- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.681
embriyoların kalitesi hakkında bilgi vermeleri lazım. tabiki önce Allahın takdiri. embriyoların kalitesi de tutunmayı etkileyen önemli unsur.Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyordum transfer günü doktorunuz size emriyolariniz iyi tutmaması için bisebep yok kalitesi iyi v.s şeyler soyledimi benim.doktorum sadece hayırlısı olsun dedi
Benim de antalyadan görümcemler geldi yanıma
Onun çocuklarıyla uğraşıyorum 2 gündür çok yaramazlar
allahtan tam transfer günü gidicekler
teşekkür ederim.. cumartrsi de artar inşallah öyle umut ediyoruzGözünüz aydin sonuç iyi çıkmış
Benimde belirtti.yok
Aynen canım Benimde yok şuan tek umudum elimdeki idrar testi çizgisi ve kan testi 65.57 olan değerimBenimde belirtti.yok
Transfer hariç 10. Gün doktor 12 dedi ama bekleyemedin :)Gozun aydin cnm ayni gun slfik pozitifi insallah kat kat artar senin transfsr gunu haric kacinci gunun
Öyle olması lazımdı ama sadece dolledik hayırlısı dediembriyoların kalitesi hakkında bilgi vermeleri lazım. tabiki önce Allahın takdiri. embriyoların kalitesi de tutunmayı etkileyen önemli unsur.
Günaydın kizlarr.. bugün tedavinin 3 üncü günü ve kalçam pertAma olsun bebis için herşeye değer ... yarın sabah 8.30 da kontol um var bakalım ne diyecek ..bugün ile birlikte 3 gün menogon vurulmuş olacağım.. insallah hepimiz için hayırlısı olsun
Merhaba canım,Selâmün aleyküm arkadaşlar bende Mart ayında inşallah tup bebek tedavisine baslayacagim doktor ve hastane olarak Ankara Başkent Araştırma Hastanesi Mehmet Göğsen Önalani düşünüyorum ama şimdiden aşırı heyecanlı ve stresliym ilk deneme olacak ve siirtte oturuyorum ailem istanbulda gurbetteyim yani bana da biraz bilgi verirmisinz
Benimde bugun 7.gunum
3.gun embriyosu sizce bugun test yapsam cikar mi? Cikmaz diyeceksiniz biliyorum
Benimde bugun 7.gunum
3.gun embriyosu sizce bugun test yapsam cikar mi? Cikmaz diyeceksiniz biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?