- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.761
Bende koltuk olmadı yattığım yatağa suruklediler hiç kipirdatmadan ve 30 dk kalkma dedilerOdaya çıkmak için mecbur kalkıp yürüyoruz ben de kendi isteğimle bir saat dinlendim sonra gittim ama koltuktan iki dakikada kalkılıyor zaten sıra oluyor transferde
Sizin genetiğe bakılmış mıydıHerkese selam az once genetik test sonucu icin aradilar. Bizim blast embriyonu kromozomunda sorun varmis. Transferiptal edildi. Cok moralim bozuk. 2.denemeye baslasak gene ayni seyler mi olacak
Evet bugün genetik sonucu için aradılar malesef kromozomda sorun varmış ve transfer iptal olduSizin genetiğe bakılmış mıydı
Pardon ben yanlış anladın bizim genetiğe bakılmadıSizin genetiğe bakılmış mıydı
Tamam tesekkurederimÖnce ona baktırın üniversitelerde ücretsiz yapılıyor garanti olur
Ilk tedavi olunca bizim çoğu konuda eksik kaldık sanırım. Yaza 2.denemeye başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar da genetik testi yaptırayim çok tsk ederimBizim çok önceden bakılmıştı eşimle ikimize detaylı bu tedavide doktor pgt de yapalım dedi ikisi de normal geldi çok şükür
Hiç sebep bulunamadığı için bakılmıştı ilk tüpler kapalı dendi açıldı yine olmayınca doktor istemiştiKizlar genetik testine neden baktirdiniz? Tutunmadigi icin mi yoksa baska nedenler mi?
Genetik nasıl birsey nasıl bakılıyor kadına mi erkegemiHiç sebep bulunamadığı için bakılmıştı ilk tüpler kapalı dendi açıldı yine olmayınca doktor istemişti
Genelde oyle oluyormus. Dondurulmuslarin yuzdesi daha fazla tabi ben bunu taza tutmayinca anladmDondurulmuş olunca tutma şansı daha mi yüksek oluyor
Insallah hayurlisyla. Hepimizin insallah son olur. Gönlünüze gore versin RabbimAnladım inşallah bu son tedaviniz olur
14 ŞubatBal10cukkk selam senin test günün ne zaman canm ?
Ben zaten İstanbul a şehir disindan gidiyirdum Dr dışardan yaptır gobder bize sonuclarını diyordu hayır tüp bebek değil bu tedavide istedikleri tahliller gittiğim özel hastane de tutuyirdu ben diasrda ücretsiz yaptırdımSiz kendinzmi dediniz tahliller i devlet taptirablme imkanimiz varmi die? Tup bebek mi 1500 tuttu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?