- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.441
Baktım mesajlarına sonuç almaya gitmiş heralde
Cok ama cok erken. Hata yapmissin. Bebis tutunacagi varsa da sen mutsuzsun diye strese girecek. Erkenlere pek guvenme zaten o ayrida 4. Gun hala dolasyor bile olablir sen niye yaotinki. Bekle canm zamanını ve olumlu düşün.4.gün idrar testi yaptım canım
Ama erken gebelik testlerinden di
canım bişey merak ettim ,kaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuş muydu?Sizdeki sorun kimde
Bizde eşim de
Dondurulmuş 5.gün emriyosuydu canimcanım bişey merak ettim ,kaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuş muydu?
Bende becerememis tim ayarlardan kaldırmayı canımKızlar konu ile alakalı değil ama e postama sürekli bildirim geliyir burdan onu nasıl engellerim akşama kadar silmekten gina geldi bildirim ayarlarindaa bütün kutucuklardan isaretleri kaldirdim
Ben alanyadayim hayatim ..Canım sen nerde oturuyodunKalibimmm
öyle mi bilmiyordumBen alamyadayim hayatim ..
Sagol cnm benim.. guzel kalpli arkadasim .. esim almis iki paket daha yapacak bisey yok.. ama ders oldu bana .. almis kadar oldum cnm cok tsk ederimm..öyle mi bilmiyordum
Bende istanbulda felansan ilacın tozundan sana veriyim dicektim bende fazla var kullanmıyorum diye
Anladım canımSagol cnm benim.. guzel kalpli arkadasim .. esim almis iki paket daha yapacak bisey yok.. ama ders oldu bana .. almis kadar oldum cnm cok tsk ederimm..
Bu arada sende test negatif cikmis sakin kafani takma daha 4 gun oldu hayatim amca tutundu lar belki..
Guzel haberler verirsin insallah cnm en yakin zamanda
Öyle de olsa erken canım, biraz daha sabır. Bozma moralini...Dondurulmuş 5.gün emriyosuydu canim
Evet oluyo tek embriyodan nadir yanıKızlar çomvilginç bişey okudum. Hem de bahçeciden bir doktor kendi instagramında yazmış. Fotoğrag koymuş ve alta Aynen şöyle yazmış ; 'ikiz olmaması için tek embriyo transferi yapıyorum ama rahimde bölünerek ikiz oluyorlar, mucize değil de nedir? ' Çok şaşırdım böyle şeyler de olabiliyormuş demekki. Sizle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?