2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok geçmiş olsun.
Eşiniz de muayene oldu mu?
Umarım çabuk iyileşir ve bebeğinize kavuşursunuz

Hepinize hayırlı olsun minnoşlar biz de mayısta geliyoruz inş dr görüşeceginiz erkek infertilitesiyle tüp bebek yapanlar ve tutanlar var mı şuanda

Ben varım, yaşım 41, amh düşük
eşimin sperm morfolojisi O idi.
Ankara'da HRS hastanesinde Dr.Tolga Ecemiş ile tüp bebek ilk denemede pozitif sonucu gördük.
Darısı başınıza.

Sayı ve hız da sorun yoktu, ancak morfoloji sıfırdı, yani spermlerde şekil bozukluğu vardı.
Eşimin verdiği örneğe mikroçip yöntemi uygulandı. transferden önce ilaç ve vitaminlerle destek verildi.
Allah isterse oluyor işte çok sevindim hayırlı olsun gerçekten kaçıncı gün embriyosu ydu.

Allah isterse oluyor işte çok sevindim hayırlı olsun gerçekten kaçıncı gün embriyosu ydu.
Toplam 5 yumurtam toplanmıştı, 3 döllendi ve 5.güne gitti. hepsi transfer edildi. tek gebelik oluştu, çok şükür sağlıkla devam ediyor. Darısı bebek kokusu özlemi çeken tüm kadınların başına.

Aynı zaman da benim eşimde sıkıntı tr gelicegiz şim di eşim ilaç kullandıgı halde spermler düşünce bıraktık biz bahceci güven beye tüm tahlilleri attım ilaçlarına devam etsin demiş ve ankrada hulusi bey de bıraksın folik aist içsin demiş hangisini yapacagım aklım karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…