2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Herkese selam az once genetik test sonucu icin aradilar. Bizim blast embriyonu kromozomunda sorun varmis. Transferiptal edildi. Cok moralim bozuk. 2.denemeye baslasak gene ayni seyler mi olacak

Bizim çok önceden bakılmıştı eşimle ikimize detaylı bu tedavide doktor pgt de yapalım dedi ikisi de normal geldi çok şükür

Bizim çok önceden bakılmıştı eşimle ikimize detaylı bu tedavide doktor pgt de yapalım dedi ikisi de normal geldi çok şükür
Ilk tedavi olunca bizim çoğu konuda eksik kaldık sanırım. Yaza 2.denemeye başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar da genetik testi yaptırayim çok tsk ederim

Valla çok oldu yaptıralı belki on yıl üniversite eşimle ikimize bakıldı kandan zaten kromozomlar falan çıkıyor doktor yorumluyor akraba olup olmadığını bile biliyor

Siz kendinzmi dediniz tahliller i devlet taptirablme imkanimiz varmi die? Tup bebek mi 1500 tuttu ?
Ben zaten İstanbul a şehir disindan gidiyirdum Dr dışardan yaptır gobder bize sonuclarını diyordu hayır tüp bebek değil bu tedavide istedikleri tahliller gittiğim özel hastane de tutuyirdu ben diasrda ücretsiz yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…