2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.

Kızlar bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi sat a göre 6+4 transfere göre 5 +6 karından baktı normal mi görünmemesi

kizlar beni de dr.um 6+1de cagirdi kall atisi icin haftaya cuma oluyor. Bana da sanki hafta olarak az geliyor duyulmazsa diye bende korkuyorum insallah duyulur. Sizde cok sters yapmayin demek kolay ama yapmak zor biliyorum ama stres zarar veriyor bizlere

Önce karından baktı tekini burdan duyabikiriz diger kese küçük gozukuyir dedi vajinal usg de iki keseninde kalp atisini duyduk
canim tebrik ederim seni masallah Allah iki tane nasip etmis. Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah. Goguslerinde ya da kasiginda agrin var mi. Ay takmiim diyorum sormadan edemiyorum

Amin inşallah canım evet var göğüslerimde aşırı derecede var cok yorulursam ayakta çok durursam kasıkta belimde ağrılar oluyor

Transferden en az kac gun sonra belli olur sonuc kizlar.kisiye gore degisir tabi de beklemek zor olunca sabirsizliktan soruyorum 5.gun embriyosuydu

Amin inşallah canım evet var göğüslerimde aşırı derecede var cok yorulursam ayakta çok durursam kasıkta belimde ağrılar oluyor
bende yok. Sadece cok ayakta kalirsam rahmim asagi cekilir gibi oluyo. Insallah sagliklidir bebegim...

Transferden en az kac gun sonra belli olur sonuc kizlar.kisiye gore degisir tabi de beklemek zor olunca sabirsizliktan soruyorum 5.gun embriyosuydu
benim 3.gun embriyosu 7.gunde hem idrarda hem kanda cikmisti. Senin 5.gunse 5.gun cikar bence

Bugun transfer oldum ya kizlar bugun bir diye sayiliyor mu yoksa yarin mi bir diye sayiliyor

Bu arada bende simdiden sag tarafimda batmalar var...hastaneden cikmadan soylediler bana ama aradabolur cunku cok islem gordu rahim diye ..

Bilmiyorum cnm cikadabilir ama yaniltada bilir..
Varmi evde idrar testi? Erken gebelik testinde cikar çıkarsa da
Hemen cikmaz canim bugun 3.gunumdu daha ama onumuzdeki carsamba igne yaptiricam da kanda da cikarmi merak ettim 7.gun olacak

Hayırlı olsun canımm güzel haberlerini alırız inşallah :) smdi 2-3 gün kendine dikkat et.

Arkadaşlar sizlere doktorunuz transferden sonra dikkat etmeniz gerekenler konusunda ya da dinlenme süreniz ile ilgili bir şey söyledi mi çok merak ediyorum benim transferimden sonra ertesi gün işe gidebilirsin dedi normal yaşantına dön dedi, ama tabi benim içime hiç sinmedi sonuçta ilk denememiz insan nasıl davranacağını bilemiyor tedirgin oldum rapor aldım işe gitmedim, 7/24 kesinlikle yatmadım uykuma ilaçlarımın saatlerine dikkat ettim, bugün bir sitede okudum devamlı yatmak, yemeğimizin önümüze gelmesi sadece wc'ye gitmek için kalkmak yanlışmış rahime kan gitmesi için hareket etmemiz hatta kısa yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş.
Yaaaa bir de beni transferden sonra yemin ederim tüp bebek merkezinde 10 dakika yatırdılar hemen postaladılar sıradaki gelsin modundaydılar smdi bazı arkadaşlardan duyuyorum hastanede dinlenme süreleri daha fazlaymış özen göstermişler falan yani tutacağı varsa tutar tabi ki Allahım bilir de işte yine de endişeleniyorum..

Bana da aynisini dediler normal hayatina geri don ama 1 saat ayakdaysan 15 20 dkk dinlen denildi.. sonra protein agirlikli ve meyve bol bol ye dedi.. sonra cerione jel ve folic asite devam.. cinsel perize devam.. stres yok.. agir kaldirma agir gibi seyler yasak ..
Ben 15 dakka hic kalkmadim sonra bi tuvalete kaldim tekrar yarim saat yattim toplam 45 dakka yattim yani.. ama anladim kadariyla ilk 15 dkk onemli catldan bile yuvarlanarak yatagima gecirdiler

Ben 5 saat hiç kalkmadan yatmıştım eve geldikten sonra da sadece yemek ve lavabo için kalk dediler ama tutmadı.

Ben 5 saat hiç kalkmadan yatmıştım eve geldikten sonra da sadece yemek ve lavabo için kalk dediler ama tutmadı.
Bundan sonra nasip olsun insallah canımm. Yani hic belli olmuyor demek ki benim de bir yakınımın 12 yıl bebeği olmadı 3. denemede tuttu ama sadece wc'ye gitmek için kalktı 15 gün yemek tepsisi önüne geldi gitti Allahım nezaman nasip ederse ozaman tutar tabi ki de en azından yarım saat transferden snra yatılmalı diyorum.

İnşallah canım hayırlısı olsun senin de tutar inşallah.

Düşük gerçekleşmiş dedi doktorum
bu ay dinlenme önerdi
Diğer adetten sonra bakalım
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…