2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim kanamam artmaya basladi kizlar... Midem ve böbreklerimde cok sancilaniyor. Doktorumu aradim. Yarınki tahlil sonucunu alana kadar yapacak bir sey yok. Sanciya dayanamazsan Parol iç dedi. Lütfen dua edin. Moralmen bitmis durumdayim.

Kacinci gun embriyosu

Benim kanamam artmaya basladi kizlar... Midem ve böbreklerimde cok sancilaniyor. Doktorumu aradim. Yarınki tahlil sonucunu alana kadar yapacak bir sey yok. Sanciya dayanamazsan Parol iç dedi. Lütfen dua edin. Moralmen bitmis durumdayim.
Rabbim yardimcin olsun canmm. Insallah bebegin seninle kalir ve saglicakla dogar

Simdi kizlar bende dayanamadim bi erkrn tet yapdim sonucu paylasiyorum aceba hala ignenin etkisi mi ya... yoksa sevinmelimiyim artik 5 inci gun embriyosu ve 5 inci gundeyim kizlar sevinmeliyimmmmm

Bu ara da catlatma ignesinin 13 uncu gunu .. bukadar etkisi kalirmi kizlarrr

Eklentiler

• 20180222_164325.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 92
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir canım.Hamilesin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin

Tatlım onu şöyle anlayabilirsin bence, hani sürekli yapıyorsun ya gün gün eğer çsilik çizgi açılıp tekrar koyulaşmaya başladıysa belli bir günden sonra o zaman pozitife yakındır. Çünkü iğnenin etkisi gn gün azalıyor vücutta

Canım çok sevindim senin adına yakındık sanırım bende yarın sata göre 6+6 oluyorum bakalım kaç çıkacak ultrasonda bide kalp atışı duyduk mu tamamdır
Canım bebişini sağlıkla kucağına al inş benim de iki ay sonra transferim olacak Allah’ın izniyle senin kaçıncı denemeydi sorun var mıydı canım ??

Hayatim bak paylasiyorum test sirasini... ay insallah bebegim veya bebeklerim benimledir.. kizlar dua edin bana da

Eklentiler

• 20180222_171518.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 86
Ben hcg olanda bariz gördüm canım hayIrlı olsın hatta benim nerdeyse 9. Gün çizgim o kadardı

Canım bebişini sağlıkla kucağına al inş benim de iki ay sonra transferim olacak Allah’ın izniyle senin kaçıncı denemeydi sorun var mıydı canım ??
Çok teşekkür ediyorum canım hakkımızda hayırlısı şuan için yarını bekliyorum ama her türlü de hazırım inşallah pıt pıt kalbini duyarım umarım sağlıkla gelişiyordur bu benim ikinci deneme 2. Embriyo transferi oldu ama tek kese görüldü . İlki eylül ayı oldu beta 11. Gün 19,96 çıkmıştı iki gün sonra 13 e düştü 3 gün sonradan da adet olmuştum

Bu süreçte hiç kan verdin mi canım mesela en son değerden sonra ben ptesi sağlık ocağında verdim çünkü kan tahlili idrar testi istedi kayıt için o zaman beta hcg de bakmışlar

Amin cnm inş sizlerın haberını alırım.ben yaptım simdi evde test negatif.Allah sizin yüzünüze baksın inş
Canım öyle düşünme hemen ben diğer arkadaşın hcg testinde olan çizgiyi 9. Gün o kadar görmüştüm 11. Gün kan verdim 65 küsür çıktı eve gelip idrar testi yaptım nerdeyse aynı silik şekliydi en son değerim 682 küsürlerdi 17. Gün fln idrar yapayım dedim onda bile tamamen kırmızı değildi çok şükür ki keseyi gördüm Yani yok öyle umutları bırakmak herkesin gebelik öyküsü farklı umarım ve inşallah bebeğiniz sizinledir

Hayirli olsun canim. Catlatma ignesinin etkisi coktan gecmistir. Hamilesin. Hic kafanda kurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…