2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ovülasyon da net çıktı ya
Öyle birşey bekliyordum
Daha net çıkar sandım
9.gün bugün
Test günüm cumartesi normalde
Canım hiç üzülme benimde böyleydi belki daha silik 9. Gün de ama o benim umudum oldu 11. Gün kan verdik 65 çıktı değer 13. Gün 142 17. Gün 682 çok şükür en son 17. Gün test yaptım onda anca koyu olmuştu ikinci çizgi diğerlerinde hep silik çıktı gönülünü ferah tut bebişi üzme

Canım hiç üzülme benimde böyleydi belki daha silik 9. Gün de ama o benim umudum oldu 11. Gün kan verdik 65 çıktı değer 13. Gün 142 17. Gün 682 çok şükür en son 17. Gün test yaptım onda anca koyu olmuştu ikinci çizgi diğerlerinde hep silik çıktı gönülünü ferah tut bebişi üzme

İnşallah canım
Sıkıldı sık kan vererek mi artıyor bu sayılar ?

3 tane oldu canım

Tüh be şansa bak bozuk çıkmış
neyse yarın sabah bidaha yaparsın inşallah o düzgün çıkar

Yarın 5. Gün emriyolari 5.gün idrar testinde cikiyomus çünkü

Oyy tutma sansin çoğul gebelik şansın çok yüksek inşallah hayırlısı olsun.
Ilkimde de 2 embriyo transfer edildi bi kızım tutundu.Hayırlısı bakalım bu nolcak

3 transferi heryer kabul etmiyor 2 bile yasak nasıl yaptılar senin için?

Denerim o zaman yarın diğerinide yoksa bi tane sağlam alayım ucuz etin yahnisi yenmedi işte

kızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Sebebi yokki canm. Testlerine herşeyine yeni baktı bilir sebebini zaten. Sorun yok demkki yeniden baslayacak. Artik yenisine odaklan. Benim de senin gibiydi 2. De oldu doğdu bebegim. Dondurukmus sansi daha yüksek

İnşallah canım
Sıkıldı sık kan vererek mi artıyor bu sayılar ?
Evet canım sanırım belli bi değere kadar 2 günde bir artış olması gerek 2 katı doktorum bana 13. Gün ki değerin iyi yeterli deyip 10 gün sonraya randevu vermişti ama ben gönlüm rahat etsin diye 17. Günde test verdim

Ilkimde de 2 embriyo transfer edildi bi kızım tutundu.Hayırlısı bakalım bu nolcak

Denerim o zaman yarın diğerinide yoksa bi tane sağlam alayım ucuz etin yahnisi yenmedi işte
Benim dondurulmuşlarim vardı
2.3 hastaneyle görüştüm

3 emriyo transferini kabul edenlede anlaştım dondurulmuş larimi alıp oraya taşıdım

Doktoruna göre değişiyor demekki
Bu doktorum kabul etti sağolsun

Evet canım sanırım belli bi değere kadar 2 günde bir artış olması gerek 2 katı doktorum bana 13. Gün ki değerin iyi yeterli deyip 10 gün sonraya randevu vermişti ama ben gönlüm rahat etsin diye 17. Günde test verdim

Bakalım sabah bi vereyim
Sonrası Allah kerim

İlk tedavimde tek emriyo transferi muştu

O doktoruma 2 emriyo transferini bile kabul ettirememiştim

Hibor pahalı
Estrofem eczaneden almıştım
O da bitiyor
Ama mart ayında kadar alamıyorum
Günde 1 yazmış doktor
Onu eczaneden alırım
Hibor yazsin cirinone jel ile
Hibor proluton ve protestan y azdirdim estrofemi alamadım günü gelmemiş daha bide hem süren hamile takip kaydı açtı çok hoşuma gitti :))

Back