2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İlk banada vermemislerdi düşük okunca verdiler kan sulandırıcı şimdi dondurulmuş embriyo transferinde ilaç kullanmiyorkarmis
Ben gecen hamilelikte 5 ay progestan igne oldum bebek olunce bizim testler yapildi ama pihtilasma felan bisey bulaamadilar doktor aspirin verdi ama yinede bi sulandirici igne versekmi kararsizim dedi eger tutarsa perinatologla karar veririrz dedi zaten. Bus sefer tutarsa daha sık perinatalog gorecekmis

22ocak transferim 10. Gün 12. Gün kan verdim yarın 14. Gün tekrar kan verecem yarın randevu tarihi vereceklerini soylediler artık kismet
Evet 2 gün aramız var bende 11. Ve 13. Gün test verdim ama bi daha istemedi doktor randevu verdi büyük ihtimal senin içinde haftaya ptesi randevu verirler hayırlı olsun

Meehaba arkadaşım ben de daha dün genetiğe giden embriyosu olan var mı diye yazmıştım benim de embriyolarım gitti. Senin ilk denemen de doktor neden genetik önerdi acaba?

Ben kan pihpıhtıla testi yaptirdim ama hep unuttum sormayi var mı yok mu diye netten baktım bir sonuç da bulamadım

Kac ta
Meehaba arkadaşım ben de daha dün genetiğe giden embriyosu olan var mı diye yazmıştım benim de embriyolarım gitti. Senin ilk denemen de doktor neden genetik önerdi acaba?
Kac tane embriyonuz gitti genetige.sonuclariniz belli olmus muydu.insallah gonlunuze gore olur

Evet 2 gün aramız var bende 11. Ve 13. Gün test verdim ama bi daha istemedi doktor randevu verdi büyük ihtimal senin içinde haftaya ptesi randevu verirler hayırlı olsun
58 den 167 te yükselmişti de her çok güzel ama 14. Gün yine tekrarla dedi artık yarın yine verecek kan

Canim proluton da ayni sayılır ama en azından 3gune 1 yaptırılıyor. ben ikisini de kullandım, sabır gerektiriyor biraz oturtmuyor değişik anlatılmaz bi agrisi var kkisininde maalesef. Bunlar geçecek seyler zor olsa da unutuluyor kendini böyle motive edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…