- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.961
Kaçıncı gün embriyosu?
Tamam canım, hemen hesaplatıyorum.5 blast
Tamam canım, hemen hesaplatıyorum.
Eğer tutunma oldu ise, blastokist 29 ocak transferine göre yarın tam 4 haftalık canım.Gerçekten mi
Hamilesin galiba. Seni konulardan takip ediyordum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. 1 haftalik hamile yazıyor. Yanlış hesapladin herhalde :)Gerçekten mi
Hamilesin galiba. Seni konulardan takip ediyordum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. 1 haftalik hamile yazıyor. Yanlış hesapladin herhalde :)
Eğer tutunma oldu ise, blastokist 29 ocak transferine göre yarın tam 4 haftalık canım.
Erken testler yaptın mı?
Dondurulmus yok iste cnm olsaydi bi umit olurdu ama surec cok yipratici benim de 2. Denemem ve 2 side negatif baska denemiycem Rabbim isteyen herkese nasib etsin..
İnşallah canım, Rabbim hayırlısını göstersin.Bilemedim sanırım
Canım cuma test günüm daha aslında
Ama dayanamadım totem yaptım
İnşallah gerçekleşir sağol
Son adet tarihinden hesapliyorsun. Yani son adet tarihini yazacaksın. Transfer gününü değil. Hayırlısı olsun. Rabbim yüzünü guldursunBilemedim sanırım
Canım cuma test günüm daha aslında
Ama dayanamadım totem yaptım
İnşallah gerçekleşir sağol
Son adet tarihinden hesapliyorsun. Yani son adet tarihini yazacaksın. Transfer gününü değil. Hayırlısı olsun. Rabbim yüzünü guldursun
İnşallah canım ya
Artık gelsin bebişler
Yetti yalnızlıklar
Hadi inşallah saglıkla gelsin
Hamilesin galiba. Seni konulardan takip ediyordum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. 1 haftalik hamile yazıyor. Yanlış hesapladin herhalde :)
Ağrı hic bitmiyor ilk agri sonra bulantı kusma sonra tekrar bel ağrısı donrada mide yanması bide ustune igne yerkerinin morluklari kaşıntılar Allah yardımcımız olsun
Her gebelik adet gününden hesaplanır. Normal olsun aşılama olsun, tüp bebek olsun adet tarihini yapacaksınİnşallah canım
Ama 10 ocakta embriyo 1 günü ya
Sanırım 10 ocak demeliyim
Her gebelik adet gününden hesaplanır. Normal olsun aşılama olsun, tüp bebek olsun adet tarihini yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?