2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim test günüm 30 mayıs canım öncesinde yaptırmayı düşünmüyorum idrar testleri yanıltıcı olabiliyor gerek görmüyorum ben pozitifse negatif cikabiliyor moral bozmaya gerek yok

Canım bencede idrarda yapma.ben 9.gün kan sonucunu öğrenince merakımdan yaptım çok çok zor görünüyordu ikinci çizgi.bugün 16.günüm az önce yine yaptım şimdi netleşti.gerçi herkesin ki bir olmaz ama kan ver eğer bekleyemem diyorsan

Arkadaşlar merhaba, transferimin 11. Günü bugün ve doktorumun söylediği test günü.. Yarım saat önce kan verdim ve işe geldim. İnşallah güzel bir hcg değeri beni bekliyordur :) Normalde idrar testi yapmayacaktım da zaten son gün yapayım dedim ve sabah test yaptım kan vermeden önce. Sonuç silik ama gayet belirgin bir 2.çizgi Şimdi laboratuvar sonucunu bekliyoruz artık

inşallah seninde güzel haberlerini alırız...idrarda silik çıktıysa kanda kesin yüksek çıkar...sonucu yaz mutlaka...

Canim gozunuz aydin Allah banada nasip etsn insallah hayirli haber boyle. Ilk tedavinmiydi yoksa denedinmi sorunuz neydi birde ?
Çok teşekkür ederim canım, hep dua dilimde Allah isteyen herkese nasip etsin diye.. Biz 2 senedir istiyoruz,ilk 1 sene kendiliğinden olmayınca doktora gittim klomen, yumurta takibi, en son da aşılama derken de 1 yıl öyle geçti. Bir sıkıntı görülmedi ne bende ne eşimde,sebepsiz infertilite dendi ..Baktık artık gerçekten psikolojim çok çok kötü tüp bebeğe başladık. Eşimin tüp bebek merkezindeki sperm analizinde ileri hareket ve morfoloji çok kötü çıktı hatta bu yüzden mikroçip yaptırdık.İlk denememizdi çok şükür olumlu sonuç aldık. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bekleyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin :)

Insallahhh cnm ya bizimde ilk bende 5 gunumdeyim transferin hic bse hisseymiyrm kndimi hamile gibi cok merak ediyrm sonucu ama hemde cokda korkuyrm insallah Rabbim bizide blyle hayirli haberle sevindirir yuzumuzu guldurur. Agrin fln varmiydi snn gerci herkesin farkli oluyor ama insan iste dusunuyor agri olsa dert olmasa ddert beklemek cok zor Allah yardim etsn

Gozun aydın cnm Allah saf salım kucağına alsın yemın ediyorum Sevinc den agladım işallah bizde guzel sonuclarım alırız
Amin güzel kalpli arkadaşım, başkasının mutluluğuna bu denli ortak olabiliyorsan Allah senin kalbine de verir mutluluğu hiç merak etme. Dualarımdasınız :)

Belirtiye takılma diyor ya herkes, hakkaten öyle. Tutunma ilk 4-5 günde olur diye öğrenince ben o güne kadar hiç ağrı sızı hissetmedim tutmadı diye 5.gün hayalet gibi gezdim evin içinde.. Sonra 6.gün hafiften göğsümde ağrı başlar gibi oldu belli belirsiz ve o gün bulaşık yıkarken kasığımın sağ tarafına bi ağrı girdi çıktı. Bir de sürekli renksiz akıntım vardı tabi crinone jele bağladım ben bunu. O günden sonra ağrı değil de kasıkta böyle adet olacakmış gibi his olur ya,onu hissettim ve göğüslerim ağrıyor bugün de hala.. Umutlandım böyle göğüsler falan ağrıyınca da sonra da dedim ki onca hormon hapı alıyoruz, hem de hamilelik hormonları. Boşa da olabilir umutlanma diye..Çok dinleme kendini, yanıltıcı olabiliyor

Hayirlisi olsn cnm Allah buyuk Rabbim bekleyen herkesi guldursun insallah

Haklısın kan verme gününe kadar beklicem, kafa karıştırmayalım kanda çıkarsa çıkar, Allahım hayırlısıysa sağlıklısıyla versin inşalllah

Haklısın kan verme gününe kadar beklicem, kafa karıştırmayalım kanda çıkarsa çıkar, Allahım hayırlısıysa sağlıklısıyla versin inşalllah
Amin canım inşallah.vakti saati gelince olur zaten yeterki biz sabırla bekleyelim.inşallah sen de bizlere güzel haberler verceksin.

HAyırlısıyla inşallah tutunur, insanın aklı hep orada ama ilgiyi dağıtmak gerek bende normal hayatıma geri döndüm çalışıyorum, izlediğim bir videoda da embriyo ne kadar sağlıklıysa tutunması o kadar iyi olur diyordu doktor yani evde iş yapmak , hızlı yürümek, zıplamak düşürmez bebeği diyordu, hayırlısı artık hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…