- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.141
Gozun aydin cnm Allah'ın izniyle yavrularinin ikiside sana sımsıkı sarılmışlardır insallah9. Gün 20 ocakta oldu transferim 3 . Gün embriyosu 2 adet allahım devamınI getirmeyi nasip etsin inşallah kan testi Perşembe vericem
Ay inşallah ne güzel bir dilek bu okuyunca bile içim titredi allahım tüm bekleyişleri hayırla sonuçlandırGozun aydin cnm Allah'ın izniyle yavrularinin ikiside sana sımsıkı sarılmışlardır insallah
ben hibor.a devam ediyorum canim sende yok mu? Birde progestan popodan yapiliyo o cok agri yapiyoEvet iğne ucu daha inceydi sanki herhalde ondan olabilir. Bir de son iğneler ya her zamankinden yavaş yaptım ben
Aaaa oylemiymis. Kendi adima sevindim :))Şanslısınız kızlar bu ilaca nasıl tepki veriyorsa vucut hamilelikte öyle geciyormus doktor dedi ben hastanelik oldum hamileliğim çok zor gececekmiş
Negatif yaniltabilir ama pozitif yaniltmazAyy ins.canim umarim yaniltmaz bu idrar tahlilleri yarin gUzel bi sonuc alirim.
Bende bugün ilk kez kullandım canımKizlar progestan igne kullanan var mi aranizda cok agrili bir igne? Birde gunasiri aile hekimine gidiyorum yaptirmak icin
Canım senin yaşın kaç bu kadar stres yapma O ol dede mi olur ve hiç yumurtan yokken bile kendiliğinden hamile olursun rabbim ol der ve hamile kalırsın inşaallah arkadaşım.Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Bende seninle aynı durumdayım canım öyle ki dondurulmuslarimla hemen devam etmeye bile cesaretim kalmadı . 6 ay kadar ara vermeyi düşünüyorum.Kızlar ben ilk denememden negatifi aldım
şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlarımla
İlkindeki gibi o heyecan yok içimde
İlkinde resmen deli gibi gün sayardım, heyecandan uyumazdım falan
Şimdi çok rahatım aklıma bile gelmiyor
Kizlar progestan igne kullanan var mi aranizda cok agrili bir igne? Birde gunasiri aile hekimine gidiyorum yaptirmak icin
Günaydın herkeseben hibor.a devam ediyorum canim sende yok mu? Birde progestan popodan yapiliyo o cok agri yapiyo
Bugün son kontrolüm var di kızlar
Cumartesi Saat 2de transferim var inşallah
Bu ilaçlari verdi doktor
Progestan 50 mg günde 2 tane
Cleaner 4000 günde 1 tane
Estrofem günde 3 tane
Prednol günde 1tane
Monodoks günde 2 tane
Folbiol günde 1 tane
Coraspin günde 1 tane
Kızlar çok fazla değilmi
Dondurulmuş transfer için
Canım ben 3 deneme yaptım bu zaman dek 3 ünden sonra da kan sulandırıcı kullandım 0,6 lık. Sonuçları alana dek. Hamileliği boyunca vuran arkadaşım var.
Kizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Hayirli olsun cnmKizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?