- 22 Temmuz 2017
- 44.704
- 132.387
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.981
Tüp bebekte hesaplama farklı oluyor kuzum, blastokist 5 gün, 2 hafta yumurta toplama öncesi yani adet tarihine denk geliyor ve transfer sonrası. Hepsini toplayarak hesaplanıyor ve Ekim başı doğum görünüyor.Hayır yapmadım canım ama
10 ocak mı diyeyim tahmini
Anlayamadım
İnşallah canım
Ama 10 ocak 1.gün embriyosu
Şuan oldu mu doğru takvim
Her gebelik adet gününden hesaplanır. Normal olsun aşılama olsun, tüp bebek olsun adet tarihini yapacaksın
4 haftalık diyor
Takvimde evet, sat yazmak gerekiyor.Son adet tarihinden hesapliyorsun. Yani son adet tarihini yazacaksın. Transfer gününü değil. Hayırlısı olsun. Rabbim yüzünü guldursun
Evet Memorial da tedavi oldum benim ki 15 subata geliyor ama memoriale gitmiyecem gidersem ayrı muyana ucreti alıyorlar gelmemide istemediler bu hafta Dr gitmeyi düşünüyorum bu haftada hem kese hemde kalp atışları USG de gözükebilir Muş bide raporumu ciksrtmam gerek asiri derecede mide bulantısı var kahvaltıyizor yaptim diğer gebeliklerin de de 8 haftalikken cagirmislardi
Kafam karıştı
Son adetten yazayım durun
Son adet tarihinden hesaplaman lazım dogrusu o bugun bana muayene o şekilde hesaplayıp 5+5 dediler
Bende de 3 ekimBende böyle oldu o hesapla
Bende de 3 ekim
Sevinçli haber ver bizlere. Merakla bekliyoruz14 ocak o zaman
Sevinçli haber ver bizlere. Merakla bekliyoruz
Benim de 3 dondurulmuş var. Oğlum 3 yaşına giriyor haziranda. Inşallah bir kardeşi daha olur. Herşeyin hayırlısı. Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Merhaba bana da pazartesi için randevu verdi doktorum sizin transfer ne zaman oldu acaba ve son değeriniz kaç çıktıben pazartesi gideceğim. bencede sana biraz geç söylemişler. acaba kalp atışı kese görüldüğünde duyulmuyor biraz daha zaman istiyor o yüzden mi acaba ?
Canım ben bugün baktırdım 17. Gün 682 küsüratlı çıktı maşallah diyim :) belimde ağrı Yok ama kaşıklarımda ara ara oluyor yürüyünce falanKizlar betasi yukselip hala belinde kasiginda agri olmayan var mi?
anladim canim herhalde herkeste ayni olmuyor. Transferden sonra mi 17.gunun? Birde kese icin ne zaman cagirdi dr?Canım ben bugün baktırdım 17. Gün 682 küsüratlı çıktı maşallah diyim :) belimde ağrı Yok ama kaşıklarımda ara ara oluyor yürüyünce falan
Teşekkürler ederim darısı başına canım inşallah totem tutar bebiş(ler ) seninledirMaşallah canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?