2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Transferden sonra iki saat yol gittim eve gelmeden yemeğimizi dışarda yedik eve geldim çayımı yaptım kızımın ihtiyaçları için ayakta geçti ağır iş yapmadim iki 3 gun ev supurmedim yemeğimi kendim yaptım kimse yoktu yanimda zaten bende istemedim kimse yatmaula hiç alakası yok ağır kaldırma ani hareketler yapma yukarı uzanma evin içinde yavaş yavaş gezin rabbim hakkında hayırlısını versin güzel haberlerini alırız inşallah

Kullanayım mı o zaman kan pıhtılaşma problemin var mıydı senin
Hayır canım yoktu.. kullan doktor kullanma derdi sana. Ztn kntrle gttıgınde sana soyler. Benım kanama oldugu yeri gördü bıraktırdı iğne verdı 10 tane jel yerine iğne kullandım. İğneler bttı. Gttım kontrle hersey yolunda dedi. Tekrar jele başladım.estrofemıde bıraktırmıştı

Yatmak çözüm değil canım. Bana sadece dinlen denmişti. Sureklı yatmadım. Kndımı oyalamak için bebek yeleğı yaptım oturarak. Uzandıgımda oldu tabi. Ev süpürmesi faln yapmadım yemeklerimi falan masada yedim hep. Ağır kaldırma ani hareketler yapma bişeylerede uzanma almak için. Kafanı rahat bırak allahın izniyle olur. Benımde 1 tane 5.günü embrıyosu konulmuştu.

Canım bende Çarşamba günü gitmiştim başka bir doktora tedavi yapandan memnun değildim değiştireceğim için gittim herşey yolunda dedi en son gittiğim doktor çok bariz bir problemin yok bu ilaçlar çok fazla kullanmadığın kalmamış dedi bana kalsa kullandırmam dedi ama yine de tedavi doktorundan bilgi al bizde öyle devam edelim demişti az önce aradım son gittiğim doktoru kullanma çok bir yararı yok coraspirinin hamilelikte dedi kullanmadım Pazartesi’de yanına gideceğim ALLAH izin ederse

Sağol canım inşallah hep dileğimiz güzel haberler almak bende yanlızim evde dediğin gibi bende kimseyi istemedim daha çok stres oluyorum birileri olunca

Ay kuuzm bnm işallah cok guzel gectı ama ben norkozu kolay atamıyorum sureklı istifra daha bugun kendime geldim doktorum aradı 4 yumurta dollemısler

Ay kuuzm bnm işallah cok guzel gectı ama ben norkozu kolay atamıyorum sureklı istifra daha bugun kendime geldim doktorum aradı 4 yumurta dollemısler
Süper inşallah o 4 yumurta sağlıkla yoluna devam eder de bebiş olur içlerinden biri ya da ikisi :) bende narkoz problemi yok da opudan sonra acayip gaz sancım olmuştu 4-5 gün sürmüştü. Baya zorladı beni, etkilenme diye yazmadım sana. Ama sende olmamasına çok sevindim :)

Massallh Allah tamamna erdirsn insaallha hayırlısıyla

Iyi akşamlar kızlar bugün transferimin 2 günü ve ben çok halsizim başım dönüyor ve ilaçlardanmi bilmiyorum midem bulanıyor aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu yoksa normal şeylermi bu yasadiklarim

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.ben de ikinci kanı verdim bugün inşallah katlanmıştır.inşallah sana da en kısa zamanda bu değişik ve güzel duyguları yaşatır Rabbim

Kozlar bnmde 9.gunum kan verdim 55.90 cikti 3.tup bbgm ilki kimyasal ikinci negatif ucuncu cok sukur pozitif ama deger disukmu iki kat artarmi nasil olur bilmiyorum ins hersey oyi hider rabbim herkese nasip eder
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel artar da rabbim yüzümüzü güldürür.benimde 9.gün 64.30 çıkmıştı bugün 12.gün 2.kanı verdim öğleden sonra belli olucak sonuç.hakkımız da hayırlısı inşallah.

Ay cnm bnm benimki de yarın transferim Rabbım şu mübarek gunde isteyen herkese versin saglıklı sıhhatlı bende aynı duyguları yasıyorum karıstı Rabbım mucizelerimizle karşılaştırsın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…