Olabilir bende kullaniyorum artk acimaya basladi ztn tahris oldu snirim Allab yardimcimiz olsnTatlım bana da oldu ara ara bilmiyorm neden oluyor kullandığımız ilaçlardandır diye düşünüyorum. Crinone jel kullanıyorm ben sabah akşam onlar yapıyordur belki de bende transfern 8.günündeyim
Bende de hiç olmamıştı canım endişe etmeIyi akşamlar kızlar bugün benim 7.günümdü ve hiç lekelenmem olmadi 5.gün ve 7.gün arasında lekelenme oluyormuş bende olmadi sizlerde bu durumu yaşayan oldumu korkmaya başladım bu seferdemi olmadi diye
Cnm ya sende agri falan oluyormuydu peki beklemek cok zor agri olsa nie oluyor diom olmasa nie oluyor insani akli karmakarisik oluyorBende de hiç olmamıştı canım endişe etme
Olabilir bende kullaniyorum artk acimaya basladi ztn tahris oldu snirim Allab yardimcimiz olsn
Iyi akşamlar kızlar bugün benim 7.günümdü ve hiç lekelenmem olmadi 5.gün ve 7.gün arasında lekelenme oluyormuş bende olmadi sizlerde bu durumu yaşayan oldumu korkmaya başladım bu seferdemi olmadi diye
İlla lekelenme olcak diye bişey yok canım. İlk denemede lekelenme oldu negatıfi gördüm 2.denemede olmadı pozitif oldu. Lekelenmelere ağrılara bakmayın herkeste farklı oluyorIyi akşamlar kızlar bugün benim 7.günümdü ve hiç lekelenmem olmadi 5.gün ve 7.gün arasında lekelenme oluyormuş bende olmadi sizlerde bu durumu yaşayan oldumu korkmaya başladım bu seferdemi olmadi diye
Ne ağrı ne lekelenme nede başka birşey hamileliğe dair en ufak bir belirtim olmadı. Hatta kesin olmadı demiştim ve şükür oldu. Mide bulandım 6.haftamda başladı göğüs ucu ağrım falanda şimdi başladı düşün 15.haftaya giriyorumCnm ya sende agri falan oluyormuydu peki beklemek cok zor agri olsa nie oluyor diom olmasa nie oluyor insani akli karmakarisik oluyor
Aynen öyle canım hep bir belirti olsun istiyoruz jel bende kullanıyorum dediğin gibi bendede birikini oluyor inşallah hayirla sonuçlanır sağol canim bugün hep bunu düşündüm durdumTatlım herkeste farklı tepkiler veryor vücut, benim bu kullandığım crinone jel beyaz birikinti yapıyor, 5.gün çok hafif pembe topak halinde gelmişti ama bilmiyorum tabi ki bende yerleşmemi oldu acaba diye düşündüm ama hep inanmak umut etmek istiyoruz sonuçta hepimiz
Inşallah canım ama yinede bir belirti bekliyoruz ya ondan belkide benim korkularım hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden.senin içinde çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla alirsin inşallah yavrunu kucağınaİlla lekelenme olcak diye bişey yok canım. İlk denemede lekelenme oldu negatıfi gördüm 2.denemede olmadı pozitif oldu. Lekelenmelere ağrılara bakmayın herkeste farklı oluyor
Evet canım anlıyorum bnde yaşadım herşeye bi belirti aramak. İnternetten araştırmak. tedavi goren herkeste yapmıştır insaallah sende guzel haberler alırsın.Inşallah canım ama yinede bir belirti bekliyoruz ya ondan belkide benim korkularım hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden.senin içinde çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla alirsin inşallah yavrunu kucağına
Amiinnnn inşallah canım benim gibi bekleyenlerin hepsi alır o güzel haberleriEvet canım anlıyorum bnde yaşadım herşeye bi belirti aramak. İnternetten araştırmak. tedavi goren herkeste yapmıştır insaallah sende guzel haberler alırsın.
Merhaba cnm bende salı transfer oldum evet vakit gecmıyor ama belirti arama cunku kendimizi kandırıyoruz şu mubarek gu ler de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaslar.benim de carsamba tranferim oldu.5.gun embriyosu.bu 4.deneme.belirti ariyorum ama yok bende sadece karnimda opudan beri var olan agrilar var.zaman gecmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?