- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.261
Canım hamilelik testi için mi 50 100tl veriyorsunuzHormon ilaçlarından mı bilmiyorum zaman hiç geçmedi dün çok ağrım oldu herhalde dün gitti:-((( hepinize çok teşekkürler iğne dışında ilaçlara devam edeceğim ya nasip tekrar kan testi vermek istemiyorum ya beklememek için özellere 50-100 lir vermekten bıktım
benimde hersey normal hormonlar adet duzeni falan ama ultrasonda pko gorunumu var baska sorunumuz yokKizlar siz neden tup bebek yaptirdiniz??
Benim sag tupum tikaliydi.
Esiminde sperm sayi ve morfoloji sorunu vardi...
Ben 25 lira vermiştim özel bi klinikteCanım hamilelik testi için mi 50 100tl veriyorsunuz
Canım hamilelik testi için mi 50 100tl veriyorsunuz
Normal devlet Hastanesi'ne acilden de yaptırabilirsiniz ücretsiz tüp bebek olduğunu söyleyip bana devlet hastanesi yakın orası daha cazip geliyor haftasonu da rahatlıkla oluyor diğer tedaviler de özele gidiyordum ama devlet ile aynıydı özele sadece para ödüyoruzBen 25 lira vermiştim özel bi klinikte
Bana bunları verdi canımEvet canım
hibor kan sulandırıcı
Sana ?
Bana bunları verdi canım
Monodoks günde 2 tane
Prednol
Clexane iğne
Progesteron iğne
Estrofem devam
Coraspin devam
Folbiol devam
Bunlari kullanıyorum canım
İki ignede inanilmaz ağrılı
Diğer vuruldugum ignelere hiç benzemiyor
Canim devlet hastanesinin acil bölümünde akşam yaptirabilirsinAaa şimdi baktım da
Cumartesiye denk geliyor benim test günü
Ne yapacağım
Hastaneler sağlık ocağı kapalı
Meraktan ölürsem
Bal10cukkk
Canim devlet hastanesinin acil bölümünde akşam yaptirabilirsin
Yaparlar canım ben 2.3 kere yaptırmıştim gece gidipYaparlar mı ki hemen çıkar mı
Ayyyy ne heyecan verici bir şey
Ben acıbadem de yaptırdım 6.500 işlem ilaçlara para ödemedik kurumumuz ödüyor rapor çıkarttık ona da indirim uygulandı filan ortalama 4500 lira herşey dahilFiyatlar neye göre değişiyor acaba çok fark var gibi geldi başka merkezlerle ya
Yaparlar canım ben 2.3 kere yaptırmıştim gece gidip
1.2 saate çıkıyorSonuç hemen çıkıyor mu ?
Ertesi gün beklemeyiz demi
Ozelde veriyorum hızlı öğrenmek için parayı bile düşünemiyorum sadece beklemedek tahlil vermek için :-(((Canım hamilelik testi için mi 50 100tl veriyorsunuz
Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde bir tüpüm alınacak . Ameliyat zor mu kaç gün sonra normal hayata dönülüyor ?Sağ tüpüm alındı sol tüp devamlı yapışıyor .. dış gebelik ve 3 kimyasal dan sonra tüp bebege karar verdik..
Raporum yok basvurmadim da henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?