- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.241
Amin çok sağol cnm ...Canım 2. Gün gidiliyor ben ikisinde de ikinci gün gittim hadi hayırlısı inşallah
Sağol cnm evet 2 inci gün dr uma yine de danisdim yarın allahin izniyle başlıyorumGenelde 2. Gün gidiliyor canim
Hemde 3.gun embriyosuymus canim 12.gun olup 20 cikanlar var kesinlikle birakma boyle uzulerek daha kotu olur o testi hic yapmamis say bol dua oku gununu bekle kendini hamile olarak gor kizlar gercekten boyle bir teori var beyninize inandirinki beyinde zorlasin hamile olmaniz icin3. Gün embriyo değer çok düşük ne kadar yükselebilirki
Aynn katılıyorum psikolojik ruh halimiz çok büyük etken ..Hemde 3.gun embriyosuymus canim 12.gun olup 20 cikanlar var kesinlikle birakma boyle uzulerek daha kotu olur o testi hic yapmamis say bol dua oku gununu bekle kendini hamile olarak gor kizlar gercekten boyle bir teori var beyninize inandirinki beyinde zorlasin hamile olmaniz icin
Hayir esinizin normal olsada verirler adetinizin 2 yada 3.gunu inferlite bolumune gidin ben rapor icin geldim diyin sizi doktor yonlendiriyor egerki 6 aylik hsg filminiz varsa onu tekrar yaptirtmazlar sizi muayene edecek sonra sizden amh istenecek ve diger degerler istenecek sizi hemsire yonlendirecek esinizide uroloji bolumune yonlendiriyorlar ondanda testler isteniyor esiniz sadece 1 kere gorunuyor o kadar sabah erkenden gidin yonlendirirler amh kac sizin baska sorun varmi egerki o hastanede tup bebek yaptiracaksaniz hemen basliyorlar biz baska yerde yaptiracagimiz icin 1 ayda cikmistiTesekkurler cevap icin sadece amh dusuklugunde verirler mi illa spermse de mi dusukluk ariyorlar? Birde surec ne kadar suruyor. Kisiye gore muamele mi ediyorlar. Giderken neye hazirlikli olayim bilgin varsa paylasirsan sevinirim
Canım ben ilk denememde ohss olmuştum çok berbat birşey buna rağmen transferim yapılmıştı. O süreçte zaten kendimden başka birşey düşünemedim sonuç da negatif oldu.Ohss oldum vücutta şu toplanması ondan dolayı dedi
seninde o donemde cok belirtin var miydi canim?Canım ben ilk denememde ohss olmuştum çok berbat birşey buna rağmen transferim yapılmıştı. O süreçte zaten kendimden başka birşey düşünemedim sonuç da negatif oldu.
Cok tesekkurler canim aydinlatici oldu. Bahcecide yaptirmak istiyoruz zeynep kamilde yaptirmayiz. Benim amh 0,845. Yumurta sayimda 3-4max. Esimde sorun yok. Yeni evliyiz birde o sorun olmaz umarim. 1 ay bekleriz rapor icin sorun olmaz zaten martta baslamayi dusunuyorum.Hayir esinizin normal olsada verirler adetinizin 2 yada 3.gunu inferlite bolumune gidin ben rapor icin geldim diyin sizi doktor yonlendiriyor egerki 6 aylik hsg filminiz varsa onu tekrar yaptirtmazlar sizi muayene edecek sonra sizden amh istenecek ve diger degerler istenecek sizi hemsire yonlendirecek esinizide uroloji bolumune yonlendiriyorlar ondanda testler isteniyor esiniz sadece 1 kere gorunuyor o kadar sabah erkenden gidin yonlendirirler amh kac sizin baska sorun varmi egerki o hastanede tup bebek yaptiracaksaniz hemen basliyorlar biz baska yerde yaptiracagimiz icin 1 ayda cikmisti
Gebelik adına sıfır belirti ya da oldu da ben anlayamadım arkadaşım çünkü ohss 6 gün boyunca süründürdü beni çok fazla şiştim sağa sola dönemedim embriyocuğuma da hiç odaklanamadımseninde o donemde cok belirtin var miydi canim?
anladim demekki bende o kadar yogun degilmis. Bende inanilmaz şiştim ama gogus hassasiyeti ve kasik agrisi hep vardi. O zaman gebelik olustu ama kalbi atmamisti. Demekki herkeste farkli oluyoGebelik adına sıfır belirti ya da oldu da ben anlayamadım arkadaşım çünkü ohss 6 gün boyunca süründürdü beni çok fazla şiştim sağa sola dönemedim embriyocuğuma da hiç odaklanamadım
Karnım sis çok rahatsızlık veriyo ilaçlarımı alıyorum sanki şişirilmiş balon var karnında saga sola da zorlaniyomCanım ben ilk denememde ohss olmuştum çok berbat birşey buna rağmen transferim yapılmıştı. O süreçte zaten kendimden başka birşey düşünemedim sonuç da negatif oldu.
Bizim herşey normal sebebsiz infertiliteKizlar siz neden tup bebek yaptirdiniz??
Benim sag tupum tikaliydi.
Esiminde sperm sayi ve morfoloji sorunu vardi...
rapor cikiyor mu size?Bizim herşey normal sebebsiz infertilite
Benimde eşim in sperm sayısı düşük ve morfoloji sorunu var canım bende bişey var mı bilmiyorum HGS filan cekilmediKizlar siz neden tup bebek yaptirdiniz??
Sağ tüpüm alındı sol tüp devamlı yapışıyor .. dış gebelik ve 3 kimyasal dan sonra tüp bebege karar verdik..Kizlar siz neden tup bebek yaptirdiniz??
Gorusmekte fayda var canim adet olunca bi git istersenCok tesekkurler canim aydinlatici oldu. Bahcecide yaptirmak istiyoruz zeynep kamilde yaptirmayiz. Benim amh 0,845. Yumurta sayimda 3-4max. Esimde sorun yok. Yeni evliyiz birde o sorun olmaz umarim. 1 ay bekleriz rapor icin sorun olmaz zaten martta baslamayi dusunuyorum.
Kıyamam sana yaa. Allah yardımcın olsun canımKizlar annelerinin yaninda olanlar, esleri yaninda olanlar cok sanslisiniz...
Annem cok uzakta hasta babama baktigi icin gelemiyor yanima...
Esiminde gorevi cikti ne zaman gelecegi belli degil...
Aksamlari gorumcem gelecek yanima ama saat 10 gibi falan...
Olsun Allah yanimda...
Bende bu problem yok canımKizlar siz neden tup bebek yaptirdiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?