- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 48
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.221
Hayir sakin birakma 7. Gunde pek bisey belli olmaz 12. Gun veriyosun bthcg yi dr una danismadan hic bir sey yapma cnm..Test sonucum 0,03 çıktı bugün 7. Gunum ben ilaçları bırakıyorum nasip değilmiş bu deger yükselmez
Arkadaşlar anlıyorum sizi ama cok acele ediyorsunuz ayni süreçlerden geçiyoruz biraz sabır ve metanet lazim, test yapıp çıkmayınca ruhsal olarak daha cok yıpranıyoruz emin olun olmadıysa bile ki insallah olmustur hepimizin Muradi insallah o murada Ereli’m ama olmadıysa bile bi kere net olarak kanda görmek yeteri oluyor o anda üzülüyorsun bitiyor daha önce yaşadım ha olduysa da ayni kanda görüyorsun emin oluyorsun bitiyor ama sizin yaptığınız sadece kendinizi yıpratmak yapmayın bence ruhsal haliniz etkiler her şeyiNe aceleciyiz yaaa benim de 7. Gunum ve sabirsizliktan ben de test yaptim cikmadi az once. Cok erken ama yinde moral 0 a dusuyo..
İlk günlerden çok acele ettiniz moralinizi hep bozdunuz aslında bir evladınız varmış bizlerden daha rahat olmanız gerekirdi.tedavide moral çok önemli keşke daha rahat olabilseniz.Hormon ilaçlarından mı bilmiyorum zaman hiç geçmedi dün çok ağrım oldu herhalde dün gitti:-((( hepinize çok teşekkürler iğne dışında ilaçlara devam edeceğim ya nasip tekrar kan testi vermek istemiyorum ya beklememek için özellere 50-100 lir vermekten bıktım
Tesekkurler cevap icin sadece amh dusuklugunde verirler mi illa spermse de mi dusukluk ariyorlar? Birde surec ne kadar suruyor. Kisiye gore muamele mi ediyorlar. Giderken neye hazirlikli olayim bilgin varsa paylasirsan sevinirimMerhaba evet amh dusuk icin rapor alabiliyorsunuz esinizin veya sizin 5 yillik sigortali olmaniz gerekiyor ayni sekilde esinizin spermi dusuk oldugu zamanda rapor veriliyor bilginiz olsun kizlar 1 aylik evli olsaniz bile rapor boyle durumlarda hemen veriliyor
Hamileysen zaten devam ediyorsun canim ben hala devam ediyorumAslında ilk günler çok rahattım doktor progeton testi istedi o gün 3. Gün betaya baktım bakmaz olaydım sonra hep olumsuzluk oğlumlada ilgilenemeyince sonuç belli olsun artık normal hayatıma döneyim modunda oldum hayırlısı bence negatif ama kullanmaya devam edeceğim hamile olupta doktor ilacları devam ettiren var mı
Hayırlı oldun inşsllah kaç embriyo transfer edildi size bana iki taneBenimkiside allah kalbine gore versin herkesin
Transferi neden erteleme kararı aldı doktoruna sordun mu benimde toplamadan sonra donduruldu ama spiralim vardı o çıkarılıp rahim filmi çektirilecekti o yüzden bi sebebi vardır
benim gecen tedavimde oyle olmustu dr yine de yapmistiOhss olup yine de transfer yaptıran yok mu acaba?
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip ederKizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Bende ikinci tedavimde 4ay kullandım,3tedaviye başlayacağım yine kullanıyorum. Yumurta kalitesini arttırmak ve vücudu hamileliğe hazırlamak için kullanılıyor.Kzlar selamun aleykum.bugun erken adet oldum birkac gun tedaviye baslicakdim.doktor a gittim gorusduk bana birdhaki adetle baslayalim dedi. 1 ay vitamin kullan dedi omegapa-o10 ve previt positive verdi sizede vermislermiydi yazarmsnz ?
Canim ne ilaç verdiler sana bana iğne felan da verdi doktor tamKızlar selam bugun son kontrolüme gittim 5 şubatta transferim olacak fakat rahimde kasılma varmıs bunun için bi aşı yapılacakmıs transfer öncesi ve sonrasında böyle birsey yaşayan var mı ?
Çok sağol canım dr uma da yazdım yarın akşam 4 de çağırdı heyecanım tavan .. amin cnm hepimizin ki hayırlı olur insallah2.Gün gidiliyor canım hadi hayırlı olsun
Yok canım bana o kadar vermediCanim ne ilaç verdiler sana bana iğne felan da verdi doktor tam
5 ilaç
2 iğne kullanıyorum
Aaa oylemi tmm canim hayirlisi olsun hakkindaCanim cumartesi transferim var benim
İğne ve ilaç kullanıyorum şuan
Bence ilaclari hic birakmayin deger kanda 8.gunden itibaren yukselmeye basliyor keske erken yaptirmasaydinizTest sonucum 0,03 çıktı bugün 7. Gunum ben ilaçları bırakıyorum nasip değilmiş bu deger yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?