2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Veeeeee sonuç 58,37 binlerce şükür olsun rabbime 2 gün sonra tekrarliyacam inşallah artış devam eder rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese bekletmeden nasip etsin AMİN
Tebrikleeeer, sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah... İlk transferiniz miydi, neler yaptınız, var mı tavsiyeleriniz? Taze hamişten bilgiler öğrenelim ama değilmi :)

Veeeeee sonuç 58,37 binlerce şükür olsun rabbime 2 gün sonra tekrarliyacam inşallah artış devam eder rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese bekletmeden nasip etsin AMİN
Gözün aydın canım çok sevindim.. Sağlıkla katlana katlana devam eder değerlerin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizim içinde bol bol devam et

Sağol canım inşallah artar değerim ınan hep ediyorum dua rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin

Sağol canım umarım yükselir çok bi belirti yok sadece arada kasik ağrısı
İnşallah sağlıklıdır güzel şekilde yükselir. Kendiminkiylr kıyaslıyorumda çok ciddi karın ağrım var karnımı deliyorlar yoluyorlar gibi. O yüzden herkese soruyorum. Hamile kalanlarda genelde belirti olmamış benim çok ağrım olduğuna göre tutmadı heralde

Bence kendini uzme simdiden. Belirtiler bunyeden bunyeye degisiyor. Bende de hicbir agri yoktu ama tutmadi mesela.

Tebrikleeeer, sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah... İlk transferiniz miydi, neler yaptınız, var mı tavsiyeleriniz? Taze hamişten bilgiler öğrenelim ama değilmi :)
Sağol canim inşallah degerim artar sizlerede nasip olur
Ilk denemem di çok bisey yapmadım sadece ilacını düzenli kullandım eşim 4 gün evdeydi benle ilgilendi yinede yatmadım hatta transferin ikinci günü eve davetsiz misafir geldi ben durumu söylemek istemedim kalkip yemek yapıp misafir ağırladık mecburi ama ağır bisey yapmadım kendimi zorlamadim

Öyle düşünme bünye meselesi sadece 6. Ve 7. Gün çok kötüydü göğüs uçların kıyafete değdiğinde bile açıyordu bel ve kasik ağrım çöktü o gece hiç uyuyamadim

Be
Belkide yatmamak iyi gelmiştir. Benim doktor yatma gez dedi. İnşallah sağlıkla doğar büyür. Çoook sevindim senin adına

Be

Belkide yatmamak iyi gelmiştir. Benim doktor yatma gez dedi. İnşallah sağlıkla doğar büyür. Çoook sevindim senin adına
Be

Yatmadım fazla ama bol bol dinlendim canim

Benim iğne kan sulandırıcı her gün bi iğne doğuma bi ay kala bırakacağım progestan çok zor bi iğne ilk zamanlar oluyor bu sefer dr vermedi bana

Yatmadım fazla ama bol bol dinlendim canim
Benimde bu hafta misafirm var sürekli ayaktayım sadece ağır kaldurmamaya özen gösteriyorum 3 gündür geziyoruz düne kadar belurtilerim vardı dün hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum sadece bugün biraz bulantılarm var hafif inşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…