- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.001
canım merhaba bende antepte umay da olucam transfer günümü bekliyorum sen nerde yaptırıyorsun ?Gaziantep ,yaş36,ilk iki deneme kimyasal,3.deneme kalbi durdu,4.denemem dondurulmuş transferi bekliyorum
canım benim de 2-3 gün sonra olacak bi terslik olmazsa inşallah hangi ilaçları kullanıyosun adet tarihin neydi bi de canım ben 8 inde oldum 9 undan beri sadece estofrem kullanıyorumBenim Allah nasip ederse 25 n de bu ayın estrofem kullanıyorum şuan
Merhaba 2 yıldır çoçuk düşünüyoruz ama olmafı henüz doktora gittik rahim filmi çekildi ve üstlerden basık olduğunu soledi 2 gün sonra ameliyat olacağım ve çok korkuyorum anestezi uyguluyorlarmı kaç dk sürüryor beni bilgilendirecek olan varmı acaba
Hepinize hayırlı olsun minnoşlar biz de mayısta geliyoruz inş dr görüşeceginiz erkek infertilitesiyle tüp bebek yapanlar ve tutanlar var mı şuanda
Hayırlı olsun ama sıfır morfoloji ve sayı ile pozitif mı oldu maşallah size.Ben varım, yaşım 41, amh düşük
eşimin sperm morfolojisi O idi.
Ankara'da HRS hastanesinde Dr.Tolga Ecemiş ile tüp bebek ilk denemede pozitif sonucu gördük.
Darısı başınıza.
Sayı ve hız da sorun yoktu, ancak morfoloji sıfırdı, yani spermlerde şekil bozukluğu vardı.Hayırlı olsun ama sıfır morfoloji ve sayı ile pozitif mı oldu maşallah size.
Allah isterse oluyor işte çok sevindim hayırlı olsun gerçekten kaçıncı gün embriyosu ydu.Sayı ve hız da sorun yoktu, ancak morfoloji sıfırdı, yani spermlerde şekil bozukluğu vardı.
Eşimin verdiği örneğe mikroçip yöntemi uygulandı. transferden önce ilaç ve vitaminlerle destek verildi.
Canım Benim de test günümdü 70.7 çıktı cuma tekrar bakılacak artar İnşaAllah senin MaşaAllah çok güzelmiş değerinBugün test günüm kızlar. Birazdan doktora gidicem. Dün 11.gün kan değerim 591 çıktı
Toplam 5 yumurtam toplanmıştı, 3 döllendi ve 5.güne gitti. hepsi transfer edildi. tek gebelik oluştu, çok şükür sağlıkla devam ediyor. Darısı bebek kokusu özlemi çeken tüm kadınların başına.Allah isterse oluyor işte çok sevindim hayırlı olsun gerçekten kaçıncı gün embriyosu ydu.
gözünüz aydın olsun canım. Rabbim devamını getirsinBugün test günüm kızlar. Birazdan doktora gidicem. Dün 11.gün kan değerim 591 çıktı
Doktordan çıktık teyzeleri. 12.gün 888 çıktı. Ayın 25ine ultrason günü verdilergözünüz aydın olsun canım. Rabbim devamını getirsin
Amin sende sağlıkla kucağına al inşallah.Toplam 5 yumurtam toplanmıştı, 3 döllendi ve 5.güne gitti. hepsi transfer edildi. tek gebelik oluştu, çok şükür sağlıkla devam ediyor. Darısı bebek kokusu özlemi çeken tüm kadınların başına.
Maşallah canım değerin çok güzel heycanlı bekleyişlerde sıraDoktordan çıktık teyzeleri. 12.gün 888 çıktı. Ayın 25ine ultrason günü verdiler
Ben de Umay da yaptırıyorum canım,transferim bu ay sonu olabilir.senin ilk denemen micanım merhaba bende antepte umay da olucam transfer günümü bekliyorum sen nerde yaptırıyorsun ?
ilk denemem canım ayın 27-28 i gibi olabilir dedi doktor :) tahmineen senin kacıncı denemendi bi de doktorun kimBen de Umay da yaptırıyorum canım,transferim bu ay sonu olabilir.senin ilk denemen mi
Benim 4.deneme dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah.sezgin Sönmez özel muayenesine gidiyorum ben dışardan doktor yaniilk denemem canım ayın 27-28 i gibi olabilir dedi doktor :) tahmineen senin kacıncı denemendi bi de doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?