- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.541
Sagol canim cevabin icin.5gun var ya daha da cok artmaz heralde dimi.14 ustu de iyi degil demisler sanki nette.bide bu estrofemi 2 tane vajinal al bugun dediler o niye acabaCanım benimde bugun randevum var bakalım galiba bende 14 şubata trasfer olcam canım benim Dr iyi demišti diğer terasferimde 12 iyi demišti canım hakkımızda hayırlısı olsun:)
İlk defa estrofeminSagol canim cevabin icin.5gun var ya daha da cok artmaz heralde dimi.14 ustu de iyi degil demisler sanki nette.bide bu estrofemi 2 tane vajinal al bugun dediler o niye acaba
Kac kez sordum sasirdim baya ben de.hatta kagida da ozellikle yazmislar.sanki 2 tane almk neye yariyacaksa cozemedim.denileni yapiyoruz isteİlk defa estrofemin
vajinadan alındığını duydum
Daha neler ogrencez valla
Estrofem vajinadan mı ?? Hap o nasıl olacak oİlk defa estrofemin
vajinadan alındığını duydum
Daha neler ogrencez valla
Yok jel ayri.cok sasirtici ama oyle denildi.hatta arayip bir daha sorucamEstrofem vajinadan mı ?? Hap o nasıl olacak o
Crinon jel olmasın o
Gercekten çok ilginçmiş neyse vardır doktorun bi bildiği herladeSimdi aradim sordum.kan degerlerim guzel cikmis yine de biraz daha yukselsin diye hem agizdan hem de bugunluk vajinal olarak alicakmisim
Sanmıyorum artmaz canımSagol canim cevabin icin.5gun var ya daha da cok artmaz heralde dimi.14 ustu de iyi degil demisler sanki nette.bide bu estrofemi 2 tane vajinal al bugun dediler o niye acaba
Canim ben dün raporuzKızlar clexane iğne için rapor çıkarttım kadin doğum Dr hemen cikarti artik ücret odemiyirum sadece muyane ücreti ödedim 11 TL 10lu 3 paket aldım rapor la birlikte sağlık ocağı nda yazdirabilirmisim bilginiz olsun
Raporsuz iyi almisin bi kutu iğne sadece 110tlCanim ben dün raporuz
Sağlık ocağına yazdırdım
2 kutu clexenadan 4 kutu progestan ampul aldım 30 lira verdim
Sağlık ocaklarında yazdırmak için rapor gerekmiyor Muş canımRaporsuz iyi almisin bi kutu iğne sadece 110tl
Ben daha önce kizimda yazmadilar raporum olduğu halde ondan sasirdimSağlık ocaklarında yazdırmak için rapor gerekmiyor Muş canım
Raporsuzda aile hekimi yazıyor
Ben 2.000 leri gördüm ama kimyasal dendi malesefkızlar benim 10. gün değerim 139 du 12. gün 273 oldu. doktorum bi daha kan testine gerek yok hamilelik başlamış görünüyor dedi. 2 gün önce şiddetli kasık ağrısı şikayetim oldu sabah 5 dakika kadar sürdü. ertesi gün yine tekrarlayınca doktora gittim tekrar kan verdim. değerim 36 ya düştü. kimyasal gebelik olarak görünüyor dediler. çok üzüldüm.. ama kimyasal gebeliklerde böyle artış görülmediğini duydum. neden böyle bişey oldu başına gelen var mı ?? yarın tekrar kan istediler. doktorum ilacı bırak dedi. bi başka doktor da bırakma yükselebilir ama fazla umutlanma dedi. dün devam ettim ilaca ama bugün umudumu yitirdim ilaçlarımı kullanmadım... yarın tekrar kan vermeye gideceğim umutsuz bi haldekimyasal gebelikte böyle artış gözlenebilr mi acaba??
Anladım canımBen daha önce kizimda yazmadilar raporum olduğu halde ondan sasirdim
benimde trasferim ayın 5. İnde oldu 17.sinde test yapılacak 2 embriyo bıraktılar çok heyecanlıyım acaba sonuç nasıl olcak hiçbir belirtimde yok sadece transfer günü ve sonrası dinlendim o kadar işe geri döndümAnladım canım
Demek ki yasa değişmiş şimdi oluyor
Benim transferim 4 Şubat Pazar oldu canımB
benimde trasferim ayın 5. İnde oldu 17.sinde test yapılacak 2 embriyo bıraktılar çok heyecanlıyım acaba sonuç nasıl olcak hiçbir belirtimde yok sadece transfer günü ve sonrası dinlendim o kadar işe geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?