- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.841
Kacinci gun embriyosuErken gebelik testi yaptım cnm ,üzülmemek elde değil sersem gıbıyım ztn şuan.kötü düşünmek değil de gercekci olmaya çalışmak diyelim.ne yapıcam ne edıcem bılemıyorum şu an.7. Gundeyım pek sanmıyorum sonucun değişeceğini.vardır bır hayır,demek ki sınavım bıtmemiş.böyle sınanıcam demekki.
Rabbim yardimcin olsun canmm. Insallah bebegin seninle kalir ve saglicakla dogarBenim kanamam artmaya basladi kizlar... Midem ve böbreklerimde cok sancilaniyor. Doktorumu aradim. Yarınki tahlil sonucunu alana kadar yapacak bir sey yok. Sanciya dayanamazsan Parol iç dedi. Lütfen dua edin. Moralmen bitmis durumdayim.
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir canım.Hamilesin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsinSimdi kizlar bende dayanamadim bi erkrn tet yapdimsonucu paylasiyorum aceba hala ignenin etkisi mi ya... yoksa sevinmelimiyim artik 5 inci gun embriyosu ve 5 inci gundeyim kizlar sevinmeliyimmmmm
Bu ara da catlatma ignesinin 13 uncu gunu .. bukadar etkisi kalirmi kizlarrr
Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKızlar kalp atışını duydum çok şükür çok küçüktü hafif hafif atıyordu doktorum daha çok küçük haftaya daha iyi olacak dedi 6+4 olarak gorunuyormus :)
Tatlım onu şöyle anlayabilirsin bence, hani sürekli yapıyorsun ya gün gün eğer çsilik çizgi açılıp tekrar koyulaşmaya başladıysa belli bir günden sonra o zaman pozitife yakındır. Çünkü iğnenin etkisi gn gün azalıyor vücuttaSimdi kizlar bende dayanamadim bi erkrn tet yapdimsonucu paylasiyorum aceba hala ignenin etkisi mi ya... yoksa sevinmelimiyim artik 5 inci gun embriyosu ve 5 inci gundeyim kizlar sevinmeliyimmmmm
Canım bebişini sağlıkla kucağına al inş benim de iki ay sonra transferim olacak Allah’ın izniyle senin kaçıncı denemeydi sorun var mıydı canım ??Canım çok sevindim senin adına yakındık sanırım bende yarın sata göre 6+6 oluyorum bakalım kaç çıkacak ultrasonda bide kalp atışı duyduk mu tamamdır
Hayatim bak paylasiyorum test sirasini... ay insallah bebegim veya bebeklerim benimledir.. kizlar dua edin bana daTatlım onu şöyle anlayabilirsin bence, hani sürekli yapıyorsun ya gün gün eğer çsilik çizgi açılıp tekrar koyulaşmaya başladıysa belli bir günden sonra o zaman pozitife yakındır. Çünkü iğnenin etkisi gn gün azalıyor vücutta
5. Gün embriyosu cnmKacinci gun embriyosu
Anladim cnm ama belki gec tutmusdur sen kan testi yapmadan yine de kendi ni adapte atme uzme kendini arkadasim5. Gün embriyosu cnm
Ben hcg olanda bariz gördüm canım hayIrlı olsın hatta benim nerdeyse 9. Gün çizgim o kadardıSimdi kizlar bende dayanamadim bi erkrn tet yapdimsonucu paylasiyorum aceba hala ignenin etkisi mi ya... yoksa sevinmelimiyim artik 5 inci gun embriyosu ve 5 inci gundeyim kizlar sevinmeliyimmmmm
Çok teşekkür ediyorum canım hakkımızda hayırlısı şuan için yarını bekliyorum ama her türlü de hazırım inşallah pıt pıt kalbini duyarım umarım sağlıkla gelişiyordur bu benim ikinci deneme 2. Embriyo transferi oldu ama tek kese görüldü . İlki eylül ayı oldu beta 11. Gün 19,96 çıkmıştı iki gün sonra 13 e düştü 3 gün sonradan da adet olmuştumCanım bebişini sağlıkla kucağına al inş benim de iki ay sonra transferim olacak Allah’ın izniyle senin kaçıncı denemeydi sorun var mıydı canım ??
Hayırlısı artık canım napalım bakıcaz önümüZdeki maçlara:) senınde hayırlı olsun inş kalp atışını da duyarsın sağlıklaAnladim cnm ama belki gec tutmusdur sen kan testi yapmadan yine de kendi ni adapte atme uzme kendini arkadasim
Bu süreçte hiç kan verdin mi canım mesela en son değerden sonra ben ptesi sağlık ocağında verdim çünkü kan tahlili idrar testi istedi kayıt için o zaman beta hcg de bakmışlarsagol canim inşallah sende duyarsin normalde haftaya cuma çağırmıştı doktorum ama ben bugün farklı bi doktora daha göründün aramızda iki gün vardı transfer tarihi olarak sat a göre benim bebeğim bir hafta geriden geliyor sat7+3 transfer ve ölçüde göre 6+4
Canım hafif koyulaşma var gibi duruyor umarım vardırHayatim bak paylasiyorum test sirasini... ay insallah bebegim veya bebeklerim benimledir.. kizlar dua edin bana da
Canım öyle düşünme hemen ben diğer arkadaşın hcg testinde olan çizgiyi 9. Gün o kadar görmüştüm 11. Gün kan verdim 65 küsür çıktı eve gelip idrar testi yaptım nerdeyse aynı silik şekliydi en son değerim 682 küsürlerdi 17. Gün fln idrar yapayım dedim onda bile tamamen kırmızı değildi çok şükür ki keseyi gördüm Yani yok öyle umutları bırakmak herkesin gebelik öyküsü farklı umarım ve inşallah bebeğiniz sizinledirAmin cnm inş sizlerın haberını alırım.ben yaptım simdi evde test negatif.Allah sizin yüzünüze baksın inş
Hayirli olsun canim. Catlatma ignesinin etkisi coktan gecmistir. Hamilesin. Hic kafanda kurmaSimdi kizlar bende dayanamadim bi erkrn tet yapdimsonucu paylasiyorum aceba hala ignenin etkisi mi ya... yoksa sevinmelimiyim artik 5 inci gun embriyosu ve 5 inci gundeyim kizlar sevinmeliyimmmmm
Ay insallah vardir cnmm ya.. peki senin taze mi transfer oldu ?Ben hcg olanda bariz gördüm canım hayIrlı olsın hatta benim nerdeyse 9. Gün çizgim o kadardı
Ayyy kuzummmm agzindan bal damliyor ballll insallah rabbim nasip etmisdir insallahHayirli olsun canim. Catlatma ignesinin etkisi coktan gecmistir. Hamilesin. Hic kafanda kurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?