2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tüp bebek ucretini tamamını bu sefer de almiyorlar bı kismini yumurta toplamadan önce geriye kalan kisimda transfer günü transfer olmadan önce ödeniyor sizde tahlil felan mi yaptılar da o kadar aldılar @glmserser

Evet bencede .. aklimizdan atamiyorz ki. Bende okul oncesi ogretmemiyim 3 gun yatabilirm anca napicam bilmiyrm. Arkafsda yat diyor. Ya gec tutunursa

Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi

Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi
Bilmiyorum ama uzak durmak daha iyi geçen bende banyo yu çamaşır suyu ile iyice temizledim bütün gun burnumdan kokusu gitmedi dışarı cik temiz hava al evini iyice havalandir bu süreçte ne kadar uzak durursan iyi olur

Canim ikisi karıştırılirmi hiç
Çok tehlikeleli allah korusun zehirlenebilirdin bile bidaha yapma lütfen

Eşinin eline bulasik deterjanini ver o şöyle iki surtsun yeter

İlk tedavimde hep öyle yaptırmıştim ben

Kendini çok yorma zaten

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında çok belirti aramamaya çalışıyorum ama böyle adeti hatırlatan belirtiler olunca düşünmeden edemiyorum.inşallah hepimiz daha fazla beklemeden sağlıkla bebeğimize/ bebeklerimize kavuşuruz

Bilmiyorum ama uzak durmak daha iyi geçen bende banyo yu çamaşır suyu ile iyice temizledim bütün gun burnumdan kokusu gitmedi dışarı cik temiz hava al evini iyice havalandir bu süreçte ne kadar uzak durursan iyi olur
yogurt yedim balkona ciktim elimi yuzumu yikadim. Artik tovbe elimiz surmem

aynen ya temizlikci tutcam katlanamam kokusuna

Bal10cukkk canim sayfanı yeni farkettim. Beni de ekleyebilirsin. Yaş 28 1 aşılama negatif 1 tup bebek kimyasal gebelik. Dondurulmuslar ile devam edicem.
Ekledim canım
nasılsın sen
Aynı aya denk geldik tekrar

İnşallah bu son tedavin olur

Kizlar cok acil bana bir sey soyleyin nolur

Transferimin 6. Günü az once lavaboda acik kirmizi kan geldi peceteye. Napacagim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…