- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.021
Dogru canım 15.gün de olabilir tam emin olamadım ben.İnşallah son olur.Tedavi sayfasını mutlu bir şekilde hepimiz kapatalım inşallah
Çok yorucu bir süreç, yaşayan bilir.İnşallah benimki de gecikmez 15.gün falan olsa iyi olur..
Canım benim bildiğim tüp bebek tedavisinde sat hesaplamıyor çünkü herkesin ilaç kullanma yumurta gelişme günü farklı bu sebepten transfer günü 3 gün embriyosunda 15.gun gerisi5. Gun embryosunda 17. Gun gerisi diye hesaplaniyorSon adet tarihinden hesaplaman lazım dogrusu o bugun bana muayene o şekilde hesaplayıp 5+5 dediler
pazartesi gideceğim inşallah henüz görmedimKesinlikle
Doktora gittiniz mi keseyi görmek için?
Hadi inşallah minik mucizeyi sağlıcakla görünpazartesi gideceğim inşallah henüz görmedim
inşallah canımm... rabbim hepimize nasip eder inşallah...Hadi inşallah minik mucizeyi sağlıcakla görün
yaaa öyle mi ne güzel tesadüf aynı gün transfer olmuşuz. benimde kasıklarımda ağrılar oluyor.. kahverengi lekelenmelerin var mı. ? ara sıra tansiyonun düşüyor gibi bulantın oluyor mu ? seni keseyi görmek için ne zaman çağırdılar canım ?
Hadi kasik bel ağrısı oluyor arada ve sürekli halsizim uyukluyorum 16 şubatta kontrol de diler bayağı uzak tarih verdiler 14. Gün değerin 394yaaa öyle mi ne güzel tesadüf aynı gün transfer olmuşuz. benimde kasıklarımda ağrılar oluyor.. kahverengi lekelenmelerin var mı. ? ara sıra tansiyonun düşüyor gibi bulantın oluyor mu ? seni keseyi görmek için ne zaman çağırdılar canım ?
kaç kere kan testi yaptırdın canım senHadi kasik bel ağrısı oluyor arada ve sürekli halsizim uyukluyorum 16 şubatta kontrol de diler bayağı uzak tarih verdiler 14. Gün değerin 394
10.gun 58 12. Gun 167 14. Gun 394 yeterli dendi tarih çok uzak sebebini sordum erken olunca bazen kese gorunmeyebiliyor buda moral bozuyo dendi o sebeple tamam dedim sen kac kez yaptinkaç kere kan testi yaptırdın canım sen
Aminnn canm. Bu 10. Gun 11. Gun nezamndan başlıyo saymayaAy çok heyecanlı allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim daim eylesin önce kese sonra kalp atış sonra da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bende hissetmiyorum canim. Bugunde kan verdim dr. Baska baktirma pazartesi gel keseyi gorelim dedim aksik ve bel agrisi olabilir dedi ama bende ikiside yokAy inşallah çok heyecanlı belki duymasak bile ekranda çizgisini fln görürüz Allah’ın izniyle çok değişik yâ hiç bişey hissetmiyorum ki normal ama böyle o heYecan yetiyor sadece kasık sızım oluyor benim birde ayaklarım üşüyor
seninde mi pazartesi canim kese icin tarihin?Insallah kizlar
Ovülasyon (yumurtlama ) testi ile gebelik belli olur mu ?
Cok koyu olursa belli oluyor diye biliyorum ama emin degilim.
Silik çıktı ama
İnşallah hamilesindir canim ama cok yorum yapamiyorum bu konuda net fikrim yok. Gunler de evet hic gecmiyor benim daha 2. Gunum 8 gun gecer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?