- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.081
Yok canım ya kafam karıştınormal gebelikse sıkısik olman lazim canim ama boyle 5 6 bardak su iceyim sıkısayim degil dogal su icmeden yani vucudundaki siviyi atman lazim. Bence sen bu gece yapmadan uyuyamayacaksin
senin 5.gun embriyosu oldugu icin erken gebelik testi olsaydi cikardi ama normal gebelik testinde cikmayabilir evet. Yarin guzel haberlerini bekliyorum insallah canimYok canım ya kafam karıştı
Yapmayacağım
Sabah olsun bakalım
Erken daha 7.gün
Sanırım bendeki gebelik testisenin 5.gun embriyosu oldugu icin erken gebelik testi olsaydi cikardi ama normal gebelik testinde cikmayabilir evet. Yarin guzel haberlerini bekliyorum insallah canim
Canim sen 9.güne girdinDaha 7.günüm transferin
Eğer gebelikse ondan belirgin değil
Adet ise erken değil mi
14 ünde olmuştum
Beynim yandı sanırımCanim sen 9.güne girdin
Ne 7.günü?
Kıyamam sana ya sen böyle gidersenPazartesiden pazartesiye 1 hafta
Kıyamam sana ya sen böyle gidersen
Beynin kısa devre yapar yakinda
Bence yarın sen direkt sağlık ocağına git bi kan testi yaptır ücretsiz zatenGül gül
Zaman geçmiyor resmen
Devreler yandı duman mefta
Bence yarın sen direkt sağlık ocağına git bi kan testi yaptır ücretsiz zaten
Sonra gününde yine test yaptırırsın
Kesin çıkar canım güven banaDiyosunnnn
Çıkar mı ama
Kesin çıkar canım güven bana
Canım benim bildiğim tüp bebek tedavisinde sat hesaplamıyor çünkü herkesin ilaç kullanma yumurta gelişme günü farklı bu sebepten transfer günü 3 gün embriyosunda 15.gun gerisi5. Gun embryosunda 17. Gun gerisi diye hesaplaniyor
Yapmamışsın takvim
Ben gerçek gibi yaptım
İnşallah hayal kırıklığı yaşamam
Dayanamayıp yapsam mı test
Kuzuuuu ne yapdin sabah bi actim senin tatli telasin bana bile sıçradı.. insallah guzel sonuclar alirsin.. ve bu umut 9 ay sonra mucize olarak kucagina gelirYahu ömrümde hiç yaşamadığım ;
stres , heyecan , hüzün ,
mutluluk, umut , umutsuzluk
hepsini bir arada yaşıyorum şuan
5 inci gun embriosu erken test de de cikar 9 uncu gunde bence ... ayrica cnm ben duymistum ovu testi ile gebelik testi yapani ..acikcasi ben umit vermek istemiyorum ama sen hamissin yumurtlama donemin olamayacagina gore gebelik hormonlari olmasi buyuk olasılıkYahu ömrümde hiç yaşamadığım ;
stres , heyecan , hüzün ,
mutluluk, umut , umutsuzluk
hepsini bir arada yaşıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?