- 27 Ocak 2018
- 196
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.781
Sagol canm ayni sekilde inanamiyorum hala. Sanki bi anda yaşayan öluye döndüm.. Rabbim hepimize yardim etsin anladimki kendimi bidaha bukadar inandirmicam dua edicem ama bu kadar koşullamicam. Allahim sesimizi duysun goz yaslarimizi boşa cikarmasin. Ahirette şefaatcin olsun canm evladin Rabbim sanada sabir versin cok uzgunumM Mucizemi-bekliyorum canim çok geçmiş olsun rabbim en tez zamanda anne olmayı nasip etsin vardır bunda da bi hayır benim de ilk tedavide kalp atışını duyamadik hastene başıma yikildi sanki çok ağladım kızım olana kadar halada aglarim rabbim öbür dünyada gosterir bize kaybettiklerimizi
kişiden kişiye değişiyor canım.. doktorum bana estrofem, coraspirin, folbilol, decort verdi rahim kalinlasinca transferi yaptı bana 10 gün sürdü yani..merhaba arkadaslar dondurulmuş embrıyo transferı yapan arkadaslar varmı aramızda ? 16 sında hastalandım 17 sınde doktora gttım dondurulmus embrıyolarım var cylo progynova dıye bır ılac yazdı onu kullanıyorum sadece , martın 2 sınde kontrole gıdecegım iğne yazmıs o gun iğnemi olacagım bu iğne ne ıcın vuruluyor ? vurulduktan kac gun sonra transfer olunuyor ? hıc bılgım yok...... sızce bu tedavı kac gun surer ? nasıl bır surec? sız neler kulanıyorsunuz ? .....acıkcası doktorum cok fazla bısey soylemedı belırsız bısey dedı . martın 2 sınde kontrole gıttıgımde ne der bılmıyorum extra bırsey de vermedı sunu yap bunu yap sunu kullan bunu kullan kafamda deli sorular tabı korktugum ıcın bıraz tedırgınım
canım elim gitmiyor yaznaya sabahtan beri yazacağım yazamadım daha doğrusu diyecek bir kelime bulamadimCok kotuyum canm oyuncak almisti esim ona sakliyodum ilk oyuncagi olucakti ya kendimi nasilda olucagina koşulladim bom boşum suan Allahim hamdolsun ama kalbim agriyoo
Oyle canm Rabbim yardimcimiz olsun isyan etmiyorum sadece kendimi bom bos hissediyorumcanım elim gitmiyor yaznaya sabahtan beri yazacağım yazamadım daha doğrusu diyecek bir kelime bulamadimAllah sabır versin Rabbim hepimizi bu sınava uygun görmüş ve inşallah yüce rabbim hepimizin duasını kabul edecek tek umudumuz ellerimizi semaya yükseltip Allahtan istemek..
Geçecek inşallah canım sen toparlanmaya bak güçlü ol ki tekrar tedaviye başlayabilesin...Oyle canm Rabbim yardimcimiz olsun isyan etmiyorum sadece kendimi bom bos hissediyorum
Amin canm benim haklisin hamdolsun ama bi hayal kirikligi isteG
Geçecek inşallah canım sen toparlanmaya bak güçlü ol ki tekrar tedaviye başlayabilesin...
bende çok stres yaptım oğlum beni çok yoruyor bazen bukadar stres yapip yyoruluyorum kesin tutmayacak diyorum oğluma kızdım bir iki kere beni yoruyorsun diye sonra pişman olup tövbe ettim kismetimizde varsa olacak zaten yoksa elhamdülillah allahim beni oğlumla nimetlendirmis daha ne isteyeyim diyorum.. benim yuzumu güldüren allahim inşallah hepinizin yüzünü güldürecek..oyuncaginiz sahipsiz kalmayacak inşallah)
Şimdi gördüm, çok üzüldüm canım ama hayırlısı. baştan sevinip sonra üzülmektense böylesi daha iyidir belki. üzülme ,elden bişey gelmiyor maalesef9. Gun kan testi canm
Aynen canm 1 tane var nasip uzulsembe bosŞimdi gördüm, çok üzüldüm canım ama hayırlısı. baştan sevinip sonra üzülmektense böylesi daha iyidir belki. üzülme ,elden bişey gelmiyor maalesefdondurulmuşun varsa daha kolay bundan sonrası
Hakkında hayırlısı olsun canım.Merhaba arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin inş sabah 9da opu var umarım güzel olgun ve sağlıklı olurlar
Çok sağol canım benimHakkında hayırlısı olsun canım.
Cevaplar icin tesekkur ederim. Dualarim sizinle. Allah sizi ve yavrunuzu korusunKizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.
Bol sanslar... insallah bol bol yumurtan olur.Merhaba arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin inş sabah 9da opu var umarım güzel olgun ve sağlıklı olurlar
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama İnan’ ki geçecek , kalbin yine aynı heyecan ve güzellikler ile atacak teselli için değil yaşadıklarını anlayan biri yazıyorum ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım değerim beta hcg değerim yüksekken düştü 2 günde o iki gün var ya o umut dolu anne hissi ile dolu 2 gün eşim kapının anahtarını çevirişi bile değişmişti heyecanla eve girer karnımı okşar severdi bizi eli hiç boş gelmedi eve hep dua ettim Rabbim kendimi geçtim onun bu heyecanının yüzü suyu hürmetine emanetini bize de gönder diye nasip ötesini bilemem şimdi 2. Deneme 5 ay sonra cesaretim oldu geçti ve anne olmak istedim şuan cumayı bekliyorum kalp atişi için o da nasip . Demem o ki geçecek arkadaşım geçecek sabır şükür duaSagol canm ayni sekilde inanamiyorum hala. Sanki bi anda yaşayan öluye döndüm.. Rabbim hepimize yardim etsin anladimki kendimi bidaha bukadar inandirmicam dua edicem ama bu kadar koşullamicam. Allahim sesimizi duysun goz yaslarimizi boşa cikarmasin. Ahirette şefaatcin olsun canm evladin Rabbim sanada sabir versin cok uzgunum
Ayni sekilde canm cok uzuldum sanada ve bende seni cok iyi anliyorum aglattin gine beniCanım ne diyeceğimi bilemiyorum ama İnan’ ki geçecek , kalbin yine aynı heyecan ve güzellikler ile atacak teselli için değil yaşadıklarını anlayan biri yazıyorum ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım değerim beta hcg değerim yüksekken düştü 2 günde o iki gün var ya o umut dolu anne hissi ile dolu 2 gün eşim kapının anahtarını çevirişi bile değişmişti heyecanla eve girer karnımı okşar severdi bizi eli hiç boş gelmedi eve hep dua ettim Rabbim kendimi geçtim onun bu heyecanının yüzü suyu hürmetine emanetini bize de gönder diye nasip ötesini bilemem şimdi 2. Deneme 5 ay sonra cesaretim oldu geçti ve anne olmak istedim şuan cumayı bekliyorum kalp atişi için o da nasip . Demem o ki geçecek arkadaşım geçecek sabır şükür dua
hayirli olsun kalp atisini duydunuz mu?30 Yasındayım ilk tüp bebek denemem....5.gun dondurulmus embrıyo 2 tane transfer edıldi.Bir tanesi tutunabildi....Allah utandırmasın sonuna saglıkla gelebılelım inş ..suan 6.haftamızdayız.
Tesekkur ederim....Evet duydum cok sukur ama tabı sankı bana yavas geldı zamanla hızlanırmı bılmem.....her asamada bı stres ıcerısındeyım..tutacakmı bchg ıkı katına artacakmı kese goruncekmi kalp atısı olacakmı..sımdı ıse hızına takmıs durumdayım....Allah akıl saglıgımızı yerınde tutsun inşAllah.....Saglıkla kucaklarımıza alabılelım:)hayirli olsun kalp atisini duydunuz mu?
Amin cnm insallah. Ah cnm seni biran kendime benzettim bu kdar dusunme sana zarar. Hersey olacagina variyor tevekkul et sukret sabret cnm. Hersey guzel olcak de boyle kndini twselli et kotuyu dusunme lutfen.Tesekkur ederim....Evet duydum cok sukur ama tabı sankı bana yavas geldı zamanla hızlanırmı bılmem.....her asamada bı stres ıcerısındeyım..tutacakmı bchg ıkı katına artacakmı kese goruncekmi kalp atısı olacakmı..sımdı ıse hızına takmıs durumdayım....Allah akıl saglıgımızı yerınde tutsun inşAllah.....Saglıkla kucaklarımıza alabılelım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?