- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.321
Çataldan kalktım gittim öyle yatağa alma falan yok
Çataldan kalktım gittim öyle yatağa alma falan yok[/QUOTE
Vallahi bilemiyorum cnm benim yatagimi catalin yanina getirdiler bende yavsca süzüldüm kalkmadan yatagima. Sen nezman transfer oldun
Ay hic sorma nasil gececek bilmiyorum...İnsallah canımm yaaa hepimiz mutlu haberler alalım herkes bebiş sahibi olsun istiyorum burdaki herkes için de dua ediyorum. Transfer günü sayılmıyor canım kimi arkadaşlar 7.günde falan kan testi yapmışlar ama doktordan doktora değişiyor sanırım tahlil günü, beklemek cok heyecanlı bir süreç.
Beşinci gün olanlar 9.gün bakılıyor genelde diğerleri 12.gün ama bazen merak edip erken baktıranlar var beklemek zor çünküAy hic sorma nasil gececek bilmiyorum...
Bende onceden evde yaparim gibime geliyor
Beşinci gün olanlar 9.gün bakılıyor genelde diğerleri 12.gün ama bazen merak edip erken baktıranlar var beklemek zor çünkü
Zaten 9.gün istense bile iki gün sonra tekrar baktırıyorlar artış var mı diye 9.günde rahat çıkar beşinci gün embriyosuBenimde 5. Gün doktor 12. Gün baktırttı yani bakıcam kesin olsun diye galiba
Sonundaaaaa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum vallahi :) gidip gelip test çubuğuna bakıyorum sevinçten, Allahım herkese nasip etsin bu sevinci bebeklerimizi kucaklarımızda da görelim sağ sağlim insllahh, benim 5.gün embriyosuydu 2 tane, bugün 10.günüm 8 şubat transfer tarihim. Gebelik testindeki çizgilerim net çıktı. Akaşama ya da yarın kan vericem kanda da çıkar inşallah.opapatya7 kuzuuu sonucunu bekliyoruz ... handi hairlisi insallah
Maşallah canım yavruna darısı bizlere olsun bol bol dua et bizlereSonundaaaaa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum vallahi :) gidip gelip test çubuğuna bakıyorum sevinçten, Allahım herkese nasip etsin bu sevinci bebeklerimizi kucaklarımızda da görelim sağ sağlim insllahh, benim 5.gün embriyosuydu 2 tane, bugün 10.günüm 8 şubat transfer tarihim. Gebelik testindeki çizgilerim net çıktı. Akaşama ya da yarın kan vericem kanda da çıkar inşallah.
Gozun qydin canm darisi basimiza insallahSonundaaaaa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum vallahi :) gidip gelip test çubuğuna bakıyorum sevinçten, Allahım herkese nasip etsin bu sevinci bebeklerimizi kucaklarımızda da görelim sağ sağlim insllahh, benim 5.gün embriyosuydu 2 tane, bugün 10.günüm 8 şubat transfer tarihim. Gebelik testindeki çizgilerim net çıktı. Akaşama ya da yarın kan vericem kanda da çıkar inşallah.
Canım biraz anlatsana sorununuz var mıydı opu da kaç yumurta toplandı kaçı döllendi merak içindeyizSonundaaaaa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum vallahi :) gidip gelip test çubuğuna bakıyorum sevinçten, Allahım herkese nasip etsin bu sevinci bebeklerimizi kucaklarımızda da görelim sağ sağlim insllahh, benim 5.gün embriyosuydu 2 tane, bugün 10.günüm 8 şubat transfer tarihim. Gebelik testindeki çizgilerim net çıktı. Akaşama ya da yarın kan vericem kanda da çıkar inşallah.
Sonundaaaaa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum vallahi :) gidip gelip test çubuğuna bakıyorum sevinçten, Allahım herkese nasip etsin bu sevinci bebeklerimizi kucaklarımızda da görelim sağ sağlim insllahh, benim 5.gün embriyosuydu 2 tane, bugün 10.günüm 8 şubat transfer tarihim. Gebelik testindeki çizgilerim net çıktı. Akaşama ya da yarın kan vericem kanda da çıkar inşallah.
Canım gözünaydın, sağlıkla kucağına al inşallhSonundaaaaa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum vallahi :) gidip gelip test çubuğuna bakıyorum sevinçten, Allahım herkese nasip etsin bu sevinci bebeklerimizi kucaklarımızda da görelim sağ sağlim insllahh, benim 5.gün embriyosuydu 2 tane, bugün 10.günüm 8 şubat transfer tarihim. Gebelik testindeki çizgilerim net çıktı. Akaşama ya da yarın kan vericem kanda da çıkar inşallah.
Tatlım benim de opu günüm çarşambaydı , aynı hafta pazar günü adet oldum yani 4 gün sonraKızlar merhaba doktorum Çarşamba opu olacak gibi dedi frozen yapılacak bu ay dedi rahim dinlensin diye dondurup diğer adetle transfer olacakmış benim gibi bekleyecek olanlar var mı yumurta toplamadan kaç gün sonra adet görülür acaba bilen yaşayan var mı ??
Amiinnn canımmm inşallah darısı başınızaa tez zamanda :)Maşallah canım yavruna darısı bizlere olsun bol bol dua et bizlere
inşallah canımmm sizin de güzel haberlerinizi alalımm cok güzel bir duyguymuş.Gozun qydin canm darisi basimiza insallah
Canım sorun bendeydi eşimden yana sıkıntımız yoktu, benim yumurta sayılarım yaşıma göre erken azalmaya başlamış fsh değerim 11.75'di. benden 5 tane yumurta toplanabildi 1 tanesi döllenebilir durumda olmadığı için sperm verilmemiş 4 tanesine sperm verilmiş 2 tanesi aynı gün embriyoya dönüşmüş diğer 2 si ertesi gün bölünmeye başlamış ilk bölünenlerden 2 tanesi çok üşür 5.güne kadar taşındı doktorum 1'si iyi durumda diğeri orta kalitede dedi biz 2 tane transfer istedik, tabi diğer 2 embriyomuz dondurulma kalitesinde olmadığı için iptal oldular. Tabi yumurtası çok olanların şansı çok daha fazla. Bu arada yaşım 32.Canım biraz anlatsana sorununuz var mıydı opu da kaç yumurta toplandı kaçı döllendi merak içindeyiz
Gozunaydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:) darisi bizlereCanım sorun bendeydi eşimden yana sıkıntımız yoktu, benim yumurta sayılarım yaşıma göre erken azalmaya başlamış fsh değerim 11.75'di. benden 5 tane yumurta toplanabildi 1 tanesi döllenebilir durumda olmadığı için sperm verilmemiş 4 tanesine sperm verilmiş 2 tanesi aynı gün embriyoya dönüşmüş diğer 2 si ertesi gün bölünmeye başlamış ilk bölünenlerden 2 tanesi çok üşür 5.güne kadar taşındı doktorum 1'si iyi durumda diğeri orta kalitede dedi biz 2 tane transfer istedik, tabi diğer 2 embriyomuz dondurulma kalitesinde olmadığı için iptal oldular. Tabi yumurtası çok olanların şansı çok daha fazla. Bu arada yaşım 32.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?