- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.221
peki senin ikindigin oldu mu canim ?Olmamıştır merak etme
Bendede vardi ama hergün suda beklemiş kayısı yiyorum geçti şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki senin ikindigin oldu mu canim ?Olmamıştır merak etme
Bendede vardi ama hergün suda beklemiş kayısı yiyorum geçti şimdi
Evet canım oldu ilk gündu bilepeki senin ikindigin oldu mu canim ?
Hayırlı olsın canım Cuma günü kaçıncı gün oluyor transferden sonra senin Benimde ptesi kese için gün verdi doktorCanim bende hic bi belirti yoktu 9.gunu erken gebelik testiyle ogrendim.simdi cuma gunu keseyi gorcez ins.
Canım hiç üzülme benimde böyleydi belki daha silik 9. Gün de ama o benim umudum oldu 11. Gün kan verdik 65 çıktı değer 13. Gün 142 17. Gün 682 çok şükür en son 17. Gün test yaptım onda anca koyu olmuştu ikinci çizgi diğerlerinde hep silik çıktı gönülünü ferah tut bebişi üzmeOvülasyon da net çıktı ya
Öyle birşey bekliyordum
Daha net çıkar sandım
9.gün bugün
Test günüm cumartesi normalde
İki saate kadar çıkıyor acil hasta olmadigimiz içinAcilde sonuç hemen çıkıyor mu bilmediğimden soruyorum bende
Teşekkürlerİki saate kadar çıkıyor acil hasta olmadigimiz için
Canım hiç üzülme benimde böyleydi belki daha silik 9. Gün de ama o benim umudum oldu 11. Gün kan verdik 65 çıktı değer 13. Gün 142 17. Gün 682 çok şükür en son 17. Gün test yaptım onda anca koyu olmuştu ikinci çizgi diğerlerinde hep silik çıktı gönülünü ferah tut bebişi üzme
3 tane oldu canım
Tüh be şansa bak bozuk çıkmış
neyse yarın sabah bidaha yaparsın inşallah o düzgün çıkar
Yarın 5. Gün emriyolari 5.gün idrar testinde cikiyomus çünkü
Sebebi yokki canm. Testlerine herşeyine yeni baktı bilir sebebini zaten. Sorun yok demkki yeniden baslayacak. Artik yenisine odaklan. Benim de senin gibiydi 2. De oldu doğdu bebegim. Dondurukmus sansi daha yüksekkızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Evet canım sanırım belli bi değere kadar 2 günde bir artış olması gerek 2 katı doktorum bana 13. Gün ki değerin iyi yeterli deyip 10 gün sonraya randevu vermişti ama ben gönlüm rahat etsin diye 17. Günde test verdimİnşallah canım
Sıkıldı sık kan vererek mi artıyor bu sayılar ?
Benim dondurulmuşlarim vardıOyy tutma sansin çoğul gebelik şansın çok yüksek inşallah hayırlısı olsun.
Ilkimde de 2 embriyo transfer edildi bi kızım tutundu.Hayırlısı bakalım bu nolcak
3 transferi heryer kabul etmiyor 2 bile yasak nasıl yaptılar senin için?
Denerim o zaman yarın diğerinide yoksa bi tane sağlam alayım ucuz etin yahnisi yenmedi işte
Evet canım sanırım belli bi değere kadar 2 günde bir artış olması gerek 2 katı doktorum bana 13. Gün ki değerin iyi yeterli deyip 10 gün sonraya randevu vermişti ama ben gönlüm rahat etsin diye 17. Günde test verdim
İlk tedavimde tek emriyo transferi muştuOyy tutma sansin çoğul gebelik şansın çok yüksek inşallah hayırlısı olsun.
Ilkimde de 2 embriyo transfer edildi bi kızım tutundu.Hayırlısı bakalım bu nolcak
3 transferi heryer kabul etmiyor 2 bile yasak nasıl yaptılar senin için?
Denerim o zaman yarın diğerinide yoksa bi tane sağlam alayım ucuz etin yahnisi yenmedi işte
Bayanlar simdi aile hakimine hibor ü yazdırdım ve ilacı aldım bende merak ediyordum acaba yazacakmi kurum odeyecekmi diye sonuç olarak pahalı bir ilaç aldım şükür
Bende yarın clexna yazdır cam inşallah karşılarBayanlar simdi aile hakimine hibor ü yazdırdım ve ilacı aldım bende merak ediyordum acaba yazacakmi kurum odeyecekmi diye sonuç olarak pahalı bir ilaç aldım şükür
Evet canım geçen özel aldık 160 tl ödedik bu kez yazdirdimSSK ile mi aldın cnm ?
Bende sabah yazdıracağım
Bugün ki var bitane kaldı
Evet canım geçen özel aldık 160 tl ödedik bu kez yazdirdim
Tanı kısmına düşük tehdidi diye yazdı o şekilde aldimBende yarın clexna yazdır cam inşallah karşılar
Hibor proluton ve protestan y azdirdim estrofemi alamadım günü gelmemiş daha bide hem süren hamile takip kaydı açtı çok hoşuma gitti :))Hibor pahalı
Estrofem eczaneden almıştım
O da bitiyor
Ama mart ayında kadar alamıyorum
Günde 1 yazmış doktor
Onu eczaneden alırım
Hibor yazsin cirinone jel ile