2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sagol canm ayni sekilde inanamiyorum hala. Sanki bi anda yaşayan öluye döndüm.. Rabbim hepimize yardim etsin anladimki kendimi bidaha bukadar inandirmicam dua edicem ama bu kadar koşullamicam. Allahim sesimizi duysun goz yaslarimizi boşa cikarmasin. Ahirette şefaatcin olsun canm evladin Rabbim sanada sabir versin cok uzgunum

kişiden kişiye değişiyor canım.. doktorum bana estrofem, coraspirin, folbilol, decort verdi rahim kalinlasinca transferi yaptı bana 10 gün sürdü yani..

Cok kotuyum canm oyuncak almisti esim ona sakliyodum ilk oyuncagi olucakti ya kendimi nasilda olucagina koşulladim bom boşum suan Allahim hamdolsun ama kalbim agriyoo
canım elim gitmiyor yaznaya sabahtan beri yazacağım yazamadım daha doğrusu diyecek bir kelime bulamadim Allah sabır versin Rabbim hepimizi bu sınava uygun görmüş ve inşallah yüce rabbim hepimizin duasını kabul edecek tek umudumuz ellerimizi semaya yükseltip Allahtan istemek..

Oyle canm Rabbim yardimcimiz olsun isyan etmiyorum sadece kendimi bom bos hissediyorum

G
Oyle canm Rabbim yardimcimiz olsun isyan etmiyorum sadece kendimi bom bos hissediyorum
Geçecek inşallah canım sen toparlanmaya bak güçlü ol ki tekrar tedaviye başlayabilesin...
bende çok stres yaptım oğlum beni çok yoruyor bazen bukadar stres yapip yyoruluyorum kesin tutmayacak diyorum oğluma kızdım bir iki kere beni yoruyorsun diye sonra pişman olup tövbe ettim kismetimizde varsa olacak zaten yoksa elhamdülillah allahim beni oğlumla nimetlendirmis daha ne isteyeyim diyorum.. benim yuzumu güldüren allahim inşallah hepinizin yüzünü güldürecek..oyuncaginiz sahipsiz kalmayacak inşallah)

Amin canm benim haklisin hamdolsun ama bi hayal kirikligi iste oyuncagini saklicam ona

Cevaplar icin tesekkur ederim. Dualarim sizinle. Allah sizi ve yavrunuzu korusun

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama İnan’ ki geçecek , kalbin yine aynı heyecan ve güzellikler ile atacak teselli için değil yaşadıklarını anlayan biri yazıyorum ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım değerim beta hcg değerim yüksekken düştü 2 günde o iki gün var ya o umut dolu anne hissi ile dolu 2 gün eşim kapının anahtarını çevirişi bile değişmişti heyecanla eve girer karnımı okşar severdi bizi eli hiç boş gelmedi eve hep dua ettim Rabbim kendimi geçtim onun bu heyecanının yüzü suyu hürmetine emanetini bize de gönder diye nasip ötesini bilemem şimdi 2. Deneme 5 ay sonra cesaretim oldu geçti ve anne olmak istedim şuan cumayı bekliyorum kalp atişi için o da nasip . Demem o ki geçecek arkadaşım geçecek sabır şükür dua

Ayni sekilde canm cok uzuldum sanada ve bende seni cok iyi anliyorum aglattin gine beni kalbi guzel arkadasim dilerim hayirlisiyla kalp atislarini duy saglikla kucagina al Rabbimmm yar ve yardimcin olsun canim benim Allah yuzumuze baksin. Bu aksam esim eve gelince uzuntusu daha cok dusundurdu benide ama Allahim buyuk yardim edicek insAllah. Bi sure bende dinlenmeye gecicem herseyde bi hayir vardir O ol diyince olucak insAllah

hayirli olsun kalp atisini duydunuz mu?
Tesekkur ederim....Evet duydum cok sukur ama tabı sankı bana yavas geldı zamanla hızlanırmı bılmem.....her asamada bı stres ıcerısındeyım..tutacakmı bchg ıkı katına artacakmı kese goruncekmi kalp atısı olacakmı..sımdı ıse hızına takmıs durumdayım....Allah akıl saglıgımızı yerınde tutsun inşAllah.....Saglıkla kucaklarımıza alabılelım:)

Amin cnm insallah. Ah cnm seni biran kendime benzettim bu kdar dusunme sana zarar. Hersey olacagina variyor tevekkul et sukret sabret cnm. Hersey guzel olcak de boyle kndini twselli et kotuyu dusunme lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…