2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba;
3 yıl beklemek gerekmiyor ama negatif sonıuçlanan 2 aşılama yaptırma zorunluluğu yok mu ?
Cnm devlet hastanesinde sgk yararlanmak icin 3 yıl sart ayrica 2 asilama gormeden sgk dan yararlanamiyorsun bende umuttepeye gidiyorum daha once 1 asilama görmüştüm dr 2.olmam gerektigini soyledi tutmazsa tup bebege geçeceğiz

Kizlar birsey soracagim dollenmeden hemen sonra neden transfer olmuyor da bekleme yaptiriyorlar

Sütgen falan bnde cıkardılar hatta atleti cıkarmadım hemsire oda çıkcak demişti çorabıma kadar çıkardım herkes farklı yapıyo demek. Bu sefer corabımı cıkarmıcam çatala yatınca ayaklarım buz kesiyo habire tuvalete gtmek zorunda kalıyom ılk transverde 5 dk arayla 2 defa gitmek zorunda kaldım wc ye

Bekleme odasında beklerken arkadaşlar ile goruemustuk bahçecik hastenesinde olmuş daha önce hiç tesettür e önem vermediler kolidorda giderken yazmasını görevli çekip atmış şok olmuştum dedi bidaha oraya gitmem diyordu Memorial da hastaya gerçekten önem veriyorlar ben gayet memnunum bazen randevu saatinde aksama oluyordu ama onu problem yapmadık

Evet benimde kolyem küpem yüzüğüm kaldı
Toplama gibi değil

Kizlar birsey soracagim dollenmeden hemen sonra neden transfer olmuyor da bekleme yaptiriyorlar
ohss diye bi olay oluyo yumurtalar asiri tepki veriyor verilen ilaclara karsi bu nedenle dinlenmi bir rahimle devam etmek daha iyi oluyor

Evet ara ara oluyor belde kasikda karında
Aynen ama simdi yok
Bende de öyle bazen hafif ağrı var bazen yok benimde öğleden beri ağrım yoktu şimdi ağrım var
Lekelenme var mı ?
yok ozellikle acik renk camasir giydim gormek icin.

Kızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR
bana verdiler en vok o igne yakiyor bu aksam 3. Kullanisim

Yaptım şimdi
Arı sokması gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…