- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.701
8.gun baslarmis yarin tutamazsiniz benihttp://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Canım günaydın iki gün daha dayansan biliyorum bende senle aynı durumdayım banane bende yapcam diyip sonra kendi kendimi durduruyorum
Ayy hadi hayırlısıGünaydın herkesebende bugün embriyoların durumunu öğrenmek için aradım. 10 embriyodan 9 u devam ediyormuş ama bana yarın transfer dedi. Embriyo sayısı çok olunca pazartesi olur diye ummuştum. Neden 3. Gün diye sordum. Çok çeşitli etkenler var. 3. Gün çok transfer yapıyoruz sorun yok dedi. Yani yarın transferim var
Woow süperBenimde transferim yarın kızlar
Tamm cnm sağol bilgin icinHayırlı haberler verirsin canım inşallah
Kalçalarına buzdolabında beklemiş buz gibi soğuk limon kolonyası pamuğa dök ve iğne yerlerine koy canım o sıcaklığı ve ağrıyı almaya yardımcı oluyo eziyet çekme daha tedavin devam etcek
Ben ilk tüp bebek denememde 8. Gün yaptm ve 98 cıkmıstı bence yarın yapsan cıkarBenimde bugun 7.gunum
3.gun embriyosu sizce bugun test yapsam cikar mi? Cikmaz diyeceksiniz biliyorum
Canim hayırlısı olsun hakkındaGünaydın herkesebende bugün embriyoların durumunu öğrenmek için aradım. 10 embriyodan 9 u devam ediyormuş ama bana yarın transfer dedi. Embriyo sayısı çok olunca pazartesi olur diye ummuştum. Neden 3. Gün diye sordum. Çok çeşitli etkenler var. 3. Gün çok transfer yapıyoruz sorun yok dedi. Yani yarın transferim var
Yarın yap canım çıkabilir artık inş.8.gun baslarmis yarin tutamazsiniz beni
Teşekkür ederim.yaştan dolayı büyük ihtimal 2 tane koyacaklar. Umarım en az biri tutunurAyy hadi hayırlısı
Ben ilk tüp bebek denememde 8. Gün yaptm ve 98 cıkmıstı bence yarın yapsan cıkar
Ne güzel iki şans. Ben de istedim ama yapmadılar malesef...Teşekkür ederim.yaştan dolayı büyük ihtimal 2 tane koyacaklar. Umarım en az biri tutunur
İkimizinde transferi hayırlı olsun şimdiden. İnşallah ikimizde burdan hamile olduğumuzu duyururuz. Senin de mi 3. Gün olacak?Canim hayırlısı olsun hakkında
Transferlerimiz aynı gün inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz
Yaştan dolayı mı yapmadılar?Ne güzel iki şans. Ben de istedim ama yapmadılar malesef...
Benim dondurulmuş 5.gün emriyosu canımİkimizinde transferi hayırlı olsun şimdiden. İnşallah ikimizde burdan hamile olduğumuzu duyururuz. Senin de mi 3. Gün olacak?
3.gun embriyosu muydu canimBen ilk tüp bebek denememde 8. Gün yaptm ve 98 cıkmıstı bence yarın yapsan cıkar
aynen
Evet 32 yaşındayım ama yine de erken yaşta birden fazla yapan merkezler varmış...Yaştan dolayı mı yapmadılar?
sanada 2 yapabilirlerdi canim israr etseydin keskeEvet 32 yaşındayım ama yine de erken yaşta birden fazla yapan merkezler varmış...
Evet genelde 35 yaş altına 1 tane koyuyorlar. Hayırlısı olsun, 1 tane olsun, sağlıklı olsun, bizim olsunEvet 32 yaşındayım ama yine de erken yaşta birden fazla yapan merkezler varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?