- 25 Ocak 2018
- 142
- 225
- 18
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.321
Transfer haric 7Salı kaçıncı gün olucak canım
3.gun embriyosu benim. İdrarda cikmadi yarin kan versem mi diye dusunuyorum bilmiyorum bi kez daha kaldirabilir miyim
Transfer haric 7
Anladım erken idrar testlerinden yap amaTransfer haric 7
İlk banada vermemislerdi düşük okunca verdiler kan sulandırıcı şimdi dondurulmuş embriyo transferinde ilaç kullanmiyorkarmisBirde dikkatimi cekti cogunluk igne oluyor transferden sonra bana igne vermedi neden acaba
Anladım erken idrar testlerinden yap ama
Diğerlerinden çıkmayabilir
İlk banada vermemislerdi düşük okunca verdiler kan sulandırıcı şimdi dondurulmuş embriyo transferinde ilaç kullanmiyorkarmis
İlk test gününden 3 hafta sonrayaKalp atışı ve kese için kaç güne randevu veriyorlar ???
Tamam ama gecen sefer 7de baslamstim cikmsti her gun biraz daha net busefer hic bisey hissetmiyorum belkide daha yawrumu unatamadigim icindir bilmiyorum hayirlsi olsun herkeze saglikla gelsin bebislerAnladım erken idrar testlerinden yap ama
Diğerlerinden çıkmayabilir
Tamam ama gecen sefer 7de baslamstim cikmsti her gun biraz daha neylt bus efer hic bisey hissetmiyorum belkide daha yawrumu unatamadigim icindir bilmiyorum hayirlsi olsun herkeze saglikla gelsin bebisler
Ben gecen hamilelikte 5 ay progestan igne oldum bebek olunce bizim testler yapildi ama pihtilasma felan bisey bulaamadilar doktor aspirin verdi ama yinede bi sulandirici igne versekmi kararsizim dedi eger tutarsa perinatologla karar veririrz dedi zaten. Bus sefer tutarsa daha sık perinatalog gorecekmisİlk banada vermemislerdi düşük okunca verdiler kan sulandırıcı şimdi dondurulmuş embriyo transferinde ilaç kullanmiyorkarmis
Evet 2 gün aramız var bende 11. Ve 13. Gün test verdim ama bi daha istemedi doktor randevu verdi büyük ihtimal senin içinde haftaya ptesi randevu verirler hayırlı olsun22ocak transferim 10. Gün 12. Gün kan verdim yarın 14. Gün tekrar kan verecem yarın randevu tarihi vereceklerini soylediler artık kismet
Bende 16 ocakta transfer oldu 15 şubata denk geliyor ilk vajinal ultrason neden siz erken gidiyorsunuz keseyi görmek için niCanım bana bu cumaya verdi kese için 20 ocakta transfer oldum
Meehaba arkadaşım ben de daha dün genetiğe giden embriyosu olan var mı diye yazmıştım benim de embriyolarım gitti. Senin ilk denemen de doktor neden genetik önerdi acaba?Merabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.
Ben kan pihpıhtıla testi yaptirdim ama hep unuttum sormayi var mı yok mu diye netten baktım bir sonuç da bulamadımBen gecen hamilelikte 5 ay progestan igne oldum bebek olunce bizim testler yapildi ama pihtilasma felan bisey bulaamadilar doktor aspirin verdi ama yinede bi sulandirici igne versekmi kararsizim dedi eger tutarsa perinatologla karar veririrz dedi zaten. Bus sefer tutarsa daha sık perinatalog gorecekmis
Benim tekrarlan dusuklerim var.oyuzdenMeehaba arkadaşım ben de daha dün genetiğe giden embriyosu olan var mı diye yazmıştım benim de embriyolarım gitti. Senin ilk denemen de doktor neden genetik önerdi acaba?
Kac tane embriyonuz gitti genetige.sonuclariniz belli olmus muydu.insallah gonlunuze gore olurMeehaba arkadaşım ben de daha dün genetiğe giden embriyosu olan var mı diye yazmıştım benim de embriyolarım gitti. Senin ilk denemen de doktor neden genetik önerdi acaba?
58 den 167 te yükselmişti de her çok güzel ama 14. Gün yine tekrarla dedi artık yarın yine verecek kanEvet 2 gün aramız var bende 11. Ve 13. Gün test verdim ama bi daha istemedi doktor randevu verdi büyük ihtimal senin içinde haftaya ptesi randevu verirler hayırlı olsun
Eger ciksaydi atlaamzdi mutlaka soylerdi doktorun cunku onemliBen kan pihpıhtıla testi yaptirdim ama hep unuttum sormayi var mı yok mu diye netten baktım bir sonuç da bulamadım
Canim proluton da ayni sayılır ama en azından 3gune 1 yaptırılıyor. ben ikisini de kullandım, sabır gerektiriyor biraz oturtmuyor değişik anlatılmaz bi agrisi var kkisininde maalesef. Bunlar geçecek seyler zor olsa da unutuluyor kendini böyle motive edebilirsinMerhaba,
Progestan iğne kullanan var mı? 5. yi yaptırdıktan sonra hareket edemez hale geldim, doktorumdan alternatif istediğimde proluton iğne önerdi, 3 günde bir oluyormus daha önce kullanmamıştım(4. Denemedeyim şuan) ne yapacağımı bilemedim kullananlar yazabilir mi teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?