- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.521
Aynen canım değerden değil de ultrason muayenesi ile belli oluyorlar hatta bi arkadaşım 6. Hafta tek Kese görüp 7. Hafta da bi tane daha görmüştü ve çok şaşırmışlardı ikiz diye :)Aaa öyle mi çok şaşırdım gerçekten
Bende değerden belli oluyor sanıyordum
Canım benimde bugun randevum var bakalım galiba bende 14 şubata trasfer olcam canım benim Dr iyi demišti diğer terasferimde 12 iyi demišti canım hakkımızda hayırlısı olsun:)Kizlar 14 subatta transferim var.Az once muayene oldum endometrium 12 mm.iyi midir? Az ve cok olmasi da iyi degil ya doktorun acelesi vardi konusamadim.
Amin inşallah canım guzgü duaların için Allah razı olsun bugün kendi hesaplarima göre 5+5 di Dr 6 haftalık dedi bugün transfer den sonra 24.gun daha önce kese için gitmedim once karından baktı iki kese hemen gorundu biri büyük digerdbiraz küçüktü kalp atisini duymak istiyorsan alttan bakayum dedi bende zaten vajinal usg için gitmiştim gayet iyi duyuldu ikisinin sesideCanım peki kaçta keseyi görmüş oldun ve kalp atışlarını bizim hesaplarınızla ultrason uyuyor mu acaba bende ptesi gidicem çok heyecanlıyım kusura bakma bi kaç soru soruyorum
İyim işte günler yavasladı sankiCanim sen nasılsın
Bi sıkıntın yok inşallah
Sagol canım idrar testini 8.gun silik ciktiHayırlı ugurlu olsun darısı basımıza :)
Kaçıncı gün kaç çıkmıstı değerin idrar testi yapmısmıydın
Yüksek çıkması ipucu veriyor yoksa kesede görünmeden ikiz denmez zatenBencee ikiz felan kan degeriyle belli olmuyo be im arkadasimin 12.gun 50 idi ama ikizleri oldu
Amin inşallah canım darısı size olsunAllah hayirlisiyla tamamina erdirsin tebrikler
Oooo değerlerin gercekten süpermiş böle rahamları görsem deliririm heralde ben 50 ye 100 e razıyım Allah kucagına almayı nasip etsin ikisinide saglıklaSagol canım idrar testini 8.gun silik cikti
9.gun 337
11.gun 889
Ben ilk günler çok ümit liydimİyim işte günler yavasladı sanki
Bir gün umut doluyum bi gün tamemen umutsuz
Hiç bi belirti hiç bi his yok inş hala içimdelerdir die dua ediyorum
Sen nasılsın ?
Çok çok erken canım transferlerimizin arasında 1 gün var daha çıkmaz ki canım sen hiç takma o testiBen ilk günler çok ümit liydim
3 transfer olmasına rağmen 2 tanesini içimde hissediyordum ama sanki
Ama dün idrar testim negatif çıkınca
Bütün hayallerim umutlarım gitti resmen
14 Şubati bekliyorum şimdi test günümü
Hayırlı olsun canim çok sevindim darısı bizlerede olsun transferin kaçıncı günü Bugün bana da haftaya cuma randevu verdi ama aklımda deli sorular erken gitmek istiyorumHayırlı cumalar kızlar Dr yeni geldim kese ve kalp atışlarını duydum degerlerim cok yüksek çıkmıştı ikizlere hamileyim iki hafta sonra tekrar dinleyecek rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese versin
Ya ben doktora sordum 15 den yukarı olmaz dedi nasıl 45 oluyorBu kişiden kişiye değişir
Bazisindan 45 toplanir
Bazisindan 2veya 3 tane toplanır
Benden 17 toplanmışti
Amin inşallah cscan darusi size olsun en tez zamandaOooo değerlerin gercekten süpermiş böle rahamları görsem deliririm heralde ben 50 ye 100 e razıyım Allah kucagına almayı nasip etsin ikisinide saglıkla
Ya maşallah süphanallah ne güzel bir duygu çok çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım Benimde ptesi 22. Gün oluyor transferin benim hesabıma göre de 5+4 gün oluyor inşallah miniklerim kendilerini gösterirAmin inşallah canım guzgü duaların için Allah razı olsun bugün kendi hesaplarima göre 5+5 di Dr 6 haftalık dedi bugün transfer den sonra 24.gun daha önce kese için gitmedim once karından baktı iki kese hemen gorundu biri büyük digerdbiraz küçüktü kalp atisini duymak istiyorsan alttan bakayum dedi bende zaten vajinal usg için gitmiştim gayet iyi duyuldu ikisinin seside
Sağol canım bugun transfer den sonra 24.gunHayırlı olsun canim çok sevindim darısı bizlerede olsun transferin kaçıncı günü Bugün bana da haftaya cuma randevu verdi ama aklımda deli sorular erken gitmek istiyorum
Amin canım inşallah sizde hayırlısıyla kucagunaza alip buyutursunuzYa maşallah süphanallah ne güzel bir duygu çok çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım Benimde ptesi 22. Gün oluyor transferin benim hesabıma göre de 5+4 gün oluyor inşallah miniklerim kendilerini gösterir
Gözünüz aydin Allah kulağınıza almayida nasip etsinSağol canım bugun transfer den sonra 24.gun
Canım sen çok erken yaptin bostan yere kendini üzdün güzel düşün guzel haberler alalım insallinBen ilk günler çok ümit liydim
3 transfer olmasına rağmen 2 tanesini içimde hissediyordum ama sanki
Ama dün idrar testim negatif çıkınca
Bütün hayallerim umutlarım gitti resmen
14 Şubati bekliyorum şimdi test günümü
Olur canımYa ben doktora sordum 15 den yukarı olmaz dedi nasıl 45 oluyor
Amin inşallah darısi size olsun canımGözünüz aydin Allah kulağınıza almayida nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?