- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.041
Ayyy canım inşallah hamilesindir.Google den baksan ovülasyon testiyle gebelik belli olur mu diye..Ben de bakayım. .Sabah olmazsa gebelik testi yapayım
Zaman geçmiyor yahu
sabırsız biriyim ben
Ayyy canım inşallah hamilesindir.Google den baksan ovülasyon testiyle gebelik belli olur mu diye..Ben de bakayım. .
Zaten parçalı geliyor canm.Kahverengi geldiğini ve sorun olmadigini çok okudum forumda.Merhaba arkadaşlar benim biraz önce jel geri geldi tortu şeklinde daha öncede gelmişti az miktarda ama bu sefer daha çok ve siyah renkte parçalı benim durumu mu yaşayan var mı ne yapcagimi bilemiyorum bu saatte doktorada ulasamam cuma günü keseyi görmeye gidicez
Hmm yarına saatler kaldı. Yarın yap istersen.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Baktım da net birşey bulamadım
Ahh o saatler geçmiyor banaHmm yarına saatler kaldı. Yarın yap istersen.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
hamile misin canim tebrik ederimAhh o saatler geçmiyor bana
Haydi hayırlısı
Sabırlı ol diyorum kendime
Bişeyler aç izle uykun gelene kadar.Sonra da inşallah deliksiz bir uyku çeker sabah ta testini yaparsın canm.Senin için sabah geciktirmeden burdayım inşallah..Rabbim yardımcın olsun canım..Ahh o saatler geçmiyor bana
Haydi hayırlısı
Sabırlı ol diyorum kendime
Yok canım totem yaptımhamile misin canim tebrik ederimGebelik takvimi eklemissin de.
Bişeyler aç izle uykun gelene kadar.Sonra da inşallah deliksiz bir uyku çeker sabah ta testini yaparsın canm.Senin için sabah geciktirmeden burdayım inşallah..Rabbim yardımcın olsun canım..
ben hic ovulasyon testiyle test eden gormedim ama insallah hamilesindir canim iyi dusunelim iyi olsunYok canım totem yaptım
şimdi de ovülasyon testi yaptım
Sence ovülasyon belli eder mi ?
ben hic ovulasyon testiyle test eden gormedim ama insallah hamilesindir canim iyi dusunelim iyi olsunkacinci gunundesin? Yarin erken gebelik testi yap bence eger 6 7. Gunundeysen
Yarın test yapsın çıkar canımKızlar kuzenimin transferle beraber 8 gün oldu yarın 9.gün olacak 3.gün 1.kalite embriyoları 2 tane koyuldu. Sizce test yapsa belli olur mu cumartesiye kadar bekleyelim mi??
Kızlar kuzenimin transferle beraber 8 gün oldu yarın 9.gün olacak 3.gün 1.kalite embriyoları 2 tane koyuldu. Sizce test yapsa belli olur mu cumartesiye kadar bekleyelim mi??
canim bence yarin erken gebelikte kesin cikar. Benim 3.gun embriyosu olmasina ragmen 7.gunde hemen cikmisti1 hafta oldu işte
Canim ben daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım hiç bilmiyorumBal10cukkk nedir sence bu ?
canim bence yarin erken gebelikte kesin cikar. Benim 3.gun embriyosu olmasina ragmen 7.gunde hemen cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?