- 17 Ekim 2016
- 197
- 328
- 53
- 43
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.301
Test gunum hafta sonuydu sonucu aldım aradım ilaçla devam dedi ila cim o gün bitti bi nevi mecbur kaldimIlkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah
Birde dikkatimi cekti cogunluk igne oluyor transferden sonra bana igne vermedi neden acaba
Kızlar selam herkese, ben geçen çarşamba opu olmuştum, bugün adet oldum, normal mi sizce? Yarın doktoru arıcam ama ne biliyim böyle çok ani oldu anlamadım bile. Bişey mi oldu acabadaha transferim olmadı ,ilk transferim dondurulmuş olacak.
Ay hadi inşallah canım benim yaHadı yaa olsun tatlım sorun değil. Yok bnde yrn cem çelik ile ön görüşmeye gitcem 2 gun snrada adet olcam ztn yanı bu ay başlıcam tatlım
Kacinci gun embriyosuydu canim. Benimde 9.gun negatifKızlar bugün 8. Günüm idrar testinde negatif çıktı çok üzgünüm yarın kan vermeye gidicem çok ümitli değilim hiç belirti de yok zatenyine de dua edermisiniz lütfen
14 Şubat test günüm canımTest gunun ne zaman canim senin transfer 5.gunmu olmus oldu
Kacinci gun embriyosuydu canim. Benimde 9.gun negatif
Canım Benimde hiç iğnem Yok sadece jel ve coraspin herkesin farklı tabi tedavisi doktorumuz en iyisini bilirBirde dikkatimi cekti cogunluk igne oluyor transferden sonra bana igne vermedi neden acaba
Bugun 5.gun estrofem progestan kapsul aspirinKan sulandırıcı iğne hibor canım
Sen neler kullanıyorsun
Birde transferin kaçıncı günündesin
3.gun embriyosu benim. İdrarda cikmadi yarin kan versem mi diye dusunuyorum bilmiyorum bi kez daha kaldirabilir miyim5. Gün canım seninki kaçıncı gündür
İdrar testinde mi çıkmadı kan da mı?
Canım bana bu cumaya verdi kese için 20 ocakta transfer oldumKalp atışı ve kese için kaç güne randevu veriyorlar ???
Bugun 5.gun estrofem progestan kapsul aspirin
Bende sanirim saliya kadar anca dayanabilecem14 Şubat test günüm canım
Bügün ilk günü transferimin
5 gün sonra cuma günü
evde bi ypiyim diyorum
İnsallİn bisey olmaz bugün bende biraz pembensp leke geldi korkuyirum eşim kiziyor kendine evham yapıyorsun diye yarın gidersen yaz güzel haberlerle dönersin inşallahBende cok bi degisiklik yok canim sadece yorgunluk uyku hali var.bi kac gün önce kanamam olmustu cok korkuyorum yarin keseyi gormeye gidicez ins bi sıkıntı yoktur
Transferimin 20. Günü oluyor sanırımCanım bana bu cumaya verdi kese için 20 ocakta transfer oldum
Salı kaçıncı gün olucak canımBende sanirim saliya kadar anca dayanabilecem
22ocak transferim 10. Gün 12. Gün kan verdim yarın 14. Gün tekrar kan verecem yarın randevu tarihi vereceklerini soylediler artık kismetCanım bana bu cumaya verdi kese için 20 ocakta transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?