2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayır yapmadım canım ama
10 ocak mı diyeyim tahmini
Anlayamadım
Tüp bebekte hesaplama farklı oluyor kuzum, blastokist 5 gün, 2 hafta yumurta toplama öncesi yani adet tarihine denk geliyor ve transfer sonrası. Hepsini toplayarak hesaplanıyor ve Ekim başı doğum görünüyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar, transfer öncesi son kontol günü estradiol E2 değerinize bakıldı mı?
Bakıldıysa değeriniz kaçtı acaba?
Benim ki bana yüksek gibi geldi de

Dün akşam lekelenme olunca beni cağırdılar bugun muayeneye. 5 hafta 5. Gun musum. Kanama yokmus sükür, kese yerinde ama kalp atısı duyulmadı henüz. Dr erken 7+3 ten sonra bekleriz kalp atısını duymayı dedi. 19 subat a attı randevumu da. Bu arada protestan iğneye başladım bugun of nasıl bir bacak agrısı yapıyormus

ben pazartesi gideceğim. bencede sana biraz geç söylemişler. acaba kalp atışı kese görüldüğünde duyulmuyor biraz daha zaman istiyor o yüzden mi acaba ?
Merhaba bana da pazartesi için randevu verdi doktorum sizin transfer ne zaman oldu acaba ve son değeriniz kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…