2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Son adet tarihinden hesaplaman lazım dogrusu o bugun bana muayene o şekilde hesaplayıp 5+5 dediler
Canım benim bildiğim tüp bebek tedavisinde sat hesaplamıyor çünkü herkesin ilaç kullanma yumurta gelişme günü farklı bu sebepten transfer günü 3 gün embriyosunda 15.gun gerisi5. Gun embryosunda 17. Gun gerisi diye hesaplaniyor

yaaa öyle mi ne güzel tesadüf aynı gün transfer olmuşuz. benimde kasıklarımda ağrılar oluyor.. kahverengi lekelenmelerin var mı. ? ara sıra tansiyonun düşüyor gibi bulantın oluyor mu ? seni keseyi görmek için ne zaman çağırdılar canım ?
yaaa öyle mi ne güzel tesadüf aynı gün transfer olmuşuz. benimde kasıklarımda ağrılar oluyor.. kahverengi lekelenmelerin var mı. ? ara sıra tansiyonun düşüyor gibi bulantın oluyor mu ? seni keseyi görmek için ne zaman çağırdılar canım ?
Hadi kasik bel ağrısı oluyor arada ve sürekli halsizim uyukluyorum 16 şubatta kontrol de diler bayağı uzak tarih verdiler 14. Gün değerin 394

Ay inşallah çok heyecanlı belki duymasak bile ekranda çizgisini fln görürüz Allah’ın izniyle çok değişik yâ hiç bişey hissetmiyorum ki normal ama böyle o heYecan yetiyor sadece kasık sızım oluyor benim birde ayaklarım üşüyor
bende hissetmiyorum canim. Bugunde kan verdim dr. Baska baktirma pazartesi gel keseyi gorelim dedim aksik ve bel agrisi olabilir dedi ama bende ikiside yok

seninde mi pazartesi canim kese icin tarihin?

Ovülasyon testi yaptım
Sizce hamile miyim ?
20180206_225722.jpg

Merhaba arkadaşlar benim biraz önce jel geri geldi tortu şeklinde daha öncede gelmişti az miktarda ama bu sefer daha çok ve siyah renkte parçalı benim durumu mu yaşayan var mı ne yapcagimi bilemiyorum bu saatte doktorada ulasamam cuma günü keseyi görmeye gidicez

Back