2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

4.gün idrar testi yaptım canım

Ama erken gebelik testlerinden di
Cok ama cok erken. Hata yapmissin. Bebis tutunacagi varsa da sen mutsuzsun diye strese girecek. Erkenlere pek guvenme zaten o ayrida 4. Gun hala dolasyor bile olablir sen niye yaotinki. Bekle canm zamanını ve olumlu düşün.

Kızlar konu ile alakalı değil ama e postama sürekli bildirim geliyir burdan onu nasıl engellerim akşama kadar silmekten gina geldi bildirim ayarlarindaa bütün kutucuklardan isaretleri kaldirdim

Merhabalar bir iki gündür yazmadım hiç bir test furyası başlamış burada :)) benim test günüm de ctesi. Ama hiç kan testi yapasım yok. Korkuyorum birazz! İdrar tahlili yaparım diyordum. 2 gündür eczanenin önünden geçiyorum eve gelince aklıma geliyor aa test alacaktım ben diyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
Test yapıp pozitifalan arkadaşlarıda tebrik ediyorum, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Kızlar konu ile alakalı değil ama e postama sürekli bildirim geliyir burdan onu nasıl engellerim akşama kadar silmekten gina geldi bildirim ayarlarindaa bütün kutucuklardan isaretleri kaldirdim
Bende becerememis tim ayarlardan kaldırmayı canım

Netten sitenin numarasini buldum aradım

Anlattım durumu onlarda halletti artık
Eposta gelmiyor

öyle mi bilmiyordum

Bende istanbulda felansan ilacın tozundan sana veriyim dicektim bende fazla var kullanmıyorum diye
Sagol cnm benim.. guzel kalpli arkadasim .. esim almis iki paket daha yapacak bisey yok.. ama ders oldu bana .. almis kadar oldum cnm cok tsk ederimm..

Bu arada sende test negatif cikmis sakin kafani takma daha 4 gun oldu hayatim amca tutundu lar belki..

Guzel haberler verirsin insallah cnm en yakin zamanda

Anladım canım
Nedemek Keşke bi işe yarasaydi

Neyse sıkma canını sende sağlık olsun artık yapcak bişey yok

İnşallah sonunda hepimizin yüzü güler
Allah yardımcımız olsun

Kızlar çomvilginç bişey okudum. Hem de bahçeciden bir doktor kendi instagramında yazmış. Fotoğrag koymuş ve alta Aynen şöyle yazmış ; 'ikiz olmaması için tek embriyo transferi yapıyorum ama rahimde bölünerek ikiz oluyorlar, mucize değil de nedir? ' Çok şaşırdım böyle şeyler de olabiliyormuş demekki. Sizle de paylaşmak istedim

Evet oluyo tek embriyodan nadir yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…