- 25 Ocak 2018
- 142
- 225
- 18
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.181
Kacinci gun benimkide oyleydi bugun daha net cikti her gun biraz daha net cikar hayirli olsun
Inşallah hislerin doğrudur. Bende bazen bisey oluyor tamam diyorum oldu inşallah tutundu. Bazende düşünemeye çalışıyorumAynen canım haklısın
kesin konuşmak istemiyorum ama 2 kuzum tutundu bana gibi geliyor öyle hissediyorum
negatif olan tedavimde hiç böyle şeyler hissetmemiştim
Hayirlisi artık
Canımmmm, çook sevindim
Bence hamilesin sen....
9.gün bugünK
Kacinci gun benimkide oyleydi bugun daha net cikti her gun biraz daha net cikar hayirli olsun
Bence yarın sabah'ta kan ver hem 2 gün sonra bidaha yapıp artışı görürsün hemde doktorunun dediği günde yapmış olursun ona cumartesi günkü sonucu söylersin
Acilde sonuç hemen çıkıyor mu bilmediğimden soruyorum bendeCumartesi acilde yaptırabilirim
Sağlık ocağı ve hastaneler kapalı
Acilde sonuç hemen çıkıyor mu bilmediğimden soruyorum bende
ben hic ovulasyon testiyle test eden gormedim ama insallah hamilesindir canim iyi dusunelim iyi olsunkacinci gunundesin? Yarin erken gebelik testi yap bence eger 6 7. Gunundeysen
Kanda btghc 8gunde basliyo yukselmeye oyuzden boyle silik cikiyor kan degeri arttikca cizgi koyulasir meraketmeCanım gebelik testi yaptım
Silik ruh gibi çıktı
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşallahhh sağlıkla kucağına alırsın:)
Canim senin 4.günün benim 3.günümAcilde sonuç hemen çıkıyor mu bilmediğimden soruyorum bende
Kanda btghc 8gunde basliyo yukselmeye oyuzden boyle silik cikiyor kan degeri arttikca cizgi koyulasir meraketme
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşallahhh sağlıkla kucağına alırsın:)
Hakkımızda hayırlısı tatlım, vakti gelmemiş demekki inşallah bunda seninle olur bebeğinAnladım canım benımde 1 aşılama 1 tüp bebek var negatif. Smdı 2. Deyiz
Benim de 4. Günüm 3. Gün embriyosu. Ben hafta sonu yapayım diyorum ama eşim dahil herkes yapma diyor. Gizlice yapsam mı diye düşünüyorumCanim senin 4.günün benim 3.günüm
Hemen hemen aynı gidiyoruz
Sen nezaman test yapmayı düşünüyorsun
Canim senin 4.günün benim 3.günüm
Hemen hemen aynı gidiyoruz
Sen nezaman test yapmayı düşünüyorsun
Benim de 4. Günüm 3. Gün embriyosu. Ben hafta sonu yapayım diyorum ama eşim dahil herkes yapma diyor. Gizlice yapsam mı diye düşünüyorum
Cuma günü evde test yapıcam inşallah14 şubat test günüm normalde ama dayanamam ya cumartesi akşam yada pazar sabahı yapmayı düşünüyorum canım
Sen ne zaman yaparsın?
Kan testinide pazartesi yapicam 14une bi daha yapıp artışı görmek istiyorum
canim cikmis iste insallah hamilesin. Tebrik ederimCanım gebelik testi yaptım
Silik ruh gibi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?