2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi sat a göre 6+4 transfere göre 5 +6 karından baktı normal mi görünmemesi
Canım merhaba seninle aynı gidiyorduk sanırım yakınız ben önce de olabilirim hatta benimde kese var Ama daha yolk kesesi embriyo vs yok e son 5+5 te gittik dün sata göre keseyi karından net göremedi hatta vajinal baktı gördü 7 mm yazıyor kağıtta 10 gün sonra gel dedi normal sanırım

Cevap için sağol canim çok gerildim ben kalp atışında duyarız diye bekliyordum çünkü dün transferin 25.günüydü karından baktığı gibi hayırlı olsun kese burda hamilesin kesin dedi ve 15 gün sonra gel dedi bende kac haftalik kese kac cm diye soramadim eve gelincde kotu oldum

Slm kizlarr ...
Ben trasferimi oldummm rabbim hayirli kilar insallah..
Bu arada jeli mi koydum ve oyle de yapmam gerekiyormus sebebi progestoron hormonunu rahim icinde salgılanmasini saglamak transfer oncesi .. benimde rahmim yikandi ama zaten o hormon islemis oluyor dedi dr um..

Hersey planlandigi gibi oldu sadece hemen ardindan idrara sikistim ve yapdik yattigim yerden inşallah bi sikinti olmaz .. bisey olmaz dediler ama bilemiyorum..

Daha sonra yatar vaziyetde ayaklar dik 45 dakka dinlendim ve suan arabanjn arka koltugunda yatarak eveime gidiyorum iki saatlik yolum var..

Ilac olarak cerione jele devam ve folic asit devam dediler...

Benim yasadiklarim bunlar kizlar cok duygulandim insallah mercimeklerim tutar

27 si test gunum

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallahhh tutunurlar annelerine bende tarsfer sabahı jeli kulandım sorun degil doktordan doktora değišiyor bende 14 şubata oldum transerimi inşallahhh bebeişlerimiz bizimlerdir:)

Tatlım ne yaptın gittin mi doktora 40-50 filan olması gerek bildiğim kadarıyla hemşireler konuşurken duydum iki saat mesafede oturan ve hcgsi 190 çıkan bi koz varmış onun da 4.5 çıkmış progesteron inşallah gelir diyorlardı yoksa düşermiş

Bugün benim de kese göründü bebek daha görünmüyor 16mm dedi alttan bakıldı 23.günü transferimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…