- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.241
Hibor proluton ve protestan y azdirdim estrofemi alamadım günü gelmemiş daha bide hem süren hamile takip kaydı açtı çok hoşuma gitti :))
Tamam canım Sağol bende öyle yazdiriyim bariTani
Tanı kısmına düşük tehdidi diye yazdı o şekilde aldim
Gebelik testi yaptım canım sabahEses07 naptin canim? Seni merak ediyorum. İnşallah guzel sonuclarla gelirsin.
Benim ilk denemem dondurulmuştu canımSebebi yokki canm. Testlerine herşeyine yeni baktı bilir sebebini zaten. Sorun yok demkki yeniden baslayacak. Artik yenisine odaklan. Benim de senin gibiydi 2. De oldu doğdu bebegim. Dondurukmus sansi daha yüksek
Canim ya eşin nasıl bi tepki verdi nasıl söyledin
Bende cok merak ettim nasıl söyledinCanim ya eşin nasıl bi tepki verdi nasıl söyledin
Benim eşim bayılır sanırım
Canim ya eşin nasıl bi tepki verdi nasıl söyledin
Amın canım. İğneye başladın demi gonal-f kaç dozdan başladı doktor sana. Bn ilk iğneyi vurdum 225 ile. Geçen tedavimde 300 vuruyodumHakkımızda hayırlısı tatlım, vakti gelmemiş demekki inşallah bunda seninle olur bebeğin
İlk tedavimde tek emriyo transferi muştu
O doktoruma 2 emriyo transferini bile kabul ettirememiştim
İstanbuldayım canımEvet bazıları kabul etmiyor 2 yi bile.
Hangi sehirdesin canim? Bide embriyoları başka hastaneye taşıyabileceğini bilmiyordum iyiymiş böyle
Canım iğne kısmını bitirdim ben ama evet 225'ten başladım, öyle de bitirdim. Sonlara doğru başka iğneler de dahil oluyor.Amın canım. İğneye başladın demi gonal-f kaç dozdan başladı doktor sana. Bn ilk iğneyi vurdum 225 ile. Geçen tedavimde 300 vuruyodum
Hangi merkezde oldun tedaviyi pekiİstanbuldayım canım
Mecidiyeköy çevre Hastanesi canımHangi merkezde oldun tedaviyi peki
Inşallah hemşire hevesin kayitacalim diyor ben hayir daha keseBakalım sabah olsun aynı durumda olurum inşallah
Hayırlı olsun :))
Ben ilk sonucu aldığımda tam uc kez baktım 58 di ama inanamıyorum başında sıfır var herhalde diyordum sonra hemen eşimi aradım ama ağlıyorum sevinçten eşime hamileyim diyorum gercekten mi diyor :))) inanmıyor sonrasında hamileyim dediğinde gozlerim yaşardı iş yerinde dedi simdi hergün beni işyerinden arıyor anne nasilsin diyor :)) r abbime bin şükür olsun kucağıma almayı nasip etsin tabiki hepimizeCanim ya eşin nasıl bi tepki verdi nasıl söyledin
Inşallah hemşire hevesin kayitacalim diyor ben hayir daha kese
Hayırlı olsun :))
Acibadem de şahin zeteroglu
Ayyy canım giremedim ya topice.Sabah baktım sadece.Şimdi sabirsizlikla açtım. Aksilik telefon dondu sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?