2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sebebi yokki canm. Testlerine herşeyine yeni baktı bilir sebebini zaten. Sorun yok demkki yeniden baslayacak. Artik yenisine odaklan. Benim de senin gibiydi 2. De oldu doğdu bebegim. Dondurukmus sansi daha yüksek
Benim ilk denemem dondurulmuştu canım
Aynen sebep yok 2. denemede dondurulmuş ile olacak
senin ilk denemen tazemiydi dondurulmuşmuydu ?

Canim ya eşin nasıl bi tepki verdi nasıl söyledin

Benim eşim bayılır sanırım

Şaka yapıyorum sanıyor
Ovülasyon da pozitif çıkınca
Hamileyim dedim
Şaşkın şaşkın bakıyor
Hala inanmıyor
doktor derse belki inanır
Adam haklı hiç böle bi şey görmedik
Yıllar alıştırmış bize negatifi

Canim ya eşin nasıl bi tepki verdi nasıl söyledin

Benim eşim bayılır sanırım
Ben ilk sonucu aldığımda tam uc kez baktım 58 di ama inanamıyorum başında sıfır var herhalde diyordum sonra hemen eşimi aradım ama ağlıyorum sevinçten eşime hamileyim diyorum gercekten mi diyor :))) inanmıyor sonrasında hamileyim dediğinde gozlerim yaşardı iş yerinde dedi simdi hergün beni işyerinden arıyor anne nasilsin diyor :)) r abbime bin şükür olsun kucağıma almayı nasip etsin tabiki hepimize

Gebelik testi yaptım canım sabah
Perşembe sabah kan vereceğim
Eki Görüntüle 2107709
Ayyy canım giremedim ya topice.Sabah baktım sadece.Şimdi sabirsizlikla açtım. Aksilik telefon dondu sinir oldum.Nihayet sonucunu öğrenebildim.Çok çok sevindim. Hamilesin canm Allah'in izniyle..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Ee neler yaptın transfer öncesi ve sonrası. Yaz da bizlere de bilgi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…