- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.601
Benim test günüm 30 mayıs canım öncesinde yaptırmayı düşünmüyorum idrar testleri yanıltıcı olabiliyor gerek görmüyorum ben pozitifse negatif cikabiliyor moral bozmaya gerek yokinşallah hayırlı sonuçları alırız, her şey Allah'tan tabi ki.. 28 mayısta gebelik testi için gün verdiler öncesinde test yaptırmayı düşünüyor musun?Ben 8.gün idrardan test yapayım mı diye kararsızım
Bugün benim transferin 16.günü şimdiye kadar 6 kere yaptırdım iğneyi daha da devam edecem.güzel haberleri alınca insan onların acısını umutuyor zaten.Bana ogrenene kadar dediler cnm
Canım bencede idrarda yapma.ben 9.gün kan sonucunu öğrenince merakımdan yaptım çok çok zor görünüyordu ikinci çizgi.bugün 16.günüm az önce yine yaptım şimdi netleşti.gerçi herkesin ki bir olmaz ama kan ver eğer bekleyemem diyorsaninşallah hayırlı sonuçları alırız, her şey Allah'tan tabi ki.. 28 mayısta gebelik testi için gün verdiler öncesinde test yaptırmayı düşünüyor musun?Ben 8.gün idrardan test yapayım mı diye kararsızım
inşallah seninde güzel haberlerini alırız...idrarda silik çıktıysa kanda kesin yüksek çıkar...sonucu yaz mutlaka...Arkadaşlar merhaba, transferimin 11. Günü bugün ve doktorumun söylediği test günü.. Yarım saat önce kan verdim ve işe geldim. İnşallah güzel bir hcg değeri beni bekliyordur :) Normalde idrar testi yapmayacaktım da zaten son gün yapayım dedim ve sabah test yaptım kan vermeden önce. Sonuç silik ama gayet belirgin bir 2.çizgiŞimdi laboratuvar sonucunu bekliyoruz artık
Maşallah canım gözün aydın.bHCG değerim 556 çıkmış arkadaşlarİnanamıyorum
Çoooook teşekkür ederim :)Maşallah canım gözün aydın.
Canim gozunuz aydin Allah banada nasip etsn insallah hayirli haber boyle. Ilk tedavinmiydi yoksa denedinmi sorunuz neydi birde ?Çoooook teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim canım, hep dua dilimde Allah isteyen herkese nasip etsin diye.. Biz 2 senedir istiyoruz,ilk 1 sene kendiliğinden olmayınca doktora gittim klomen, yumurta takibi, en son da aşılama derken de 1 yıl öyle geçti. Bir sıkıntı görülmedi ne bende ne eşimde,sebepsiz infertilite dendi ..Baktık artık gerçekten psikolojim çok çok kötü tüp bebeğe başladık. Eşimin tüp bebek merkezindeki sperm analizinde ileri hareket ve morfoloji çok kötü çıktı hatta bu yüzden mikroçip yaptırdık.İlk denememizdi çok şükür olumlu sonuç aldık. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bekleyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin :)Canim gozunuz aydin Allah banada nasip etsn insallah hayirli haber boyle. Ilk tedavinmiydi yoksa denedinmi sorunuz neydi birde ?
Gozun aydın cnm Allah saf salım kucağına alsın yemın ediyorum Sevinc den agladım işallah bizde guzel sonuclarım alırızbHCG değerim 556 çıkmış arkadaşlarİnanamıyorum
Gözünüz aydın canım rabbim hayırlısıyla kucaginizada almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallahbHCG değerim 556 çıkmış arkadaşlarİnanamıyorum
Insallahhh cnm ya bizimde ilk bende 5 gunumdeyim transferin hic bse hisseymiyrm kndimi hamile gibi cok merak ediyrm sonucu ama hemde cokda korkuyrm insallah Rabbim bizide blyle hayirli haberle sevindirir yuzumuzu guldurur. Agrin fln varmiydi snn gerci herkesin farkli oluyor ama insan iste dusunuyor agri olsa dert olmasa ddert beklemek cok zor Allah yardim etsnÇok teşekkür ederim canım, hep dua dilimde Allah isteyen herkese nasip etsin diye.. Biz 2 senedir istiyoruz,ilk 1 sene kendiliğinden olmayınca doktora gittim klomen, yumurta takibi, en son da aşılama derken de 1 yıl öyle geçti. Bir sıkıntı görülmedi ne bende ne eşimde,sebepsiz infertilite dendi ..Baktık artık gerçekten psikolojim çok çok kötü tüp bebeğe başladık. Eşimin tüp bebek merkezindeki sperm analizinde ileri hareket ve morfoloji çok kötü çıktı hatta bu yüzden mikroçip yaptırdık.İlk denememizdi çok şükür olumlu sonuç aldık. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bekleyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin :)
Amin güzel kalpli arkadaşım, başkasının mutluluğuna bu denli ortak olabiliyorsan Allah senin kalbine de verir mutluluğu hiç merak etme. Dualarımdasınız :)Gozun aydın cnm Allah saf salım kucağına alsın yemın ediyorum Sevinc den agladım işallah bizde guzel sonuclarım alırız
Belirtiye takılma diyor ya herkes, hakkaten öyle. Tutunma ilk 4-5 günde olur diye öğrenince ben o güne kadar hiç ağrı sızı hissetmedim tutmadı diye 5.gün hayalet gibi gezdim evin içinde.. Sonra 6.gün hafiften göğsümde ağrı başlar gibi oldu belli belirsiz ve o gün bulaşık yıkarken kasığımın sağ tarafına bi ağrı girdi çıktı. Bir de sürekli renksiz akıntım vardı tabi crinone jele bağladım ben bunu. O günden sonra ağrı değil de kasıkta böyle adet olacakmış gibi his olur ya,onu hissettim ve göğüslerim ağrıyor bugün de hala.. Umutlandım böyle göğüsler falan ağrıyınca da sonra da dedim ki onca hormon hapı alıyoruz, hem de hamilelik hormonları. Boşa da olabilir umutlanma diye..Çok dinleme kendini, yanıltıcı olabiliyorInsallahhh cnm ya bizimde ilk bende 5 gunumdeyim transferin hic bse hisseymiyrm kndimi hamile gibi cok merak ediyrm sonucu ama hemde cokda korkuyrm insallah Rabbim bizide blyle hayirli haberle sevindirir yuzumuzu guldurur. Agrin fln varmiydi snn gerci herkesin farkli oluyor ama insan iste dusunuyor agri olsa dert olmasa ddert beklemek cok zor Allah yardim etsn
Hayirlisi olsn cnm Allah buyuk Rabbim bekleyen herkesi guldursun insallahBelirtiye takılma diyor ya herkes, hakkaten öyle. Tutunma ilk 4-5 günde olur diye öğrenince ben o güne kadar hiç ağrı sızı hissetmedim tutmadı diye 5.gün hayalet gibi gezdim evin içinde.. Sonra 6.gün hafiften göğsümde ağrı başlar gibi oldu belli belirsiz ve o gün bulaşık yıkarken kasığımın sağ tarafına bi ağrı girdi çıktı. Bir de sürekli renksiz akıntım vardı tabi crinone jele bağladım ben bunu. O günden sonra ağrı değil de kasıkta böyle adet olacakmış gibi his olur ya,onu hissettim ve göğüslerim ağrıyor bugün de hala.. Umutlandım böyle göğüsler falan ağrıyınca da sonra da dedim ki onca hormon hapı alıyoruz, hem de hamilelik hormonları. Boşa da olabilir umutlanma diye..Çok dinleme kendini, yanıltıcı olabiliyor
İnşallah canım, Allah razı olsun.. Dualarımdasınız :)Gözünüz aydın canım rabbim hayırlısıyla kucaginizada almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Canım bencede idrarda yapma.ben 9.gün kan sonucunu öğrenince merakımdan yaptım çok çok zor görünüyordu ikinci çizgi.bugün 16.günüm az önce yine yaptım şimdi netleşti.gerçi herkesin ki bir olmaz ama kan ver eğer bekleyemem diyorsan
Amin canım inşallah.vakti saati gelince olur zaten yeterki biz sabırla bekleyelim.inşallah sen de bizlere güzel haberler verceksin.Haklısın kan verme gününe kadar beklicem, kafa karıştırmayalım kanda çıkarsa çıkar, Allahım hayırlısıysa sağlıklısıyla versin inşalllah
Merhaba bende 30 yaşındayım ilk tüp bebek transferim 18 mayısta yapıldı bugün 6.günüm, bende de ara ara kasık ağrısı oluyor sancı gibi, birde bugün göğüslerimde hassesiyet ve şişkinlik hissediyorum aynı belirtiler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?