- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.961
Canım aynı kaderi paylaşmışız benim de 2 başarısız aşılama var ama amh yaşım 28 olmasına rağmen düşük biz de 4 senelik evliyizkızlar merhaba dün akşam itibariyle gonal f iğnelerine başladım. günde birkez 187.5 cc vuruluyorum. 5 gün kullanıp kontrole gideceğim. doktorum kısa protokol uygulayacağız dedi. çok fazla okudum nasıl oluyor neler yapılıyor diye ama insan kendinide paylaşmak istiyor
iki başarısız aşılamam var 1 yıldır da sürekli kontrollerdeyim ancak hiç bir problem olmamasına rağmen hamilelik oluşmuyordu. yaşım 29 dualarınızı bekliyorum.
cümlemizin yardımcısı olsun inşallahhayırlı olsun ınsallah güzel sonuc nasıp etsin Rabbim. Bende cuma hgs filmi cektiricem daha önce olumsuz 3 aşılama 1 sol tup laporoskopi 1 de olumsuz tup bebeğim var. Rabbim yardımcımız olsun.
amin canım inşallahhCanım aynı kaderi paylaşmışız benim de 2 başarısız aşılama var ama amh yaşım 28 olmasına rağmen düşük biz de 4 senelik evliyiz
Geçen Cumartesi bahçeci de transferim oldu yarın da kan tahlilim var dua edelim birbirimize Rabbim gönlümüze göre versin inşaAllah
Aynen arkadaşım bizde baştan başlıycaz ama ne kadar dinlenmemiz gerekiyor acaba?Kimyasal gebelikten nekadar süre sonra tekrar tüp bebeğe başlanabiliyor? Yani kaç adet dönemi beklemek gerekiyor?(dondurulmuşum yok)
canım neden öyle dedin tahlil falan mı yaptınAynen arkadaşım bizde baştan başlıycaz ama ne kadar dinlenmemiz gerekiyor acaba?
Evet cnm kan testi yaptırdım 2.25 sonuç. Olmadı. İşallah sen güzel sonuçlar alırsın. ..canım neden öyle dedin tahlil falan mı yaptın
Daha erken ama doktoruna söyledin mi sonucu hayırlısı canım inşallah vardırEvet cnm kan testi yaptırdım 2.25 sonuç. Olmadı. İşallah sen güzel sonuçlar alırsın. ..
Daha önceki denememde ben 2 ay sonra başlamıştım yeni tedaviye.en az 2 adet geçmesi gerek yani.Kimyasal gebelikten nekadar süre sonra tekrar tüp bebeğe başlanabiliyor? Yani kaç adet dönemi beklemek gerekiyor?(dondurulmuşum yok)
Arada çok fark var emin mısın böyle olduğuna ve ne kadar aralıklarla yaptırdınız benim de eşim in düşük morfoloji 2 bazen 3 ama senin arada çok fazla fark varKzlar bsey sorcam lutfen bilen yazssn esimde sperm sayisi dusuk twst verdik morfpliji 3 yaziyor bu iyimi kptumu kafama takildi baska yerde vermisdik 85 yaziyordu bahcecide verdik 3 yaziyor farkli alanlarda bakilmis olabilirmi ne demek bu kotumu yani
İyi akşamlar kızlar tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.hamile kaldıktan sonra memur arkadaşlar 9 ay rapor alıp yatabilir ler mi böyle bir ihtimal var mı yada riskli olunca sadece 3 ay mı rapor veriliyor böyle bişey yaşayan var mi
Hadı gözün aydın canım. Kalp atışlarını nzmn duymaya gitcen. Altan bakıyolar evetKızlae bende kesemi gördüm bugün 5+2 ymişiz alttan baktı direk
Gözün aydın hayırlı olsunKızlae bende kesemi gördüm bugün 5+2 ymişiz alttan baktı direk
Kuzum haftaya salı günüAlllah nasip ederse bana çok dua edin bende hepimize dua ediyorum :)Hadı gözün aydın canım. Kalp atışlarını nzmn duymaya gitcen. Altan bakıyolar evet
Hadı insallah canım cok heycanlı yaa. Bende haftaya salı gitcem ozmn insallah hem keseyi görürüm hemde kalp atışlarınıKuzum haftaya salı günüAlllah nasip ederse bana çok dua edin bende hepimize dua ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?