- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.261
Canım merhaba seninle aynı gidiyorduk sanırım yakınız ben önce de olabilirim hatta benimde kese var Ama daha yolk kesesi embriyo vs yok e son 5+5 te gittik dün sata göre keseyi karından net göremedi hatta vajinal baktı gördü 7 mm yazıyor kağıtta 10 gün sonra gel dedi normal sanırımKızlar bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi sat a göre 6+4 transfere göre 5 +6 karından baktı normal mi görünmemesi
Jeli bizim merkez de söylüyor.Transfer öncesi sabah mutlaka kullanmamız gerekiyor.Kizlarrrr transfere giderken özellikle dikkat ettikleriniz var mi .. bana makyaj oje filan busfer demediler .. sadece sabah jel koy dediler cerione
Ben de sabah jeli uygulayıp gittim özellikle belirtiliyor dondurulmuş olunca zaten akşama doğru transfer yapılıyor dedilerse mutlaka yapınKizlarrrr transfere giderken özellikle dikkat ettikleriniz var mi .. bana makyaj oje filan busfer demediler .. sadece sabah jel koy dediler cerione
Cevap için sağol canim çok gerildim ben kalp atışında duyarız diye bekliyordum çünkü dün transferin 25.günüydü karından baktığı gibi hayırlı olsun kese burda hamilesin kesin dedi ve 15 gün sonra gel dedi bende kac haftalik kese kac cm diye soramadim eve gelincde kotu oldumCanım merhaba seninle aynı gidiyorduk sanırım yakınız ben önce de olabilirim hatta benimde kese var Ama daha yolk kesesi embriyo vs yok e son 5+5 te gittik dün sata göre keseyi karından net göremedi hatta vajinal baktı gördü 7 mm yazıyor kağıtta 10 gün sonra gel dedi normal sanırım
Benim taze cnm ama yine de yap dediler.. demeki ki dr dan dr a değişiyorBen de sabah jeli uygulayıp gittim özellikle belirtiliyor dondurulmuş olunca zaten akşama doğru transfer yapılıyor dedilerse mutlaka yapın
Insallah cnm insallah... ay nasil gececek bu 10 gunHakkında hayırlısı olsun canım inşallahhh tutunurlar annelerine bende tarsfer sabahı jeli kulandım sorun degil doktordan doktora değišiyor bende 14 şubata oldum transerimi inşallahhh bebeişlerimiz bizimlerdir:)
Sen yine iyisin canım 27sinde öğrencen ya ben ne yapayım 28de öğrencem olsun geçer canım sonu güzel olsunda beklemeye razıyım canım:)Insallah cnm insallah... ay nasil gececek bu 10 gun
Kızlar bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi sat a göre 6+4 transfere göre 5 +6 karından baktı normal mi görünmemesi
Aynn cnm rabbim bize de mujde vermemize izin verir insallahSen yine iyisin canım 27sinde öğrencen ya ben ne yapayım 28de öğrencem olsun geçer canım sonu güzel olsunda beklemeye razıyım canım:)
Gozun aydın olsun bende gorunmustu transferden 24 gün sonra kalp atışı da duyuldu haftaya bidaha gideceğim dinlemek içinKızlar bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi sat a göre 6+4 transfere göre 5 +6 karından baktı normal mi görünmemesi
Amin cümlemize canım versin insallah:)Aynn cnm rabbim bize de mujde vermemize izin verir insallah
Sagol canim seninde gozun aydin olsun rabbim herkeze nasip etsin karindanmi duydu vajinal miGozun aydın olsun bende gorunmustu transferden 24 gün sonra kalp atışı da duyuldu haftaya bidaha gideceğim dinlemek için
Tatlım ne yaptın gittin mi doktora 40-50 filan olması gerek bildiğim kadarıyla hemşireler konuşurken duydum iki saat mesafede oturan ve hcgsi 190 çıkan bi koz varmış onun da 4.5 çıkmış progesteron inşallah gelir diyorlardı yoksa düşermişKızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi
Insallah cnm insallah... ay nasil gececek bu 10 gun
Fark etmiyor o hormon rahmi hazırlıyor bebek için zaten öncesinde başladım kullanmaya sabah akşam şeklindeBenim taze cnm ama yine de yap dediler.. demeki ki dr dan dr a değişiyor
Kizlar doktorum bana estrofem ve progestana devam dedi. Ama sormayi unuttum. Coraspin'i de icmeye devam edecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?