- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.781
Öncelikle kafandan atman gerekiyor ama öyle kolay atılacak bişey değil biliyorum.zaman en güzel ilaçtır.sen de zamanını güzel geçirmeye çalış toparlarsın kendini inşallah.Sağ ol canım Amin düşündükçe içim sızlıyor hocaya da merkeze de hakkım helal değil ben zaten çok korkarak başlamıştım şimdi hiç cesaretim yok
Canım kalitesiz olup tutmamasindan sa transfer olmaması daha iyi değil miMerkez kendi kafasına göre iş yaptı canım beni arayıp kalitesi şu transfer ister misiniz falan demedi kendileri haberim olmadan 3. Gün 6 hücreli embriyomu kötü diyerek transfer yapmadılar 5 embriyoyu da 2. Gün hücresi az diye ilerletmemisler bana bunlar daha sonra söylendi neden dediğimde merkezin istatistiklerine negatif islenmesin diyeymis düşünebiliyor musun embriyologun ağzından laf çıkmadı hep kafan karışır dedi telefonda
Aaa çok ilginç gerçektenMerkez kendi kafasına göre iş yaptı canım beni arayıp kalitesi şu transfer ister misiniz falan demedi kendileri haberim olmadan 3. Gün 6 hücreli embriyomu kötü diyerek transfer yapmadılar 5 embriyoyu da 2. Gün hücresi az diye ilerletmemisler bana bunlar daha sonra söylendi neden dediğimde merkezin istatistiklerine negatif islenmesin diyeymis düşünebiliyor musun embriyologun ağzından laf çıkmadı hep kafan karışır dedi telefonda
Üzülme kuzum kendini yipratma .. rabbimden bulsunlar.. okudum yazdiklarini bende şok oldum kendi istatikleri icin hayallerinle oynamislar ..emin ol iki ya bu dunyada ya obur dunyada cikar onlardan bu yapdiklari pislik..Hala toparlayamadım canım hep ağlıyorum kötüyüm hakkima girdilerşimdilik düşünmüyorum cesaretim yok
Demekki kalitesi düşükmüş transfer edip boşuna paranı almak istememişler iyi tarafından düşünün. Benim 7hücreli birtane embriyoyu acele transfer ettiler sonuç negatif. İnsanın hem parası gidiyor hem umudu. Birde bu açıdan düşünün.Çoğu merkez sırf para almak için kalitesiz embriyoları transfer ediyor.Merkez kendi kafasına göre iş yaptı canım beni arayıp kalitesi şu transfer ister misiniz falan demedi kendileri haberim olmadan 3. Gün 6 hücreli embriyomu kötü diyerek transfer yapmadılar 5 embriyoyu da 2. Gün hücresi az diye ilerletmemisler bana bunlar daha sonra söylendi neden dediğimde merkezin istatistiklerine negatif islenmesin diyeymis düşünebiliyor musun embriyologun ağzından laf çıkmadı hep kafan karışır dedi telefonda
Aynen sana katiliyorum benim de demek istediğim buydu keşke bana da aynısını yapsalardi kalitesini bile bilmediğim iki embriyo transfer edildi ki edildi mi ondan bile emin diil im hem param gitti hem umudum bence bunu yapmaları çok doğru olmuş kesinlikle yanlış düşünmeyin transfer Edip tutup tutmaması bizim konumuz diil de diyebilirlerdiDemekki kalitesi düşükmüş transfer edip boşuna paranı almak istememişler iyi tarafından düşünün. Benim 7hücreli birtane embriyoyu acele transfer ettiler sonuç negatif. İnsanın hem parası gidiyor hem umudu. Birde bu açıdan düşünün.Çoğu merkez sırf para almak için kalitesiz embriyoları transfer ediyor.
Kızlar mutlu hafta sonları testleri pozitif çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun değerleri kat kat yükselsin inşallah Çifter Çifter gelsin bebişler benim gibi kese ve kalp atışı bekleyenlere de Rabbim hayırlısı ile müjde ile değil görmeyi duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o koskoca 12 gün geçti de şu 2 gün geçmiyor :) ptesi büyük gün Allah’ın izniyle kesemizi görsek birde kalbi tadından yenmez . Kızlar bana 2 embriyo transferi oldu 17. Gün değerim en son kan vermiştim 682, 12 de çıkmıştı bi daha vermedim acaba diyorum bı değer düşük gibi tek mi tutundu. Peki öyleyse kanama leke vs olması gerekir mi çünkü bende hiç leke dahi Yok kafamda deli sorular
Evet canm. Keske diyorum buyuyebilseydi tutmutsu aslnda ama rabbim en iyisini bilir 406 dan geri düştü. Evwt canm dondurulmus ama son tüpüm bu da olmazsa bastan . Ins gerek kalmaz hayrlisiyla.. kizimda degerim 1500 den baslamisti ikiz degildi tekti degerlere takilmiyim diyorum ama kimyasal olan cok dusuk degerle basladi ve gitti. AnlamdmAy yanlış anlamışım kusura bakmayın insallin kardesi olur kizim cok mutlu çok istiyor hergun dua ediyor rabbim ginlune gore veriyor dondurulmuş embriyo mu olacak
Keşke ona bişey demiyorum ama bak ben güvendim Dr a hiç bişey sormadım bana bı açıklama bile yapmadan kaliteli deyip transfer ettiler çünkü artık paralarını odemistim .Kizlar konu bilgi vermemisler hic emriolardan ayrica da transfer etmemelerinjn sebebini istatiklerimiz duser demis ler ... bu haksizlik! Ne olursa olsun bunlar anne ve baba adayi yla görüşülüp birlikte alinacak kararlar!
Bilgi vermemeleri konusunda yanlış yapmışlar keşke bakın bunlar kalitesiz boşuna transfer etmiş oluruz deselerdi ama onlar zaten gelişimine göre bu kararı vermişlerdir.çünkü gün gün gelişimleri onların kalitelerini belli ediyor 3. Gün 6 hücreli zar zor olduysa demekki embriyodan ümitleri yoktu.benim 15 yumurtadan 1 tane 7 hücreli kalmıştı 3.gğne zor zor çıkmış eğer onu transfer etmeseydiler benden para alamayacaktı, şimdi ne oldu başarısız denemelerimümitsizliğim oldu yazık günah değil miKizlar konu bilgi vermemisler hic emriolardan ayrica da transfer etmemelerinjn sebebini istatiklerimiz duser demis ler ... bu haksizlik! Ne olursa olsun bunlar anne ve baba adayi yla görüşülüp birlikte alinacak kararlar!
Hic yatmamak mi gerekiyot ne dersinKızlar sakin olmaya çalısın ben düşünmemeye çalısıyorum telime oyun indirdim full onu oynuorum :) bazen transfer oldugumu bile unutuyorum zaten sürekli yatmıorum normal gibi davranıyorum öle daha kolay geciyor
Bana göre hasta gibi yatmamak lazım benim doktorumda yatma taraftarı değil bendeHic yatmamak mi gerekiyot ne dersin
Zaten 8 bini aldılar daha ne alacaklar daha ayrıntısı var ama yazmıyorum burdaDemekki kalitesi düşükmüş transfer edip boşuna paranı almak istememişler iyi tarafından düşünün. Benim 7hücreli birtane embriyoyu acele transfer ettiler sonuç negatif. İnsanın hem parası gidiyor hem umudu. Birde bu açıdan düşünün.Çoğu merkez sırf para almak için kalitesiz embriyoları transfer ediyor.
Iste benim üzüldüğüm bu canım tam anlamiylaKizlar konu bilgi vermemisler hic emriolardan ayrica da transfer etmemelerinjn sebebini istatiklerimiz duser demis ler ... bu haksizlik! Ne olursa olsun bunlar anne ve baba adayi yla görüşülüp birlikte alinacak kararlar!
Çok üzüldüm canim geçmiş olsunIste benim üzüldüğüm bu canım tam anlamiyla
Nasıl yani paranı alıp transfer yapmadılar miZaten 8 bini aldılar daha ne alacaklar daha ayrıntısı var ama yazmıyorum burda
Merhaba hayırlı olsun bence bunlar belirleyici yada negatif etken değil herkesin farklı oluyor hem ayrıca doktorum ısrarla bu süreçte olan herşey ilaç psikoloji vs den bahsetmişti belirti aramayın çok erken çünkü Allah sağlıkla size kavuştursun bebeğinizi inşallahMerhaba arkadaşlar. Benim 3. Gün embriyosu transferimin 8. Günü. 2-3 gündür vajina ağzında sızı var. Benim adetim öncesi hep böyle olurdu. Birde arada sırada göbek altında bir hareketlilik oluyor ama adete yakında böyle olurdu.daha önce böyle şeyler yaşayıp pozitif gören var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?