- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.281
Önce karından baktı tekini burdan duyabikiriz diger kese küçük gozukuyir dedi vajinal usg de iki keseninde kalp atisini duydukSagol canim seninde gozun aydin olsun rabbim herkeze nasip etsin karindanmi duydu vajinal mi
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.Slm kizlarr ...
Ben trasferimi oldummm rabbim hayirli kilar insallah..
Bu arada jeli mi koydum ve oyle de yapmam gerekiyormus sebebi progestoron hormonunu rahim icinde salgılanmasini saglamak transfer oncesi .. benimde rahmim yikandi ama zaten o hormon islemis oluyor dedi dr um..
Hersey planlandigi gibi oldu sadece hemen ardindan idrara sikistim ve yapdik yattigim yerden inşallah bi sikinti olmaz .. bisey olmaz dediler ama bilemiyorum..
Daha sonra yatar vaziyetde ayaklar dik 45 dakka dinlendim ve suan arabanjn arka koltugunda yatarak eveime gidiyorum iki saatlik yolum var..
Ilac olarak cerione jele devam ve folic asit devam dediler...
Benim yasadiklarim bunlar kizlar cok duygulandim insallah mercimeklerim tutar
27 si test gunum
Amin cok sagol cnmHayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.
Kızlar bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi sat a göre 6+4 transfere göre 5 +6 karından baktı normal mi görünmemesi
kizlar beni de dr.um 6+1de cagirdi kall atisi icin haftaya cuma oluyor. Bana da sanki hafta olarak az geliyor duyulmazsa diye bende korkuyorum insallah duyulur. Sizde cok sters yapmayin demek kolay ama yapmak zor biliyorum ama stres zarar veriyor bizlereCanım merhaba seninle aynı gidiyorduk sanırım yakınız ben önce de olabilirim hatta benimde kese var Ama daha yolk kesesi embriyo vs yok e son 5+5 te gittik dün sata göre keseyi karından net göremedi hatta vajinal baktı gördü 7 mm yazıyor kağıtta 10 gün sonra gel dedi normal sanırım
canim tebrik ederim seni masallah Allah iki tane nasip etmis. Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah. Goguslerinde ya da kasiginda agrin var mi. Ay takmiim diyorum sormadan edemiyorumÖnce karından baktı tekini burdan duyabikiriz diger kese küçük gozukuyir dedi vajinal usg de iki keseninde kalp atisini duyduk
Amin inşallah canım evet var göğüslerimde aşırı derecede var cok yorulursam ayakta çok durursam kasıkta belimde ağrılar oluyorkizlar beni de dr.um 6+1de cagirdi kall atisi icin haftaya cuma oluyor. Bana da sanki hafta olarak az geliyor duyulmazsa diye bende korkuyorum insallah duyulur. Sizde cok sters yapmayin demek kolay ama yapmak zor biliyorum ama stres zarar veriyor bizlere
canim tebrik ederim seni masallah Allah iki tane nasip etmis. Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah. Goguslerinde ya da kasiginda agrin var mi. Ay takmiim diyorum sormadan edemiyorum
bende yok. Sadece cok ayakta kalirsam rahmim asagi cekilir gibi oluyo. Insallah sagliklidir bebegim...Amin inşallah canım evet var göğüslerimde aşırı derecede var cok yorulursam ayakta çok durursam kasıkta belimde ağrılar oluyor
benim 3.gun embriyosu 7.gunde hem idrarda hem kanda cikmisti. Senin 5.gunse 5.gun cikar benceTransferden en az kac gun sonra belli olur sonuc kizlar.kisiye gore degisir tabi de beklemek zor olunca sabirsizliktan soruyorum 5.gun embriyosuydu
Bilmiyorum cnm cikadabilir ama yaniltada bilir..Transferden en az kac gun sonra belli olur sonuc kizlar.kisiye gore degisir tabi de beklemek zor olunca sabirsizliktan soruyorum 5.gun embriyosuydu
Hemen cikmaz canim bugun 3.gunumdu daha ama onumuzdeki carsamba igne yaptiricam da kanda da cikarmi merak ettim 7.gun olacakBilmiyorum cnm cikadabilir ama yaniltada bilir..
Varmi evde idrar testi? Erken gebelik testinde cikar çıkarsa da
Hayirli olsun.. bence gayet iyi tahliler.ilk baska yavas yukseliyor ya. Emin olmak istersen 14 de bidaha yap cnmKızlar ben 9. Gün kan testi yaptırdım 74.90 çıktı 12. Gün yaptırdım 133 çıktı ama iki test de farklı hastanelerde yapıldı nasıl sizce
Slm kizlarr ...
Ben trasferimi oldummm rabbim hayirli kilar insallah..
Bu arada jeli mi koydum ve oyle de yapmam gerekiyormus sebebi progestoron hormonunu rahim icinde salgılanmasini saglamak transfer oncesi .. benimde rahmim yikandi ama zaten o hormon islemis oluyor dedi dr um..
Hersey planlandigi gibi oldu sadece hemen ardindan idrara sikistim ve yapdik yattigim yerden inşallah bi sikinti olmaz .. bisey olmaz dediler ama bilemiyorum..
Daha sonra yatar vaziyetde ayaklar dik 45 dakka dinlendim ve suan arabanjn arka koltugunda yatarak eveime gidiyorum iki saatlik yolum var..
Ilac olarak cerione jele devam ve folic asit devam dediler...
Benim yasadiklarim bunlar kizlar cok duygulandim insallah mercimeklerim tutar
27 si test gunum
Bana da aynisini dediler normal hayatina geri don ama 1 saat ayakdaysan 15 20 dkk dinlen denildi.. sonra protein agirlikli ve meyve bol bol ye dedi.. sonra cerione jel ve folic asite devam.. cinsel perize devam.. stres yok.. agir kaldirma agir gibi seyler yasak ..Arkadaşlar sizlere doktorunuz transferden sonra dikkat etmeniz gerekenler konusunda ya da dinlenme süreniz ile ilgili bir şey söyledi mi çok merak ediyorum benim transferimden sonra ertesi gün işe gidebilirsin dedi normal yaşantına dön dedi, ama tabi benim içime hiç sinmedi sonuçta ilk denememiz insan nasıl davranacağını bilemiyor tedirgin oldum rapor aldım işe gitmedim, 7/24 kesinlikle yatmadım uykuma ilaçlarımın saatlerine dikkat ettim, bugün bir sitede okudum devamlı yatmak, yemeğimizin önümüze gelmesi sadece wc'ye gitmek için kalkmak yanlışmış rahime kan gitmesi için hareket etmemiz hatta kısa yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş.
Yaaaa bir de beni transferden sonra yemin ederim tüp bebek merkezinde 10 dakika yatırdılar hemen postaladılar sıradaki gelsin modundaydılar smdi bazı arkadaşlardan duyuyorum hastanede dinlenme süreleri daha fazlaymış özen göstermişler falan yani tutacağı varsa tutar tabi ki Allahım bilir de işte yine de endişeleniyorum..
Ben 5 saat hiç kalkmadan yatmıştım eve geldikten sonra da sadece yemek ve lavabo için kalk dediler ama tutmadı.Arkadaşlar sizlere doktorunuz transferden sonra dikkat etmeniz gerekenler konusunda ya da dinlenme süreniz ile ilgili bir şey söyledi mi çok merak ediyorum benim transferimden sonra ertesi gün işe gidebilirsin dedi normal yaşantına dön dedi, ama tabi benim içime hiç sinmedi sonuçta ilk denememiz insan nasıl davranacağını bilemiyor tedirgin oldum rapor aldım işe gitmedim, 7/24 kesinlikle yatmadım uykuma ilaçlarımın saatlerine dikkat ettim, bugün bir sitede okudum devamlı yatmak, yemeğimizin önümüze gelmesi sadece wc'ye gitmek için kalkmak yanlışmış rahime kan gitmesi için hareket etmemiz hatta kısa yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş.
Yaaaa bir de beni transferden sonra yemin ederim tüp bebek merkezinde 10 dakika yatırdılar hemen postaladılar sıradaki gelsin modundaydılar smdi bazı arkadaşlardan duyuyorum hastanede dinlenme süreleri daha fazlaymış özen göstermişler falan yani tutacağı varsa tutar tabi ki Allahım bilir de işte yine de endişeleniyorum..
Bundan sonra nasip olsun insallah canımm. Yani hic belli olmuyor demek ki benim de bir yakınımın 12 yıl bebeği olmadı 3. denemede tuttu ama sadece wc'ye gitmek için kalktı 15 gün yemek tepsisi önüne geldi gitti Allahım nezaman nasip ederse ozaman tutar tabi ki de en azından yarım saat transferden snra yatılmalı diyorum.Ben 5 saat hiç kalkmadan yatmıştım eve geldikten sonra da sadece yemek ve lavabo için kalk dediler ama tutmadı.
İnşallah canım hayırlısı olsun senin de tutar inşallah.Bundan sonra nasip olsun insallah canımm. Yani hic belli olmuyor demek ki benim de bir yakınımın 12 yıl bebeği olmadı 3. denemede tuttu ama sadece wc'ye gitmek için kalktı 15 gün yemek tepsisi önüne geldi gitti Allahım nezaman nasip ederse ozaman tutar tabi ki de en azından yarım saat transferden snra yatılmalı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?