- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.941
Aynen vallahi öyle olsun.Benim bat gelene kadar sen ve @Bal10cukkk arkadaşımız hamiş olduğunuzu öğrenmiş olacaksınız inşallah.Başka transfer olan arkadaşlar varsa innnşallah onlar da aynı şekilde güzel haber almış olacak.Ayın 17 si gibi bekliyorum..Heyecan dorukta inşallah rabbim bu defa nasip etsin hepimize..İnşallah canım
bat ne zaman
Zaman hızlı geçsin o zaman bizim için
Aynen vallahi öyle olsun.Benim bat gelene kadar sen ve @baloncuk13 arkadaşımız hamiş olduğunuzu öğrenmiş olacaksınız inşallah.Başka transfer olan arkadaşlar varsa innnşallah onlar da aynı şekilde güzel haber almış olacak.Ayın 17 si gibi bekliyorum..Heyecan dorukta inşallah rabbim bu defa nasip etsin hepimize..
Yanlış etiketlemişimAynen vallahi öyle olsun.Benim bat gelene kadar sen ve @Bal10cukkk arkadaşımız hamiş olduğunuzu öğrenmiş olacaksınız inşallah.Başka transfer olan arkadaşlar varsa innnşallah onlar da aynı şekilde güzel haber almış olacak.Ayın 17 si gibi bekliyorum..Heyecan dorukta inşallah rabbim bu defa nasip etsin hepimize..
Genellikle adetin 17. günü ile 21.günü arasında transfer ediliyor ama o opu zamanindaki iğneler falan yok çok şükür. Çok daha rahat geçiyor.Aminnn inşallah kuzum benim
Canım dondurulmuş olunca aşama daha hızlı olsa gerek
Canim hepimiz sırayla hamile kalırız inşallahYanlış etiketlemişimdüzelttim..
Aminn canım inşallah..Önce burdan sizlerin güzel haberini alalım inşallah bizler de gelelim arkanızdan.Canim hepimiz sırayla hamile kalırız inşallah
Allah yardimcimiz olsun
Canım benimde 22 sinde transferin gerçekleşti şükür hamileymiş 16 şubata kese için gün verdiler sadece sürekli uykum var ve çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı çekiyorum ve nefesim çok cabuk kesiliyorben yanlış yazmışım canım 22 ocakta transfer oldum ben bugün 16.gün oluyor. bana ayın 12 sinde gelmemi söylediler keseyi görmek için. henüz keseyi de görmedim. sen gördün mü keseyi ? benim bugün başladı bulantım. sabah çok kötüydüm tansiyonum da düştü galiba
Genellikle adetin 17. günü ile 21.günü arasında transfer ediliyor ama o opu zamanindaki iğneler falan yok çok şükür. Çok daha rahat geçiyor.
Bende üşüyorum canımKızlar son 1 saattir içime soğukluk giriyor Üşüyorum sonra geçiyor
İlaçlar yapar mı acaba
Adetin 2. günü iğnelerimle doktoruma gidip start vereceğiz canım. Bu hafta reglimi bekliyorum inşallah.
Hadi hayırlısı olur inşallahAdetin 2. günü iğnelerimle doktoruma gidip start vereceğiz canım. Bu hafta reglimi bekliyorum inşallah.
Sen ne yaptın, transferin gerçekleşti sanırım?
Hayırlı olsun transferin canım, sabır diliyorum.Hadi hayırlısı olur inşallah
Evet benim transferim oldu beklemedeyim
Canım, gebelik oluştu mu? Takvimin yanlış sanırım.Totemim tutsun inşallah
Canım, gebelik oluştu mu? Takvimin yanlış sanırım.
Kaçıncı gün embriyosu?Cuma belli olacak canım
Nasıl yanlış
29 ocak transfer olursa
Tahmini böyle olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?