- Emoji Skoru
- 328
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.881
Çok sevindim rabbim kucağa almayı nasip etsin kalp atışı icin erkenmis demek kaç haftalık dedi doktorCanım çok teşekkür ediyorum meleğin dedin sanki içine doğmuş gibi evet gördük şükür minicik daha tek kese gördü doktor vajinal muayene etti önce karından baktı çok küçük bişey görüyorum ama emin olmam lazım dedi vajinal baktı orda hemencik gördü tek kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı .
Aynen canım aynı testler bendem de idrar kan sayımı vs. Bi hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi o kadarGözün aydın olsun canım benden de bu suru tahlil istedi kan sayimi idrar kan grubu anti hiv gibi rapor cikartmistim bide ben ondan da olabilir iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışını bi daha dinleyelim demişti
Çok sevindim , Allah kucağına almayı nasip etsinCanım çok teşekkür ediyorum meleğin dedin sanki içine doğmuş gibi evet gördük şükür minicik daha tek kese gördü doktor vajinal muayene etti önce karından baktı çok küçük bişey görüyorum ama emin olmam lazım dedi vajinal baktı orda hemencik gördü tek kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı .
Canım hafta ile ilgili bişey demedi zaten ilk karından baktı ama çok minik bişey görüyorum emin olmam lazım dedi sonra vajinal baktı daha net gördü resmini de verdi :) ama hafta ile bişey demedi kaçıncı gün dedi 23 dedim tmm dedi 5+2 oluyor son adete göreÇok sevindim rabbim kucağa almayı nasip etsin kalp atışı icin erkenmis demek kaç haftalık dedi doktor
maşallah diyelim size :)Canım hafta ile ilgili bişey demedi zaten ilk karından baktı ama çok minik bişey görüyorum emin olmam lazım dedi sonra vajinal baktı daha net gördü resmini de verdi :) ama hafta ile bişey demedi kaçıncı gün dedi 23 dedim tmm dedi 5+2 oluyor son adete göre
Sağol canım evet ikizlere hamileyim kese ve kalp atışını duyduk 2hafta sonra tekrar dinleyecek
Sagol canım inşallah sende sağlıcakla kucağınıza alırsın inşallah mide bulantısı başladı mı bende aşırı derecede varYa ikiz mi geliyooo yasasin saglikla kucagina al kuzum insallah. 41 kere masallah
Ne guzel hamilesin :) Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin canimm.14 subatta transferim.insallah darisi basima:)Benim yapilmisti canim.
Tatlım geçmiş olsun benim de yarın toplanacak yumurtalarım hayırlısı Allah tanKizlar opu oldum bugün ve yikilmadim ayakdayim
Ama baya agrim var ne yazikki..ama olsun simdi de yarinj iple cekiyorum bakalim kac tanesi dollenecek sonra devam edecek..
16 yumurta toplandi.. insallah 7.8 tane iyi cikar da bidaha bu islemleri yasamam...
Sagol canım inşallah sende sağlıcakla kucağınıza alırsın inşallah mide bulantısı başladı mı bende aşırı derecede var
Ne guzel hamilesin :) Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin canimm.14 subatta transferim.insallah darisi basima:)
Hayırlı olsun canım iki embriyo transferi mi oldu benimde yuksrkti ikiside tuttuSelamlar
Bugün artış için kan verdim yeniden
Transferin 6inci günü 71.8di
9uncu gün bugün ve 277.7 olmuş değerim
Çarşamba günü tüp bebek merkezinde kan vericem asıl test günüm o zamandı ben dayanamadigim için erken yaptım iki kere.
Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin herkese nasip etsin inşAllah
Ne guzel hamilesin :) Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin canimm.14 subatta transferim.insallah darisi basima:)
Hayırlı olsun canım iki embriyo transferi mi oldu benimde yuksrkti ikiside tuttu
9.gun 337Teşekkür ederim canım
Evet 2 taneydi embriyolar
Kacinci gün değerlerin kaçti yazabilir misin bi zahmet ? Şimdi hep araştırıyorum ikiz mı acaba diye
Benim arada oluyor ikinci tedaviye başlamadan ince kardiyoloji ye gitmiştim bişey çıkmadı çok uzun suruyorsa Dr gitmekte fayda varKızlar sağ kaburgamin altına iğne batar gibi oluyor arada neden oluyor olabilir
Böyle bi durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?