- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.281
Anladım canım
keşke benim rahatligim sende olsaydı biraz
Az biraz Pasaklı olabilirim
Canim erkenden test yapmayı dusunuyomusun?Keşke
kafa var satılık
Canim erkenden test yapmayı dusunuyomusun?
Ben cuma sabahi yapmayı düşünüyorum evde
Sağlık ocağı yazar belki canımBu ilaçlar bitince tekrar al dedi doktor hibor 130 tl falan sanırım
Yazamaz mı ki ?
Estrofem aldım tekrar ama o da yetmeyecek gibi.
Sağlık ocağı yazar belki canım
Pregestonu ve kan sulandiricı yi sağlık ocağı yazıyorMuş
Anladım CanimDüşünmüyorum
Cuma günü gidip kam vermeyi düşünüyorum
Erken test yapıo moralimi bozamam
Doktor yanıltabilir demişti
Bende cok bi degisiklik yok canim sadece yorgunluk uyku hali var.bi kac gün önce kanamam olmustu cok korkuyorum yarin keseyi gormeye gidicez ins bi sıkıntı yokturpinkc iki gündür mide bulantısı var sabahları kahvaltı yapmak zor geliyor artık sende durumlar nasıl
Anladım Canim
Benimde kan sulandiricı iğnem o fiyatlarda
Gidip yazdircam inşallah sağlık ocağına
Olsun yaziyormusEmin misin branşı değil ya
Olsun yaziyormus
benim arkadaş hep yazdirmis orda
Bende aldım hibor 99 tutsi estrofem protestan falan 160 tl tuttuBu ilaçlar bitince tekrar al dedi doktor hibor 130 tl falan sanırım
Yazamaz mı ki ?
Estrofem aldım tekrar ama o da yetmeyecek gibi.
Aradim ilaclara devam biteni alin dedi hemsire bende ugrasmak istemedim ucretli aldim zaten girtlaga kadar batiyor insan maddi acidan mecbur oldugumuzu bildikleri icin birazda acimasiz oluyolar gibiBende aldım hibor 99 tutsi estrofem protestan falan 160 tl tuttu
Bende aldım hibor 99 tutsi estrofem protestan falan 160 tl tuttu
Doğru canımAradim ilaclara devam biteni alin dedi hemsire bende ugrasmak istemedim ucretli aldim zaten girtlaga kadar batiyor insan maddi acidan mecbur oldugumuzu bildikleri icin birazda acimasiz oluyolar gibi
Ilkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günahŞimdi baktım netten pahalı hibor
Estrofem bende aldım 35 tl ucuz da
Hibor yakıyor ya devam etmesek keşke
Sağlık aile hekimine yazdırmadınız
Yada kadın doğum doktorunuza ?
Test gunun ne zaman canim senin transfer 5.gunmu olmus olduCanim erkenden test yapmayı dusunuyomusun?
Ben cuma sabahi yapmayı düşünüyorum evde
Aynı şey başımıza geldiIlkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah
Hadı yaa olsun tatlım sorun değil. Yok bnde yrn cem çelik ile ön görüşmeye gitcem 2 gun snrada adet olcam ztn yanı bu ay başlıcam tatlımAy canım ya ben seni ilk tanıyamadım
İsmin değişik diye
Allah razı olsun inşallah hepimizin son olur
Mart adetiyle başlıcaktin dimi sen
Test gunum hafta sonuydu sonucu aldım aradım ilaçla devam dedi ila cim o gün bitti bi nevi mecbur kaIlkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?