- Emoji Skoru
- 2.317
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.801
Transfer etmeden nasıl alırlar hakkınızı arayın ozmnZaten 8 bini aldılar daha ne alacaklar daha ayrıntısı var ama yazmıyorum burda
Evet bencede .. aklimizdan atamiyorz ki. Bende okul oncesi ogretmemiyim 3 gun yatabilirm anca napicam bilmiyrm. Arkafsda yat diyor. Ya gec tutunursaBana göre hasta gibi yatmamak lazım benim doktorumda yatma taraftarı değil bende
Bakalım benimki tutarsa yatmak yatmamak çok mühim değil derim
Bence herkes nasıl iyi nasıl daha az düşünüyorsa öle davranmalı :)
Transferin ne zaman oldu ?Evet bencede .. aklimizdan atamiyorz ki. Bende okul oncesi ogretmemiyim 3 gun yatabilirm anca napicam bilmiyrm. Arkafsda yat diyor. Ya gec tutunursa
Bilmiyorum ama uzak durmak daha iyi geçen bende banyo yu çamaşır suyu ile iyice temizledim bütün gun burnumdan kokusu gitmedi dışarı cik temiz hava al evini iyice havalandir bu süreçte ne kadar uzak durursan iyi olurAy kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi
Canim ikisi karıştırılirmi hiçAy kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında çok belirti aramamaya çalışıyorum ama böyle adeti hatırlatan belirtiler olunca düşünmeden edemiyorum.inşallah hepimiz daha fazla beklemeden sağlıkla bebeğimize/ bebeklerimize kavuşuruzMerhaba hayırlı olsun bence bunlar belirleyici yada negatif etken değil herkesin farklı oluyor hem ayrıca doktorum ısrarla bu süreçte olan herşey ilaç psikoloji vs den bahsetmişti belirti aramayın çok erken çünkü Allah sağlıkla size kavuştursun bebeğinizi inşallah
yogurt yedim balkona ciktim elimi yuzumu yikadim. Artik tovbe elimiz surmemBilmiyorum ama uzak durmak daha iyi geçen bende banyo yu çamaşır suyu ile iyice temizledim bütün gun burnumdan kokusu gitmedi dışarı cik temiz hava al evini iyice havalandir bu süreçte ne kadar uzak durursan iyi olur
aynen ya temizlikci tutcam katlanamam kokusunaCanim ikisi karıştırılirmi hiç
Çok tehlikeleli allah korusun zehirlenebilirdin bile bidaha yapma lütfen
Eşinin eline bulasik deterjanini ver o şöyle iki surtsun yeter
İlk tedavimde hep öyle yaptırmıştim ben
Kendini çok yorma zaten
Benim marta kalıyor. Adetimu bekliyorumTransferin ne zaman oldu ?
Ekledim canımBal10cukkk canim sayfanı yeni farkettim. Beni de ekleyebilirsin. Yaş 28 1 aşılama negatif 1 tup bebek kimyasal gebelik. Dondurulmuslar ile devam edicem.
İnş son olurCarpediem12 ama bu 4. Olcak. Tecrubeliyim artk jns hayurlsiiyla son olur
Benimde 8 gün gelmisti. Cok az sonra az kahverengi geldi tutunma kanamasi dediler hadi insallah stres yapmaKizlar cok acil bana bir sey soyleyin nolur
Transferimin 6. Günü az once lavaboda acik kirmizi kan geldi peceteye. Napacagim ben
Canim c.tesi histeroskopi olucam diger ay dondurulmus 2 tane transfer olacak. Sen 3 tane mi transfer ettirdinEkledim canım
nasılsın sen
Aynı aya denk geldik tekrar
İnşallah bu son tedavin olur
Kizlar cok acil bana bir sey soyleyin nolur
Transferimin 6. Günü az once lavaboda acik kirmizi kan geldi peceteye. Napacagim ben
Ben oldum sorabilirsinHisteroskopi olan arkadas varmi? Sorularil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?