2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Test gunum hafta sonuydu sonucu aldım aradım ilaçla devam dedi ila cim o gün bitti bi nevi mecbur kaldim

Çok normal canım adet kullanılan ilaçların etkisiyle erken geliyor bende yumurta toplamanın 4.günü adet oldum çok şaşırmıştım doktorla görüştüm hemen normal dedi bu adetle değil diğer adetle geleceksin dedi.

Kızlar bugün 8. Günüm idrar testinde negatif çıktı çok üzgünüm yarın kan vermeye gidicem çok ümitli değilim hiç belirti de yok zaten yine de dua edermisiniz lütfen

Hadı yaa olsun tatlım sorun değil. Yok bnde yrn cem çelik ile ön görüşmeye gitcem 2 gun snrada adet olcam ztn yanı bu ay başlıcam tatlım
Ay hadi inşallah canım benim ya

Hayırlı uğurlu olur inşallah bu tedavin

Güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar selamlar buarada crinone jel kullanan varsa ben bilmiyordum eczaneden alıyorduk 118 tl geçen bi arkadaş sağlık ocağına yazdır öyle al dedi ve şok oldum çünkü ilaç 28 liraya geldi

Bende cok bi degisiklik yok canim sadece yorgunluk uyku hali var.bi kac gün önce kanamam olmustu cok korkuyorum yarin keseyi gormeye gidicez ins bi sıkıntı yoktur
İnsallİn bisey olmaz bugün bende biraz pembensp leke geldi korkuyirum eşim kiziyor kendine evham yapıyorsun diye yarın gidersen yaz güzel haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…