2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bizde öyle yapıyoruz
2 saat uzaklıkta gidip geliyorum
Memorial hastanesi Antalya

kuzu ben transferden beri bir saniye yerimde oturmadım, ev işlerinin dışında ofis inanılmaz yoğundu. Üstelik 3 ü yurt içi, biri yurt dışı olmak üzere 8 kez uçtum.

Benim doktorum ne kadar hareket o kadar iyi bir dolaşım ve gelişen bebek demek diyor. Normalde şu an haberimiz bile olmayabilirdi öyle düşün. İÇini ferah tut önemli olan o, yorgun hissettiğinde dinlenmeye mutlaka vakit ayır ve bol bol su iç. Benim okuduğum kaynaklardan da dktorlarımdan da duyduğum o. Eşimin babası da tüp bebekçi söylemiştim belki biliyorsundur, o da ilk torun olmasına rağmen hep aynı şeyi söylüyor bana. Hayatını normal akışında yaşa diye.. Küçüçük bir risk olsa hem doktorluk hem de ilk torun kontenjanından söylerdi bana mutlaka. Allaha emanetiz biz de bebelerimiz de inşallah..

Kızlar selam şuan yarı ağlamaklı yazıyorum , çok üzgünüm . 6 tane embriyom vardı . Cumartesi günü 3. Günde aradılar iyi dediler. Şimdi bugün aradılr 4 tanesi gitti , kalan 2 tane de çok iyi değil 1 gün daha beklicez gibi birşeyler söylediler.eğer onlarda giderse tedavim iptal olacak. Çok üzüldüm hem maddi hem manevi , oluyor mu böyle çıkar mı acaba yarına kadar off

Amin inşallah canım hareket halindeyim kızım var mecbur ayaktayım kizimda yatmistim bunda hep ayaktayim Dr da günlük işine dönebilirsin demişti işte biz o kadar para emek verince kendimize dikkat etmeye çalışıyoruz artık parayı da gectim bu surecte inanın en zor kısmı beklemek ne sabahı ne gecesi geçmiyor normalde çok uykucu biriyim ama hic uyuyamıyorum Allah bu yolda olanlara sabir versin maddi manevi yardimcisi olsun

Selam benim doktorum hic aramadi ilk basta ben de cok takmistim ama su an adamin bunu ticaret gorerek yaptigini anladigim icin takmiyorum. Yumurtayi koydu tutmadi isi bitti bizimle.

Selam benim doktorum hic aramadi ilk basta ben de cok takmistim ama su an adamin bunu ticaret gorerek yaptigini anladigim icin takmiyorum. Yumurtayi koydu tutmadi isi bitti bizimle.
Benim gittigig hastaneye sonuçlarımi mail olarak gönderdim hemen aradılar pozitifdi her sene arayup kizimin sağlığı hakkında bilgi alıyorlar sağlıkli değl mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…